- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
Öhöm öhöm
İkra süper bişi, Allah 'in bize ikramı
İlk aşamada belden aşağımi hissetmedigimden bebeğin çıktığını anlamadim
İkra bi agladi şok oldum, bende göreceğim dedim
gosterdiler mosmor
bu durum normal mi sağlıklı mi dedim normal dediler
çok şükür ettim artık gerisi önemli değil gibi oysa ki ben daha dikiş aşamasındaydim ameliyat bitmemişti
kunyesini taktinız mi dedim
Serum bağlayıp durdular doyasiya saramiyordum şükür bugün çıkardılar damar yolunu rahatladım kucağıma aldım o da bunu mu bekliyormuş bilmem birazcık emmeye başladı şükür
darısı hepinizin başına inşallah
kızlar bende bu cumartesi gittim 1870 cıktı göbek cevresinden belirlenio kilo oda az cıkıo benimkinin :S
Bnm evi de bk goturuyo. Yapcm ama halim yok. Yemk bulask zor halledyrm valla. Bide ise gitsem nolurdu halim kimblrHerkes temizlik yapınca iştaha geldim ama hiç halim yok ne kadar zaman var desemde içimden bişey temizlik kalk temizlik yap demeye başladı :)) Yarın halıları vereyim bende haftasonuda cam kapı sildireyim bari kendimi pis gibi hiseettim hep sizin yüzünüzden oluyor kızlar :))
Kızlar şimdi çıktım muayeneden 2500 gr baş Geliş dönmüş sonunda :)) yarında nst cektırıcem sabahtan
bende aynısını diyordum bi akşam avm de gezerken kadın çocuğuna seslenrken duydum ve o an mest oldum isme..Neredeyse herşeyi tamam ama en büyük eksiğimiz daha kızımın ismi yok
33+4 cnmMaşallah canım Kaçıncı haftandasın
33+4 cnm
oluruna bıraktım artık her şeyi.bende almadım hem eğitimdeki ebelerde alma dediler. hemde psikolojik olarak alasımda gelmedi zaten.
neler var seçeneklerde?Neredeyse herşeyi tamam ama en büyük eksiğimiz daha kızımın ismi yok
Nasılsın biryah nasıl gidiyor hamişlikCanım yeni gördüm hayırlı olsun gözünüz aydın
Rabbim sağlıklı ömürler versin inşallah :))
bende aynısını diyordum bi akşam avm de gezerken kadın çocuğuna seslenrken duydum ve o an mest oldum isme..
eşimde elif istiyordu.. şimdilik elif serra diyoruzama tek serra da olabilir..
ben artık hesaplamak istemiyorum :) tonton bişi oldum çıktım66 kilo olmusm 13 kilo aldm toplm
Maşallah komşuna. Ne güzel.yapandan yardım edenden Allah razı olsun.. bende dün aynı şeklde eşim boya yaptı ben oturdum ama sanki ben yapmşm gibi kollarm çok ağrıdı akşam..
yarım saat önce falanda komşum geldi naptn dedi yavaş yavaş yapyrm dedim salona bi girdi boyaları çıkardı yerleri sirdi odayı yerleştrdi ne kadar makbule geçti Allah razı olsun ondan..
Nasılsın biryah nasıl gidiyor hamişlik
arapça kökenli olmasın mı istiyorsun anlamadım ?Serra da güzel isim canım. Karar veremiyorum bir türlü arapça kökenli bişey olmasın istiyorum
Maşallah ikinize de
Bana kauçuk doğal madde olduğu için daha sağlıklı geliyor chicco aldım
biz de hafta sonu avent emzik aldık ama ucu slikon mu kauçuk mu hiç bilmiyorum. yanlarda çift haca çıkış delikleri var rahat emsin diye. biberon avent ve dr.brown cam aldık. ama onların da ucunu bilmiyorum
Ben de avent silikon aldim iki tane. Silikon daha az dayanikliymis ama kokusuzmus kaucuga gore.
Maşallah bebişine canım.
Ay bakalım yarın tahlil vAynıyız canım :) bakalım yarın benimkine ne dycekler :)
yazarsın yarın cnm beynimde nst ve tahlıl yapılacak yarın bakalım normal istiyorum bas Geliş OLMASINA sevındım :)) 44 cm bide sensin dogum ucun busu dedı mı doktorAynıyız canım :) bakalım yarın benimkine ne dycekler :)
kızlar alakasız olabilir ama bişey sormak istiyorum. eşinizle ilişki durumunuzla ilgili doktorlarınızdan bilgi aldınız mı? ben sormadım, son ay doğumu tetiklediği söyleniyor, ben 34+1'deyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?