2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aslında iyi kandırmış ben sesimi cıkarmıyım sezeryan falan olursa bende bu taktiği denerim

Bakalim canim , mart 5-12 arasi sezeryan tarihimdi zaten , dr subat sinu yapalim dogum demiyorum bu gidisle subat sinu gelir gibi diyorum dedi:)
duruma göre fikirlerini söylemeleri güzel :)
mecbur sezeryan olacaktın değil mi?
ben de illa normal demiyorum artık,duruma göre bakılacak bakalım.

Öfff acaip sancım var,hastaneye gidiyorum
hayırlı haberle gel inşallah

İyiydi cok sukur canim ,
Bebenk subat sonu gelebilir gibi bu gidisle dedi dr , dinlen bol bol da su ic suan hersey yolunda dedi ondende gidiyormus bebek
Srnin nasil gecti ?

masallah kizina. Dinlen canim dikkat et. Benim bebek iyiydi suyuda iyiydi ama nst de sanci cikti bu gece hastanedeyim yatirdi.

Daha 1 ay önce olan eşofman bugün zor girdi totoma
moralim bozuldu

benimde habire popom büyüyo,sözde erkek bekliyoruz ama kalçalar aldı başını gitti...ne kadar kilo aldıysam hepsi arkaya depolandı ata demirer gibi havada ve kocaman bir popom oldu,inşallah doğumdan sonra erir biraz))

kızlar sezeryanla doğum yapınca 4 sene cocuk yapamıyomusun. eşime arkadaşı söylemiş sezeryan yapma sakın diyip duruyo bna

Yoo
Benim ablam tüp bebek tedavisiyle ikiz yeğenlerimi sezeryanla doğurdu
Sonra bünye mi alışmış nedir, normal yollarla hemen 3.numara oldu o da sezeryan haliyle
Bi sorun da yaşamadık

Ben hani doğum öncesi tetkiklerini erken yaptırmıştım ya
Çok iyi oldu o
Birden sancıyla sabaha karşı hastaneye gidince, benden önce bir sezeryan olmasına rağmen doktorum direk beni aldı
O iğneler şifa olmuş sanırım 3 tane demir hapının da etkisiyle 12.9 olmuştu kanım
Fakat yine demir hapına devam etlemiymişim
Yeni yazılan reçetede vardı

Bi de antibiyotik yazmışlar bana

Kızıma da gaz şurubu, burun tıkanıklığı giderici, bi de süt artırıcı humana diye bi çay yazmışlardı
İnşallah şifa olur

O uyudukça ben uyuyorum o uyandıkça damla damla da olsa süt vermeye çalışıyorum
Şükür annem yanımda gaz sancısında da o el atıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…