2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim benimki hala gecmedi doktor bastan beri kilo konusuna dikkat etmem gerektigini soyluyoda bu aralar basladim bende almaya ve bir haftadir sislik bendede basladi, insallah problem yasamadan zamaninda alabiliriz kucagimiza yavrularimizi, insallah kordonuda acilir ve rahat pozisyon alir bebisin

Bna da bn aglarim esim aglmz gbi gelio

Bi de ben kimseye haber vermemiştim
Biliyosunuz curcunayı sevmem vs. habersiz mi gitsem diyodum
Bi de 1 hafta erken lekelenme ve beraberinde sancı olunca
Bende doğuma alacaklar ama net değil madem kimseye haber vermeyelim dedim ( yoksa eşim haber verirdi biraz panik çünkü )
Gittik doktorum da erken geldi şükür, anlattım hemen yatış yapın dedi
Evet doğuma girecektim ve Allah'tan çantalar hazırdı
Ben ameliyathaneye girerken drama bağlayan eşime istersen şimdi haber verebilirsin ailelerimize dedim
Aramış, onlar geldiğinde biz İkra ile odadaydık şok olmuşlar
Annemle kapıda karşılaştıkları halde aaa sende mi yeni hbaer alıdn biz snei aşağıdan bişeyler almaya gelmiş te tekrar giidyo sandık demişler
Yoo dedim iki tarafta aynı anda duydu haber verilmesini ben istemedim, doğum net değildi vs.
Daha rahattı başım ama, pişman değilim ( :

Bugun bozaninda iyi sut yaptigini duydum birinde

Maşallah Mart sonu iken Şubat sonu olabilir öylemi ne kadar önde bende ne olacak bakalım insan korkuyor çalışabilecekmiyim

Vala anlamadim bende :) sezeryan tarihi icin dedi belki soru sormafim bu kinuda cunku baska sorular sormaktan:) 2 hafta onde

Ben de doguran birilerinin tecrubelerinden yararlansak diyodum valla hizir gibi yetistin ara ara yazdiklarin cok iyi oluyo sagol:)

Çekirge ilk hafta gelen süt kolostrum, o sütü sakın ziyan etme atlama, kaşıkla da olsa icir ikraya. Bir daha asla gelmeyecek, en güclü ilaclardan daha kıymetli.

Anne sütü iki kısımdan oluşuyor. İlk gelen süt sulu ön süt. Bebeğin susuzluğunu alır, karbonhidrat yoğunluğu vardır. Arkadan gelen süt ise yağlı süttür, bebeğe kilo aldırır, tok tutar. Hangi memeyi emzirip uyuttuysan ikinci verişinde o memeden tekrar emzir tamam mı

iyi geceler kızlar dişimdeki dolgu havamı alıyo nedir acayip ağrıyo napıcam ben dişte yaptıramam doğumdan sonra yaptırılırmıki

İkimizde sarışınız ama kizimizin saclari koyu, kız halaya çeker derler görümce de esmer ama ikra açık tenli gibi birçok yeni doğan bebeğe oranla

benim ilk kızımda doğduğunda simsiyah saçları vardı sonra döküldü yerine açık renk çıktı uzayıncada sapsarı oldu saçları :) genelde ilk saçlar dökülüyo canım belki İkranında dökülüp sarıya dönecektir

Bende son hazirladiklarimi paylasayim sizlerle.Uyku tutmayan gecelerde bunlarla ugrasmak keyiFli oluyor
ne güzel olmuş öyle hiç el yaımı gibi değil hazır gibi olmuş maşallah ...
kızlar sezeryanla doğum yapınca 4 sene cocuk yapamıyomusun. eşime arkadaşı söylemiş sezeryan yapma sakın diyip duruyo bna

yok canım doğumun hemen ardından hamile kalan bisene arayla doğuran arkadaşlarım oldu bi sorun olmuyo kızların dediği gibi doktorlar planlı gebeliklerde 2 yıl öneriyolar ama 1 yılda olsa sorunsuz doğuyor bebişler

canım ilk gelen süt öyle oluyor sonra bildiğin süt gibi beyaza dönüyor rengi market sütü gibi tam beyaz değil ama krem rengi gibi bişey olacak rengi sonradan :) sütün artması için aslında bebek emdikten sonra aralarda sağmakda iyi bi yöntem ben öyle yapardım faydası da olmuştu bebeğin emmesi ile sütün artması doğru orantılı olduğundan göğüsten ne kadar çok süt çekilirse o kadar artıyor, bebiş ilk zamanlarda çok az içtiğinden fazla olan sütleri de süt saklama poşetlerinde tarih yazıp dondurucuya koymuştum sonradan aralarda verdim onlarıda düzeniniz biraz otursun sende toparlan iyileş inş. da sonra foto isteriz İkracığı bizde görelim merak ederiz :) bu arada doğum sonrası ağrın sızın oldumu canım? bende ona göre ağrı kesici isteyeceğim de erkenden aneztezi etkisi geçmeden

Bizim icin super bilgiler bunlar. Tesekkur ederiz canim

dlkmk çok geçmiş olsun, hastanede olman daha güvenli
Hiç korkma, salavat çek
Ne erken doğumlar oluyo da sonra anne sütü ile topaç gibi oluyo çocuklar.
Tesekkyr ederim. Simdilik sancilar durdu. Insallah daha da olmaz. Tab8 hastane daha guvenli ama insanida bir o kadar geriyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…