2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben çantaya hasta bezi koymayı düşünmüyorum..
zaten bebek bezleri küçük onu kullansam yeter
alsam da iki gün kullanıcam sonra elimde kalıcak eve gelince zaten idare etmek kolay..

insallah canim oyle umut ediyorumm ...

Sıkma canım kendini herşey hallolur sonunda bebekler kısmetleriyle gelir derler ben çok inanıyorum buna.

alsam da iki gün kullanıcam sonra elimde kalıcak eve gelince zaten idare etmek kolay..
Bende koymadım.kızımda almıştım hiç kullanmadık.boşuna para vermiş oldum

Bugün bende tülleri yıkadım eşimde astı .haftaya çarşamba yada perşembe de kadın çagıracagım cam ve kapılar için.artık hiç bir şey yapmaya halim kalmadı bütün enerjim bitti sanki

Herkes temizlik yapınca iştaha geldim ama hiç halim yok ne kadar zaman var desemde içimden bişey temizlik kalk temizlik yap demeye başladı :)) Yarın halıları vereyim bende haftasonuda cam kapı sildireyim bari kendimi pis gibi hiseettim hep sizin yüzünüzden oluyor kızlar :))

Sıkma canım kendini herşey hallolur sonunda bebekler kısmetleriyle gelir derler ben çok inanıyorum buna.
insallah canim zaten bende Allahima dua ediyorum yavrum kismetiyle gelsin bize ugur getirsin durumumuz duzelsin diye ... Allah buyuktur o herseyi goren bilen duyandir ondan baskasina muhtac etmesin o herseyin en iyisini bilir ondan umudumu kesmiyorummm .... o buyuktur..

ben de koymadım.
hastanede veriliyormuş takviye olarak da bebek bezleri var tamamdır :)

bende yaptırmadıkça bi tuhaf hissettim kendimi evim çok pismiş gibi geldi.. aylardır dip köşe yapmadığım için olsa gerek... ufaktan başladık bakalım haftasonuna kadar heryer bitmiş olucak inşallah

bebeiş nasibiyle gelir canım sıkma canını .doktormu dedi doğm başlamş diye nstye girdnmi

bebeiş nasibiyle gelir canım sıkma canını .doktormu dedi doğm başlamş diye nstye girdnmi
allah razi olsun canim .. yok gece lavaboya kalktim biraz sancim vardi o kadar hani sanci olunca rahim kendini hazirliyo diyolar ya o yuzden ... nstye girmedim daha yarin rendevum var ama sanmiyorum nstye girerim... subatin 19 da gecsin allahin izniyle ondan sonra gelebilir oglusum...

teklide satılıyrmuş galiba öyle duydum bulursam o şekilde 2-3 tane alırım diyorum

Yaa ne sacma pazrtsi okula gidersek aktrblcz gitmezsk aktaramcz yani oyle mi

Hasta bezine gerek yok bnce de. Bi paket ped koydm , o yetmezse de bebegn bezlerni kullanrm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…