maşallah canım bebişine
çok öne atmış doktor,hayırlısı ile gelsin inşallah
aslında iyi kandırmış ben sesimi cıkarmıyım sezeryan falan olursa bende bu taktiği denerimarkadaşının karısı öyle mi kandırdı kocasını acaba
iki yıl geçmesini öneriyorlar en azından ama 1 yıl arayla doğum yapanda var kazara olduysa ne yapcak aldırcakmı yani .hiç bir sorunlarıda olmadı.
duruma göre fikirlerini söylemeleri güzel :)Bakalim canim , mart 5-12 arasi sezeryan tarihimdi zaten , dr subat sinu yapalim dogum demiyorum bu gidisle subat sinu gelir gibi diyorum dedi:)
hayırlı haberle gel inşallahÖfff acaip sancım var,hastaneye gidiyorum
Bnm de oyle bazen yapiyrm bazen hc kalkip da ugrasasim gelmio. Az once kek yaptm mesela bogulur gbi yedimkızlar gözümün önünden sürekli hamur işleri tatlılar geçiyo ama kalkıp yapmaya halim yok. yaparsam cok yoruluyorum pişman oluyorum sonrada
duruma göre fikirlerini söylemeleri güzel :)
mecbur sezeryan olacaktın değil mi?
ben de illa normal demiyorum artık,duruma göre bakılacak bakalım.
Aynen mecburi sezeryan.
Allah hayirlisi ne ise onu nasip etsin insoluruna birakmak en iyisi
hayırlı haberle gel inşallah
Kaçıncı haftaydı duygu senin? Aman iyi haberlerle dönersin inşallah...Öfff acaip sancım var,hastaneye gidiyorum
Oooo kaçıncı haftadasin canim inşallah güzel haberlerini alirizÖfff acaip sancım var,hastaneye gidiyorum
ben artık eşiminkileri giyiyorumDaha 1 ay önce olan eşofman bugün zor girdi totoma
moralim bozuldu
36.haftadayım,nolur dua edinKaçıncı haftaydı duygu senin? Aman iyi haberlerle dönersin inşallah...
boylarımız az yakın olsa ben de giyerdim ama ne mümkünben artık eşiminkileri giyiyorum
Bn de evin icinde bile giyck sey bulamyrm artk. Gobis acik kalio ne giyersemDaha 1 ay önce olan eşofman bugün zor girdi totoma
moralim bozuldu
bend eeşimin pijama üstlerini giyiyorum. anca kapatıyo zaten evde hep pijama modundayım :)ben artık eşiminkileri giyiyorum
İyiydi cok sukur canim ,
Bebenk subat sonu gelebilir gibi bu gidisle dedi dr , dinlen bol bol da su ic suan hersey yolunda dedi ondende gidiyormus bebek
Srnin nasil gecti ?
Daha 1 ay önce olan eşofman bugün zor girdi totoma
moralim bozuldu
Neyse ki 36. Haftadaymissin Dualarimiz seninle36.haftadayım,nolur dua edin
kızlar sezeryanla doğum yapınca 4 sene cocuk yapamıyomusun. eşime arkadaşı söylemiş sezeryan yapma sakın diyip duruyo bna
Hayirli haberlerin olsun36.haftadayım,nolur dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?