2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım yeni gördüm hayırlı olsun gözünüz aydın

Rabbim sağlıklı ömürler versin inşallah :))

Bnm evi de bk goturuyo. Yapcm ama halim yok. Yemk bulask zor halledyrm valla. Bide ise gitsem nolurdu halim kimblr

Neredeyse herşeyi tamam ama en büyük eksiğimiz daha kızımın ismi yok
bende aynısını diyordum bi akşam avm de gezerken kadın çocuğuna seslenrken duydum ve o an mest oldum isme..
eşimde elif istiyordu.. şimdilik elif serra diyoruz ama tek serra da olabilir..

bende aynısını diyordum bi akşam avm de gezerken kadın çocuğuna seslenrken duydum ve o an mest oldum isme..
eşimde elif istiyordu.. şimdilik elif serra diyoruz ama tek serra da olabilir..

Serra da güzel isim canım. Karar veremiyorum bir türlü arapça kökenli bişey olmasın istiyorum

Maşallah komşuna. Ne güzel.

Nasılsın biryah nasıl gidiyor hamişlik

İyiyim çok şükür herşey yolunda
Cumartesi kontrolüm vardı 1kg 630gr olmuş dr biraz fazla dedi normal doğum zor olabilir böyle giderse dedi hayırlısı artık

yavaştan hazırlıklara da başladım 10 kg aldım toplamda

18 Şubatta da çalışabilir raporu alıcam inşallah

Sen nasılsın?

Serra da güzel isim canım. Karar veremiyorum bir türlü arapça kökenli bişey olmasın istiyorum
arapça kökenli olmasın mı istiyorsun anlamadım ?
ama merak etme bi şeklde ilhamla gelcek o isim sana ben inanyrdm böyle olacağına ve bu ismi duydum
anlamıda hoşuma gitti..

Maşallah ikinize de

Çok teşekkürler :)

Bana kauçuk doğal madde olduğu için daha sağlıklı geliyor chicco aldım

Sağol cnm

biz de hafta sonu avent emzik aldık ama ucu slikon mu kauçuk mu hiç bilmiyorum. yanlarda çift haca çıkış delikleri var rahat emsin diye. biberon avent ve dr.brown cam aldık. ama onların da ucunu bilmiyorum

Silikon beyaz şeffaf , kauçuk kahve gibi oluyor cnm

Ben de avent silikon aldim iki tane. Silikon daha az dayanikliymis ama kokusuzmus kaucuga gore.

Yaa evet kokuyor kauçuk banada sağol cnm

Maşallah bebişine canım.

çok teşekkürleer :)

kızlar alakasız olabilir ama bişey sormak istiyorum. eşinizle ilişki durumunuzla ilgili doktorlarınızdan bilgi aldınız mı? ben sormadım, son ay doğumu tetiklediği söyleniyor, ben 34+1'deyim.

kızlar alakasız olabilir ama bişey sormak istiyorum. eşinizle ilişki durumunuzla ilgili doktorlarınızdan bilgi aldınız mı? ben sormadım, son ay doğumu tetiklediği söyleniyor, ben 34+1'deyim.

Bize hamileleğin başından beri yasak canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…