Bende de var aynı durumKizlar garipsemeyin ama dogum yaklastikca icime bi korku dusuyo. Acaba altindan kalkabilcek miyim sorumlulugumu surekli yerine getirebilcek miyim? Hakkiyla anne olabilcek miyim? Oglumun gelmesini sabirsizlikla bekliyorum ama bugunden beri icimde bi korku.. Ben yapabilcek miyim? Cok az kaldi..
ins. Sagolasin cnmİnşallah kesilir sancilarin geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun.Zamanında sağlıkla gelsin inşallah bebeğin.
Geçmiş olsun canım.
Insaallah bekler bebeğin zamanını.. stres yapma olur mu :)
Amiinnn inşşşşHakikaten anlamı güzelmiş. Dileğiniz gerçek olur inşallah. Kızınız hep bolluk bereket içinde yaşasın
bunları düşünüyor olman bile aslında ne kadar sorumlu bi anne oldğnu gösterir..Kizlar garipsemeyin ama dogum yaklastikca icime bi korku dusuyo. Acaba altindan kalkabilcek miyim sorumlulugumu surekli yerine getirebilcek miyim? Hakkiyla anne olabilcek miyim? Oglumun gelmesini sabirsizlikla bekliyorum ama bugunden beri icimde bi korku.. Ben yapabilcek miyim? Cok az kaldi..
Doğum hikayeleri sayfası açılmıştı oraya yazan var mı acaba?Demet Burcu'dan haber var mı ya
Çekirge hergün giriyo bize gelişmeleri anlatıyor da
Burcu'dan hiç ses seda yok bi gitti pir gitti :)
Canım evra nın anlamı nedir? Ben Zeynep ismini çok severim ama ailede çok var ondan istemedim kısmetse Nazen Ada olacak kızımızın adı bence Zeynep Evra da güzel olurBn erva istyrm esm zeynep erva...biz de anlasamadk baklm nolck. Tek ism olsun istemstm halbki
Gözün aydın canım , hiç mama verdin mi doktorlar süt az olunca doyma hissine varsın diye ilk bir hafta verin diyormuşSelam kızlar
Bugün eve geldik çok şükür
Hastaneler çok sıkıcı
Elhamdülillah bugün İkra daha iyi
Yine pek emmiyor ama çay kaşığına damla damla da olsa sağıp verdim
Dün çok ağladı uyuyamamıştık bugün biraz süt içip, gaz şurubu da verilince uyudu çok şükür
Fırsat bulmuşken bende uyumuşum
Annemle eşim de yemek yaptı
Oh daha ne olsun
Darısı herkesin başına inşallah
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederiz tekrar
Evet canim sagol:) ben de seyi dusundum esim devamli is seyehatlerine gidiyo ayda 2 kez falan 2-3'er gun kalmak zorunda.. Ben hep yanimda istiyorum bunalmiyorum ki Allah izin verirse o bizden bi parca olucak.. Ona belki de daha fazlasini hissedicem o bana muhtac sonucta.. ben onu kucagima aldigim ani hayal ettigimde bile gozlerim doluyo.. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun..bunları düşünüyor olman bile aslında ne kadar sorumlu bi anne oldğnu gösterir..
tabiki bizlerde de o endişe var ama merak etme bizler çok şükür düşünen annelerizki burda her şeyi danışyrz fikir alış verişi yapıyoruz.. Allah ın iznyle de iyi ebeveynler olacağız
anne olanlardan duyduğum bunalsan bile o senin bi parçan oluyor nerde olursa olsun hep aklın onda oluyor.. onlar bize sürekliliği öğretecek inş yılmadan bunalmadan..
bende acaba bebeğimi gördğmde beğenrmym diye saçma bi düşünceye kapılmştm ama düşününce bile anlyr insan o benden çıkan bi parça herşeyden daha güzel gelecek bana..
Gözün aydın canım , hiç mama verdin mi doktorlar süt az olunca doyma hissine varsın diye ilk bir hafta verin diyormuş
Darisi hepimizin basina.. Bakalim kac gunde ayaklanicaksin? Allah yardimcin olsun canim. İkraya mama verdin mi hic?Selam kızlar
Hastaneler çok sıkıcı
Dün çok ağladı uyuyamamıştık bugün biraz süt içip, gaz şurubu da verilince uyudu çok şükür
Oh daha ne olsun
Darisi hepimizin basina.. Bakalim kac gunde ayaklanicaksin? Allah yardimcin olsun canim. İkraya mama verdin mi hic?
Gozun aydi evine cikmissin. Emmeyede baslar en kisa surede.Selam kızlar
Hastaneler çok sıkıcı
Oh daha ne olsun
İnşallah canım onlar büyüsün mümkünse biz de hacimce büyümeyelim sen kaç kg aldın peki?Maşallah bende 32+2 de cuma günü gidicem benim paşam ne kadar olmuş bakalım.İnşallah yine kendime almamışımdır kiloları
Ne guzel yaa cok ozendim sana keske bende de spinal yapma cesareti olsa.. Ama imkansiz onu biliyorum genel olucak mecbur ondan da oksuruk oluyomus dikislerin aciyomus falan.. Aman napalim basa gelen cekilir:) elbet iyilesip bomba gibi olucaz insallah yazaİlk kalktığımda hiç yürüyemeyecem sandım
Ayaklaırm kendimden bağımsız gibiydi
Ürkütmek istemem ama narkozdan ve dikişlerden sanırım
İkinci gün ikinci gün biraz daha iyiydim eşim ya da annemin elini tutup yataktan kalkabiliyordum
Bugün tek kalkıyorum çok şükür ama bana bşey yaptırmıyolar yine de
İkra'yı zapt etsem yeter
Yok baska simdilikBen yokken doğuran oldu muhaberim yok ta
Herkes iyidir inşallah
Bu durum net bir şekilde aydınlansa ne güzel olur.Yaa ne sacma pazrtsi okula gidersek aktrblcz gitmezsk aktaramcz yani oyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?