insallah canim oyle umut ediyorumm ...Rabbim hayırlı kapılar açsın inşş.. bilirim maddi skntı zordur bizde de skntı vardı bebek için eksikleri nasıl halletcez diyrduk çok şükür halledildi de şimdi de artı harcamalar yapar olduk.. ümitsizliğe girme bebek rızkıyla gelir dedikleri doğru.. bi anda da herşeyn olur anlamazsın
saol canim allah razi olsun .. evet insallah oglumuz bize ugur getirir..biz de camları tülleri dün hallettik eşimle.
bugün de süpürdüm sildim,yorulmuşum.uyumuşum biraz.
İnşallah durumunuz düzelir canım,bebek rızkıyla gelir derler.
Allah yardımcınız olsun.
Sıkma canım kendini herşey hallolur sonunda bebekler kısmetleriyle gelir derler ben çok inanıyorum buna.merhaba kizlar umarim hersey yolundadir bizde simdilik bi sorun yok sadece gece lavaboya kalktim ve biraz sancim vardi ... dogum hazirliklari baslamis ... ama OGLUSUM .. ne zaman gelir bi fikrim yok hos burcu ve cekirgeden sonra herseye hazir olmak lazim valizlerim hazir ama daha eksiklerim var yetistiremicem diye korkuyorumm ... daha yatagini bile almadim esim calismiyo daha dogru is yok.. o yuzden canim skiliyo ama elbet Allahim buyuk bu gunlerde gececekk insallah ...
Bende koymadım.kızımda almıştım hiç kullanmadık.boşuna para vermiş oldumkızlar ben çantaya hasta bezi koymayı düşünmüyorum..
zaten bebek bezleri küçük onu kullansam yeter
alsam da iki gün kullanıcam sonra elimde kalıcak eve gelince zaten idare etmek kolay..
Bugün bende tülleri yıkadım eşimde astı .haftaya çarşamba yada perşembe de kadın çagıracagım cam ve kapılar için.artık hiç bir şey yapmaya halim kalmadı bütün enerjim bitti sanki
insallah canim zaten bende Allahima dua ediyorum yavrum kismetiyle gelsin bize ugur getirsin durumumuz duzelsin diye ... Allah buyuktur o herseyi goren bilen duyandir ondan baskasina muhtac etmesin o herseyin en iyisini bilir ondan umudumu kesmiyorummm .... o buyuktur..Sıkma canım kendini herşey hallolur sonunda bebekler kısmetleriyle gelir derler ben çok inanıyorum buna.
bende hasta bezi almadım ama evde var bi arkadaşım doğum yapmıştı o verdi saolsun :)Bende koymadım.kızımda almıştım hiç kullanmadık.boşuna para vermiş oldum
ben de koymadım.kızlar ben çantaya hasta bezi koymayı düşünmüyorum..
alsam da iki gün kullanıcam sonra elimde kalıcak eve gelince zaten idare etmek kolay..
bende yaptırmadıkça bi tuhaf hissettim kendimi evim çok pismiş gibi geldi.. aylardır dip köşe yapmadığım için olsa gerek... ufaktan başladık bakalım haftasonuna kadar heryer bitmiş olucak inşallahHerkes temizlik yapınca iştaha geldim ama hiç halim yok ne kadar zaman var desemde içimden bişey temizlik kalk temizlik yap demeye başladı :)) Yarın halıları vereyim bende haftasonuda cam kapı sildireyim bari kendimi pis gibi hiseettim hep sizin yüzünüzden oluyor kızlar :))
bebeiş nasibiyle gelir canım sıkma canını .doktormu dedi doğm başlamş diye nstye girdnmimerhaba kizlar umarim hersey yolundadir bizde simdilik bi sorun yok sadece gece lavaboya kalktim ve biraz sancim vardi ... dogum hazirliklari baslamis ... ama OGLUSUM .. ne zaman gelir bi fikrim yok hos burcu ve cekirgeden sonra herseye hazir olmak lazim valizlerim hazir ama daha eksiklerim var yetistiremicem diye korkuyorumm ... daha yatagini bile almadim esim calismiyo daha dogru is yok.. o yuzden canim skiliyo ama elbet Allahim buyuk bu gunlerde gececekk insallah ...
kızlar bende bu cumartesi gittim 1870 cıktı göbek cevresinden belirlenio kilo oda az cıkıo benimkinin :Sbenim oglumda 1750 gr di 32 haftada ama doktor normal dedi banada umarim dogana kadar 3 kilo olur insallah ..
bende almadım hem eğitimdeki ebelerde alma dediler. hemde psikolojik olarak alasımda gelmedi zaten.ben de koymadım.
hastanede veriliyormuş takviye olarak da bebek bezleri var tamamdır :)
allah razi olsun canim .. yok gece lavaboya kalktim biraz sancim vardi o kadar hani sanci olunca rahim kendini hazirliyo diyolar ya o yuzden ... nstye girmedim daha yarin rendevum var ama sanmiyorum nstye girerim... subatin 19 da gecsin allahin izniyle ondan sonra gelebilir oglusum...bebeiş nasibiyle gelir canım sıkma canını .doktormu dedi doğm başlamş diye nstye girdnmi
teklide satılıyrmuş galiba öyle duydum bulursam o şekilde 2-3 tane alırım diyorumkızlar ben çantaya hasta bezi koymayı düşünmüyorum..
Yaa ne sacma pazrtsi okula gidersek aktrblcz gitmezsk aktaramcz yani oyle miBende çok kararsızım aslında benim 13 şubat cuma doluyor ama bir arkadaş dogum izninden dönüyor yerine gelen ücretli arkadaş ta problem olmasın diye p.tesi ayrılmak istiyordum .en fazla salı alırım raporu resmi olmasada p.tesi hepimiz okulda oluruz
bana haftasiyla uyumlu demisti sorun yoktu yani..kızlar bende bu cumartesi gittim 1870 cıktı göbek cevresinden belirlenio kilo oda az cıkıo benimkinin :S
Hasta bezine gerek yok bnce de. Bi paket ped koydm , o yetmezse de bebegn bezlerni kullanrm.kızlar ben çantaya hasta bezi koymayı düşünmüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?