2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende öyle diyodum ama inan hiç bişey hissedilmiyo, bacağımı tutup bi yandan bi yana açıyolar gördüğümiçin anlıyorum
Yoksa eşim üşüyorum dediğimde ayağımı tuttuğunu söyledi ben hiç hissetmiyordum bile
Doğumdan birkaç saat sonra bile hissetmiyorsun hatta
Sadece sen benim gibi olma, ben tepedeki kocaman ışıktan göbeğimin yansımasına baktım kesip biçtiklerini gördüm bakmazsın olur biter

Zaten hiç his duymadığından sonra takılıyo idrarın ona gidiyo, hissetmediğinden wc ye bile gidemiyosun kaç saat

Canım evra nın anlamı nedir? Ben Zeynep ismini çok severim ama ailede çok var ondan istemedim kısmetse Nazen Ada olacak kızımızın adı bence Zeynep Evra da güzel olur
Erva peygambermzn halasnin adi. Iyi , guzel , cesur gbi anlmlri var. Zeynep etrafmzda cok var diye istemedm yoksa zeynep erva da cok guzel bi isim. Belki koyarm kararszm

Gozun aydin canim evinde daha rahat edersin, mimik kizinla sana guzel omur nasip etsin Allah

merhaba arkadaslar,
damarlarında centik sorunu devam eden varmii?
doktordan cikinca yuruyemedim.sanki beek heran cikicakmis gibi agri yapti.18 kilo almisim 35. haftadayim
tuz hamur isi ve tatli yasak(((

Bende devam ediyo canim hemde iki damarda birden, coraspin kullaniyorum, tuzlu ve hamur isi yasak ama tatliya hayir diyemiyorum, cok kilo almamak onemli dedi banada doktor ben 9 kilo aldim, sana ne diyo doktorun

O BENDEhiç bitmiyor sürekli herşey geliyo aklıma nası yapıcam diye. her eğitimi vericem. işe başlayınca nası baktırıcam vs vs

Herkese iyi aksamlar
Bugun kintrolumuz vardi cok sukur hersey yolunda ,
Dr subat sonu gelebilir gibi gozukuyir gelisim inde gidiyor dedi , kuzum 2650 gr 46 cm olmus

D dlkmk canim sen naptin kontrolun nasil gecti

Cekirgee cok sukur evdesiniz

Belki bikiyirsundur yada soylemislerdir ama ven yinede patlasayim dedim , emzirirken gogus ucunu degilde sadece gogus ucuyla birlikte siyah halkayida agzina sokmak gerekuyormus bebegin cektikce daha iyi sut gelebilmesi icinmis

Cekirge gözün aydın canim evinize de gecmissiniz masallah ikraya bir an önce guzel guzel emer de büyür inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…