Ne guzel yaa cok ozendim sana keske bende de spinal yapma cesareti olsa.. Ama imkansiz onu biliyorum genel olucak mecbur ondan da oksuruk oluyomus dikislerin aciyomus falan.. Aman napalim basa gelen cekilir:) elbet iyilesip bomba gibi olucaz insallah yaza
Geçmiş olsun canım zamanında gelsin bebiş inşallahNst de bugun sancilarim cikti. O yuzden dr yatis verdi. Sancilari geciktirmek ucin serum igne falan yapiyorlar. Insallah sancilar kesilecdk
inşallah canım sütün bol bol gelirde hiç gerek kalmaz mamaya.Bezini kirletiyor ve bugün daha iyi emmesi diye henüz başlamadık mamaya inşallah daha da artar da gerek kalmaz hiç
Kapı süsümüüz:))Eki Görüntüle 1398718
Erva peygambermzn halasnin adi. Iyi , guzel , cesur gbi anlmlri var. Zeynep etrafmzda cok var diye istemedm yoksa zeynep erva da cok guzel bi isim. Belki koyarm kararszmCanım evra nın anlamı nedir? Ben Zeynep ismini çok severim ama ailede çok var ondan istemedim kısmetse Nazen Ada olacak kızımızın adı bence Zeynep Evra da güzel olur
Selam kızlar
Bugün eve geldik çok şükür
Hastaneler çok sıkıcı
Elhamdülillah bugün İkra daha iyi
Yine pek emmiyor ama çay kaşığına damla damla da olsa sağıp verdim
Dün çok ağladı uyuyamamıştık bugün biraz süt içip, gaz şurubu da verilince uyudu çok şükür
Fırsat bulmuşken bende uyumuşum
Annemle eşim de yemek yaptı
Oh daha ne olsun
Darısı herkesin başına inşallah
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederiz tekrar
merhaba arkadaslar,
damarlarında centik sorunu devam eden varmii?
doktordan cikinca yuruyemedim.sanki beek heran cikicakmis gibi agri yapti.18 kilo almisim 35. haftadayim
tuz hamur isi ve tatli yasak(((
O BENDEhiç bitmiyor sürekli herşey geliyo aklıma nası yapıcam diye. her eğitimi vericem. işe başlayınca nası baktırıcam vs vsKizlar garipsemeyin ama dogum yaklastikca icime bi korku dusuyo. Acaba altindan kalkabilcek miyim sorumlulugumu surekli yerine getirebilcek miyim? Hakkiyla anne olabilcek miyim? Oglumun gelmesini sabirsizlikla bekliyorum ama bugunden beri icimde bi korku.. Ben yapabilcek miyim? Cok az kaldi..
vucut hazırlık yapıyor...kızımda 4 gun uyuyamıstım.hatırlıyorum 4 gun ruya gormustum.zaten 1,5 saatte kalkıyosun.emek dolu gunler bızı bekler kızlarrrr
ALLAH YARDIMCIN OLSUN İNŞ. HERŞEY DAHA GÜZEL OLUR.ALLAH BAĞIŞLASIN BEBEĞİNİ.DARISI BAŞIMIZA...Bezini kirletiyor ve bugün daha iyi emmesi diye henüz başlamadık mamaya inşallah daha da artar da gerek kalmaz hiç
kontrolun nasil gecti canimKesinlikle:)
Aynen oyle. Aslnda aldgmz raporda yazsa su tarihe kadr dogum iznindedir diye hic laf anltmk zorunda kalmyzBu durum net bir şekilde aydınlansa ne güzel olur.
Kafalarımız allak bullak
onu bilmiyorum ama birgun calısırsanız sömestrı aktarmakta sorun yasanmıyor işe geldıgınız son tarıh ıkıncı donem bası gorundugu için9 şubat Pazartesi alsak raporu acaba aktarmada sorun olurmuki
onu bilmiyorum ama birgun calısırsanız sömestrı aktarmakta sorun yasanmıyor işe geldıgınız son tarıh ıkıncı donem bası gorundugu için
kontrolun nasil gecti canim
İyiydi cok sukur canim ,
Bebenk subat sonu gelebilir gibi bu gidisle dedi dr , dinlen bol bol da su ic suan hersey yolunda dedi ondende gidiyormus bebek
Srnin nasil gecti ?
Cekirge gözün aydın canim evinize de gecmissiniz masallah ikraya bir an önce guzel guzel emer de büyür inşallah :)Selam kızlar
Bugün eve geldik çok şükür
Hastaneler çok sıkıcı
Elhamdülillah bugün İkra daha iyi
Yine pek emmiyor ama çay kaşığına damla damla da olsa sağıp verdim
Dün çok ağladı uyuyamamıştık bugün biraz süt içip, gaz şurubu da verilince uyudu çok şükür
Fırsat bulmuşken bende uyumuşum
Annemle eşim de yemek yaptı
Oh daha ne olsun
Darısı herkesin başına inşallah
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederiz tekrar
bu gidişle kimse martı beklemicek galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?