- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
iyi bari en azından iyiler eve çıkmışlar... darısı bizlere inşallahburcu dün yazdı gayet iyiyim normal doğumun zor olduğunu sonrasında zımba gibi
olduğunu anlattı sütü azdı en son
sağlık durumları iyi eve geçmişler..
iyi bari en azından iyiler eve çıkmışlar... darısı bizlere inşallah
Allh yardmcn olsnAaaah canım benim biz de aynı dertten muzdaripiz. Baba da ben de iki isimliyiz. Ailede de genelde iki isim var. Güneş isminde anlaştık. Gittiği yeri ısıtsın diye düşündük. Yanına isim arıyoruz ama yok yok yoooook. Benim beğendiğimi eşim, eşimin beğendiğini ben beğenmiyorum.
Ben tatilden sonra 3 tam hafta daha devam edeceğim. Nasıl olacak o hiç bilmiyorum. Bu iki hafta evde olmak çok iyi geldi.
Bn erva istyrm esm zeynep erva...biz de anlasamadk baklm nolck. Tek ism olsun istemstm halbkiBizimde eşimin ailesinde öyle canım dededen toruna çift isimli herkes ben tek isim istiyorum eşim gelenek bozulmasın çift olsun diyor bir türlü anlaşamadık
Hayırdır?Hastanede yatmak cok sıkıcı ya.(
Ne oldu canim neden hastanedesinHastanede yatmak cok sıkıcı ya.(
Ayy canım dur vaktinde gelsinler :)herkese iyi akşamlar yatsak kalksak yatsak kalksak bebisler gelseler artik
Anladım canım teşekkür ederim,hadi hayırlısı.valla canm bilmiyorumki bünyeye göre değişir belki. ama gebe eğitimindeki ebede bebek doğum şeklini alıp aşağı inmişse en fazla 2 haftada doğar dedi. ama bu erken doğum değil rahat ol normal devam et dedi.
Dr un kendi demişti bize 29.haftadan sonra olmasın diyekızlar alakasız olabilir ama bişey sormak istiyorum. eşinizle ilişki durumunuzla ilgili doktorlarınızdan bilgi aldınız mı? ben sormadım, son ay doğumu tetiklediği söyleniyor, ben 34+1'deyim.
Nst de bugun sancilarim cikti. O yuzden dr yatis verdi. Sancilari geciktirmek ucin serum igne falan yapiyorlar. Insallah sancilar kesilecdkHayırdır?
Nst de sancikarim cikti. Onlari durdurmak icin yatirdi . Igne serum falan yatiyorum canimNe oldu canim neden hastanedesin
İnşallah kesilir sancilarin geçmiş olsunNst de sancikarim cikti. Onlari durdurmak icin yatirdi . Igne serum falan yatiyorum canim
Çok geçmiş olsun.Zamanında sağlıkla gelsin inşallah bebeğin.Nst de bugun sancilarim cikti. O yuzden dr yatis verdi. Sancilari geciktirmek ucin serum igne falan yapiyorlar. Insallah sancilar kesilecdk
Nst de bugun sancilarim cikti. O yuzden dr yatis verdi. Sancilari geciktirmek ucin serum igne falan yapiyorlar. Insallah sancilar kesilecdk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?