2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Erkek olcak canim
Allah sag saglim kucagimiza aldigimiz gunleri de gostersim insallah

Herkese iyi akşamlar kızlar.gecmisi okudum baya herkes iyidir inşallah.
Ben bu hafta dahiliyeden rapor aldım.onumuzde ki hafta dogum iznim başlıyor inşallah.
Henüz temizlik bile yapmadık
Kolumu kaldiracak halim kalmadi artık bi yemek yapabiliyorum.
herkes bitirmis temizliği masallah.bende eşimle ufak ufak yaparim artik.
Park yatagimiz dolabimiz cantamiz hazir cok şükür.
Kizimda acayip hareketli canımı fena yakıyor Karnım iyice aşağı indi.cuma kontrolmuz var ilk nstye girecegim.

kızlar gözümün önünden sürekli hamur işleri tatlılar geçiyo ama kalkıp yapmaya halim yok. yaparsam cok yoruluyorum pişman oluyorum sonrada

Idrarda bakteri pozitif cikti. Bu enfeksiyon mu oluyor yani. Yarin kontrolum var. Bakalım ne diyecek. Acaba antibiyotik mi verir

kızlar sezeryanla doğum yapınca 4 sene cocuk yapamıyomusun. eşime arkadaşı söylemiş sezeryan yapma sakın diyip duruyo bna

doktorum protein agirlikli ve sebze yememi soyledi.ben 32 .hafta gelince ecopirin i biraktim.duzelmisti.3 hafta sonra yine nuksetti.su ictigim halde doktor cok dikkat etmem gerektiğini,bebegin hareketlerini kontrol etmemi soyledi.bide kordon dolanmis boynuna .cok sisiyorum.ayaklarimin alti hava yastigi varmis gibi..doktorum hamuru tuzu tatliyi kesince duzeliceksin dedi((

kızlar sezeryanla doğum yapınca 4 sene cocuk yapamıyomusun. eşime arkadaşı söylemiş sezeryan yapma sakın diyip duruyo bna

arkadaşının karısı öyle mi kandırdı kocasını acaba

iki yıl geçmesini öneriyorlar en azından ama 1 yıl arayla doğum yapanda var kazara olduysa ne yapcak aldırcakmı yani .hiç bir sorunlarıda olmadı.

maşallah canım bebişine
çok öne atmış doktor,hayırlısı ile gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…