- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
maşallahkız mıydı erkek mi canım kusura bakma unuttum uzun süre görüşmeyince
sen doktora bakma.bana da öyle dedi 10 gün ileriydi kızım,kilosu da azıcık fazlaydı.iri bebek olursa normal doğumda zorlanırsın dedi.
ama geçenki kontrolde normal haftası ile uyumluya dönmüş.
biz de iyiyiz işte bekliyoruz gelsin dye
whatsap grubunun haberi vardır
ama onlar da pek uğramıyorlar herhalde.
benim raporda yazıyor. 10 marrta çalışabilir diye. 40 hafta 10 marrta doluyor yaAynen oyle. Aslnda aldgmz raporda yazsa su tarihe kadr dogum iznindedir diye hic laf anltmk zorunda kalmyz
Niye o kadar erken dedi? Kasilmalardan dolayi mi?İyiydi cok sukur canim ,
Bebenk subat sonu gelebilir gibi bu gidisle dedi dr , dinlen bol bol da su ic suan hersey yolunda dedi ondende gidiyormus bebek
Srnin nasil gecti ?
Hakikaten oyle ya. Bir arkadasim var. 39.hafta bitti sayılır. Bebek hala gelmedi. Bir arkadasim da 35. Haftada dogurdu. Kismet işi yabu gidişle kimse martı beklemicek galiba
Niye o kadar erken dedi? Kasilmalardan dolayi mi?
Çok sağol canıım inşallah:))Kapı süsü bile asil durmuş cidden ( : güle güle kullanmak naisp olsun
kızlar sezeryanla doğum yapınca 4 sene cocuk yapamıyomusun. eşime arkadaşı söylemiş sezeryan yapma sakın diyip duruyo bna
Okadar değil 2 yıl cnmkızlar sezeryanla doğum yapınca 4 sene cocuk yapamıyomusun. eşime arkadaşı söylemiş sezeryan yapma sakın diyip duruyo bna
Gozun aydin canim evinde daha rahat edersin, mimik kizinla sana guzel omur nasip etsin Allah
Bende devam ediyo canim hemde iki damarda birden, coraspin kullaniyorum, tuzlu ve hamur isi yasak ama tatliya hayir diyemiyorum, cok kilo almamak onemli dedi banada doktor ben 9 kilo aldim, sana ne diyo doktorun
kızlar sezeryanla doğum yapınca 4 sene cocuk yapamıyomusun. eşime arkadaşı söylemiş sezeryan yapma sakın diyip duruyo bna
Bence esin normal doğum yapmani istiyor.kızlar sezeryanla doğum yapınca 4 sene cocuk yapamıyomusun. eşime arkadaşı söylemiş sezeryan yapma sakın diyip duruyo bna
maşallah canım bebişineHerkese iyi aksamlar
Bugun kintrolumuz vardi cok sukur hersey yolunda ,
Dr subat sonu gelebilir gibi gozukuyir gelisim inde gidiyor dedi , kuzum 2650 gr 46 cm olmus
@dlkmk canim sen naptin kontrolun nasil gecti
@Cekirgee cok sukur evdesiniz
Belki bikiyirsundur yada soylemislerdir ama ven yinede patlasayim dedim , emzirirken gogus ucunu degilde sadece gogus ucuyla birlikte siyah halkayida agzina sokmak gerekuyormus bebegin cektikce daha iyi sut gelebilmesi icinmis
bende normal istiyorumda 4 sene demeleri banada saçma geldi :)Bence esin normal doğum yapmani istiyor.
valla iyi keklemiş eşini banada saçma geldi zatenarkadaşının karısı öyle mi kandırdı kocasını acaba
iki yıl geçmesini öneriyorlar en azından ama 1 yıl arayla doğum yapanda var kazara olduysa ne yapcak aldırcakmı yani .hiç bir sorunlarıda olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?