2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Neredeyse herşeyi tamam ama en büyük eksiğimiz daha kızımın ismi yok

Aaaah canım benim biz de aynı dertten muzdaripiz. Baba da ben de iki isimliyiz. Ailede de genelde iki isim var. Güneş isminde anlaştık. Gittiği yeri ısıtsın diye düşündük. Yanına isim arıyoruz ama yok yok yoooook. Benim beğendiğimi eşim, eşimin beğendiğini ben beğenmiyorum.
Bnm evi de bk goturuyo. Yapcm ama halim yok. Yemk bulask zor halledyrm valla. Bide ise gitsem nolurdu halim kimblr
Ben tatilden sonra 3 tam hafta daha devam edeceğim. Nasıl olacak o hiç bilmiyorum. Bu iki hafta evde olmak çok iyi geldi.

arapça kökenli olmasın mı istiyorsun anlamadım ?
ama merak etme bi şeklde ilhamla gelcek o isim sana ben inanyrdm böyle olacağına ve bu ismi duydum
anlamıda hoşuma gitti..

Arapça kökenli olmasın istiyorum yani cennetten esen rüzgar cennette bekleyen melek gibi anlamlara gelen isimleri sevmiyorum ama isimlerinde çoğu arapça kökenli mesela serra da bildiğim kadarıyla arapça kökenli ama anlamı kelime şeklinde biraz karışık oldu ama idare et canım :)

maşallah kız mıydı erkek mi canım kusura bakma unuttum uzun süre görüşmeyince
sen doktora bakma.bana da öyle dedi 10 gün ileriydi kızım,kilosu da azıcık fazlaydı.iri bebek olursa normal doğumda zorlanırsın dedi.
ama geçenki kontrolde normal haftası ile uyumluya dönmüş.
biz de iyiyiz işte bekliyoruz gelsin dye

@burcuerenoztel den haber varmı arkadaşlar nasıllarmış ?
whatsap grubunun haberi vardır
ama onlar da pek uğramıyorlar herhalde.

Bizimde eşimin ailesinde öyle canım dededen toruna çift isimli herkes ben tek isim istiyorum eşim gelenek bozulmasın çift olsun diyor bir türlü anlaşamadık

Kızlar, bebişim son zamanlarda maşallah çok hareketli. Dün 2 kez hoplattı beni resmen. Sağ kaburga altım iğne batmış gibi acıdı. İnternette araştırdım biraz, normalmiş. Sizlerde de oldu mu, oluyor mu böyle bişi?

Kızlar bu arada e bebek indirimleri gün gün verilmiş sitede. Kalan ihtiyaçlar için işe yarar şeyler var gibi.

Bizimde eşimin ailesinde öyle canım dededen toruna çift isimli herkes ben tek isim istiyorum eşim gelenek bozulmasın çift olsun diyor bir türlü anlaşamadık

isim konusu bizdede muallak. bi çocuğa isim koyamadık ya eşimle sürekli o olmaz bu olmaz modundayız napıcaz bilmiyorm

Önceden birçok isim vardı beğendiğimiz. Şimdi hiçbiri benim çocuğuma yakışmayacakmış gibi geliyor...

anladım cnm :)) zaten söylediğin anlamların isimleri uydurma canım.. bende hep anlamlı olsun istemştm.. önemli olanda o zaten .. serrayı ben ilk defa duymştm hemen nete baktm kuranda geçiyrmuş ve anlamıda “bolluk, saadet, refah, genişlik” demekmiş görünce de çok hoşuma gitti..
bize bolluk bereket getrsn.. saadetimize saadet katsın kızıım..

ben doğumu yaptım kız da büyüdü d
Güzel bir isimmiş beğendim ben de :)
Verda yı çağrıştırdı

Hakikaten anlamı güzelmiş. Dileğiniz gerçek olur inşallah. Kızınız hep bolluk bereket içinde yaşasın

benim kızım hep sakin ve kibar teyzesi ya da çok tembel :)) Daha öyle canımı acıtmışlığı yok

felaket bi baş ağrısı var yaa

olmazmıııı ??? sayısını bile bilmyrm gün içinde çok fazla yapıyor.. sağ kaburgama vuruyor genelde.
hoplatıyor bağırttırıyor ortalık yerde

Demet Burcu'dan haber var mı ya
Çekirge hergün giriyo bize gelişmeleri anlatıyor da
Burcu'dan hiç ses seda yok bi gitti pir gitti :)

burcu dün yazdı gayet iyiyim normal doğumun zor olduğunu sonrasında zımba gibi
olduğunu anlattı sütü azdı en son
sağlık durumları iyi eve geçmişler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…