2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende kilo almamştm ama çocuk 1 kg almş nasıl oldğnu anlamadm doktorlada inatlaşyrm bide
eşimde diyoki kilo yanındaki gramlardan artmştr sen farketmemişndr..
yarn bilgilendr canm beni merak ederm

ne ıyı komsun varmıs...oh ne guzel sanslısın.bende doguma yakın kadın cagırıcam.perdeler yıkanacak

bikaç eksiğim kalıştı anneme verdim o işi. oda gitmiş çarşıya herşeyden alıyo . cok zevk aldı bu işten . bilsem hepsini ona aldırıdım :)

Dikkat et tatlım lütfen. Cumartesi kontrolüm vardı benim. doktorum özellikle uyardı iş yap, sürekli yatma ama sık sık merdiven çıkmak ve çömelmek yok dedi. Kolay gelsin canım...
tamam bundan sonra daha dikkatli olurum ki zaten ister isteemz oluyrm çocuk bi anda aşağıya iniyo işi gücü herşeyi bırakyrm korkudan ama bundan sonra daha dikkat ederm

bizde cumartesi gittik kontrolümüze 1800 gr olmuşuz baştan beri doğum pozisyonunda kızım zaten hala da devam haftasıyla uyumlu kilosu dedi doktorum
Benimde 32 haftada 1800 gr kilosu bana zayıf gelmişti ama doktorum normal demişti.

Bugün bende tülleri yıkadım eşimde astı .haftaya çarşamba yada perşembe de kadın çagıracagım cam ve kapılar için.artık hiç bir şey yapmaya halim kalmadı bütün enerjim bitti sanki

merhaba kizlar umarim hersey yolundadir bizde simdilik bi sorun yok sadece gece lavaboya kalktim ve biraz sancim vardi ... dogum hazirliklari baslamis ... ama OGLUSUM .. ne zaman gelir bi fikrim yok hos burcu ve cekirgeden sonra herseye hazir olmak lazim valizlerim hazir ama daha eksiklerim var yetistiremicem diye korkuyorumm ... daha yatagini bile almadim esim calismiyo daha dogru is yok.. o yuzden canim skiliyo ama elbet Allahim buyuk bu gunlerde gececekk insallah ...

ne ıyı komsun varmıs...oh ne guzel sanslısın.bende doguma yakın kadın cagırıcam.perdeler yıkanacak

evet sağolsun çok severm komşumu ama o da taşıncak 1 haftaya taşınma telaşı var bi yandan kendine bi yandan bana koştryr..
benmde 2 odamda tül var birini bugn yıkarm boyanan oda çıkarmşken yıkayp asaym diyorum yatak odamı da daha sonra yıkarm heralde..
bana yakınlarm uğraşma temizliğe kadın gelir diyorda o da hiç içime sinmyr aslında gelse belkide iyi olur ama cesaret edemyrm..

Rabbim hayırlı kapılar açsın inşş.. bilirim maddi skntı zordur bizde de skntı vardı bebek için eksikleri nasıl halletcez diyrduk çok şükür halledildi de şimdi de artı harcamalar yapar olduk.. ümitsizliğe girme bebek rızkıyla gelir dedikleri doğru.. bi anda da herşeyn olur anlamazsın

Maşallah bebişine canım.

Kizlar gunaydin iyi haftalar hepinize
Doktorumuzdan donduk 36+4 2750 gram suyumuz iyi hala normal dogum pozisyonundayiz kilomuz az mi bana mi oyle geldi siz ne diyosunuz
Maşallah canım bebişe kiloyuda hiç takma doktor normal dediyse normaldir.

Bugün bende tülleri yıkadım eşimde astı .haftaya çarşamba yada perşembe de kadın çagıracagım cam ve kapılar için.artık hiç bir şey yapmaya halim kalmadı bütün enerjim bitti sanki
biz de camları tülleri dün hallettik eşimle.
bugün de süpürdüm sildim,yorulmuşum.uyumuşum biraz.

İnşallah durumunuz düzelir canım,bebek rızkıyla gelir derler.
Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…