neyseki şuana kadar lekelerim olmadı. . inş. da olmaz yayüzümdede sigil gibi şeyler var doğumdan sonra eçer inşallah. doktorum cildiyeye gözük dedi ama ilaç veriri dedi. ilaç kullanmak istemediğimden gitmedim
bende kilo almamştm ama çocuk 1 kg almş nasıl oldğnu anlamadm doktorlada inatlaşyrm bideBende yarın gitcem banada iki hafta önde gidiyr demişlerdi ama bu haftalarda bebek haftasını yakalıyormuş bende kilo almadım gibi sanki o yuzden çok kilo aldığını düşünmüyorum nedense hatta rüyamda gördüm dün gece sadece 30 gr almış çok üzülüyordum rüyamda. İnşallah kilosu iyi çıkar. Nstyede grmiştim bişey çıkmamıştı ama hala karnım taş gibi
ne ıyı komsun varmıs...oh ne guzel sanslısın.bende doguma yakın kadın cagırıcam.perdeler yıkanacakyapandan yardım edenden Allah razı olsun.. bende dün aynı şeklde eşim boya yaptı ben oturdum ama sanki ben yapmşm gibi kollarm çok ağrıdı akşam..
yarım saat önce falanda komşum geldi naptn dedi yavaş yavaş yapyrm dedim salona bi girdi boyaları çıkardı yerleri sirdi odayı yerleştrdi ne kadar makbule geçti Allah razı olsun ondan..
bende özele gidiyorum ama geçen hafta girdim nst ye 37 de yine giricemonu hiç bilmyrm canm bende ilk grdğmde riskli durum vardı.. özellerde de pek sokmuyorlar sanrm son zamnlarda giriyrsn sanrm..
tamam bundan sonra daha dikkatli olurum ki zaten ister isteemz oluyrm çocuk bi anda aşağıya iniyo işi gücü herşeyi bırakyrm korkudan ama bundan sonra daha dikkat edermDikkat et tatlım lütfen. Cumartesi kontrolüm vardı benim. doktorum özellikle uyardı iş yap, sürekli yatma ama sık sık merdiven çıkmak ve çömelmek yok dedi. Kolay gelsin canım...
Benimde 32 haftada 1800 gr kilosu bana zayıf gelmişti ama doktorum normal demişti.bizde cumartesi gittik kontrolümüze 1800 gr olmuşuz baştan beri doğum pozisyonunda kızım zaten hala da devam haftasıyla uyumlu kilosu dedi doktorum
doktora göre değişiyr demekki..bende özele gidiyorum ama geçen hafta girdim nst ye 37 de yine giricem
Bende 34 doldugunda girdim ilk .ama kızımda 38 de girmiştimdoktora göre değişiyr demekki..
ne ıyı komsun varmıs...oh ne guzel sanslısın.bende doguma yakın kadın cagırıcam.perdeler yıkanacak
benim oglumda 1750 gr di 32 haftada ama doktor normal dedi banada umarim dogana kadar 3 kilo olur insallah ..Benimde 32 haftada 1800 gr kilosu bana zayıf gelmişti ama doktorum normal demişti.
http://www.e-bebek.com/baby-me-bebek-temizlik-pamugu_BAE-20017 bebeğin altını silmek için hazır
pamuk alan oldu mu kızlar
Banada haftasıyla uyumlu dedi canım şükür sağlıklı olsunlarda kilosunu problem etmiyorum ben. Eskiler canı içinde olsunda derler bizim bvurda aynen öyleBenimde 32 haftada 1800 gr kilosu bana zayıf gelmişti ama doktorum normal demişti.
Rabbim hayırlı kapılar açsın inşş.. bilirim maddi skntı zordur bizde de skntı vardı bebek için eksikleri nasıl halletcez diyrduk çok şükür halledildi de şimdi de artı harcamalar yapar olduk.. ümitsizliğe girme bebek rızkıyla gelir dedikleri doğru.. bi anda da herşeyn olur anlamazsınmerhaba kizlar umarim hersey yolundadir bizde simdilik bi sorun yok sadece gece lavaboya kalktim ve biraz sancim vardi ... dogum hazirliklari baslamis ... ama OGLUSUM .. ne zaman gelir bi fikrim yok hos burcu ve cekirgeden sonra herseye hazir olmak lazim valizlerim hazir ama daha eksiklerim var yetistiremicem diye korkuyorumm ... daha yatagini bile almadim esim calismiyo daha dogru is yok.. o yuzden canim skiliyo ama elbet Allahim buyuk bu gunlerde gececekk insallah ...
Maşallah bebişine canım.Selam bayanlar herkeslere günaydın....
Cumartesi günü kontorlümüz vardı... baş geliş pozisyonunu almış.. nstde sancı çıkmadı... 2350-46 cm olmuş paşa...herşey çok iyi ... bir hafta sonraya tekrar görüşcez :)
Maşallah canım bebişeKizlar gunaydin iyi haftalar hepinize
Doktorumuzdan donduk 36+4 2750 gram suyumuz iyi hala normal dogum pozisyonundayiz kilomuz az mi bana mi oyle geldi siz ne diyosunuz
biz de camları tülleri dün hallettik eşimle.Bugün bende tülleri yıkadım eşimde astı .haftaya çarşamba yada perşembe de kadın çagıracagım cam ve kapılar için.artık hiç bir şey yapmaya halim kalmadı bütün enerjim bitti sanki
İnşallah durumunuz düzelir canım,bebek rızkıyla gelir derler.merhaba kizlar umarim hersey yolundadir bizde simdilik bi sorun yok sadece gece lavaboya kalktim ve biraz sancim vardi ... dogum hazirliklari baslamis ... ama OGLUSUM .. ne zaman gelir bi fikrim yok hos burcu ve cekirgeden sonra herseye hazir olmak lazim valizlerim hazir ama daha eksiklerim var yetistiremicem diye korkuyorumm ... daha yatagini bile almadim esim calismiyo daha dogru is yok.. o yuzden canim skiliyo ama elbet Allahim buyuk bu gunlerde gececekk insallah ...
Sanki zaman durmuş gibi artık bebişler zamanında hayırlısıyla gelsinlerde sevelimgözün aydın canım... bizlerde iyiyiz kendi adıma yani vakit geçirmeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?