- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
- 208
doktorum protein agirlikli ve sebze yememi soyledi.ben 32 .hafta gelince ecopirin i biraktim.duzelmisti.3 hafta sonra yine nuksetti.su ictigim haldedoktor cok dikkat etmem gerektiğini,bebegin hareketlerini kontrol etmemi soyledi.bide kordon dolanmis boynuna .cok sisiyorum.ayaklarimin alti hava yastigi varmis gibi..doktorum hamuru tuzu tatliyi kesince duzeliceksin dedi ((
Bna da bn aglarim esim aglmz gbi gelioDoğumhaneye girmek biraz acıklı ama olayı drama dökmiyim şimdi
Eşim ağzını bile açamadı dolu doluydu gözleri ben tebessümle by by yaptım
O biraz hassas bende dik duriyim bari daha fazla içlenmesin dedim
Ama beklediğimden çabuk döndüm, eşimden bebek için zıbın vs. istenmiş onu ararken tam ağlayamamış Allah'tan sonra ben geldim şaşırdı
Senin masallhin var bnce. Darisi bize :)İnşallah doğumu ve ayağa kalkmayı benden daha kolay atlatırsınız inşallah
Amin inşallahSenin masallhin var bnce. Darisi bize :)
masallah kizina. Dinlen canim dikkat et. Benim bebek iyiydi suyuda iyiydi ama nst de sanci cikti bu gece hastanedeyim yatirdi.
Bugun bozaninda iyi sut yaptigini duydum birindeCanim sari olana agiz denir bizde yani sutten once gelen bir damlasini bile bosa harcamasin emmiosa kasikla ver cok yararli sut olmasi icindi haslama et yap ozellikle boyun kemigi olsun hem suyunu hem etini ye suttn kizinada gecsin bol bol uyu uyuyamazsan sut cok olmaz oyy mis gibidir yumusaciktir teni simdi onun evin kokusu bile degismistir :boynun arkadindan op benim icin :)
36.haftadayım,nolur dua edin
Maşallah Mart sonu iken Şubat sonu olabilir öylemi ne kadar önde bende ne olacak bakalım insan korkuyor çalışabilecekmiyim
Iyi geceler cekirge yine gelİkra sinyal veriyo uyanıp ağlayadı ağlayacak modda
Ben kaçtım herkese hayırlı geceler
Giyim kısmına gelince de
Sütyene gerek yok bence
Sadece emzirme atleti iş gördü, hatta hasta bakıcı onu bile giyme diyodu da ben öyle duramam
Hastaneler çok sıcak oluyo, yeleği hiç kullanmadım. İnce pijamayla daha rahattım
Emzirme atletinin içine bi de göğüs pedi koyunca zaten yeterli oluyo
Zırt pırt ta açtığından ha emdi ha emicek bi daa deneyelim diye, sütyen işi daha da zorlaştırırdı
Yedeğiniz mutlaka olsun
Ayıptır söylemesi sondayı ilk çıkardıklarında ben idrarımı hala hissetmediğimden kaçırdım
Şok oldum bi utandım
Allah'tan sadece annem ve eşim vardı
Sanırım uyuşma hali tam geçmeden sondayı çıkardılar, ondan oldu
Emzirme özellikli ya da önden düğmeli olması büyük nimet pijamaların sandığımızdan daha sık açmak gerekiyoçünkü göğsü açınca şıp diye emmiyolar deneme üstüne deneme yapıyosun
Gecelik almamıştım, gerek te olmadı
İlk gittiğimdkei ameliyat önlüğüyle zaten müdahele ettiler
Sonrasında gelip seni temizliyo hasta bakıcılar, sonda da çıkarılıyo
O çıkıncaistediğini giyiniyosun, biri yüksek beldi hamile pantolonu gibi diğeri normal ama doğumdan sonra fıs diye sönen karnımla beraber bol oldu. Sorun yaşamadım pijamalardan yana
Geldim yine vır vır vır
Ben de doguran birilerinin tecrubelerinden yararlansak diyodum valla hizir gibi yetistin ara ara yazdiklarin cok iyi oluyo sagol:)Teşekkürler( :
Tam beyaz değil dimi
Sanki bu akşam biraz geldi
Hafif şeffaf hafif beyaz karışımı gibi ?
Bilmem ben çok merak ediyodum doğum nasıl bişey filan
Burcuyu bekliyodum gelir anlatır diye ama fırsat olmadı pat ben gittim doğuma
O yüzden analatıyım diyorum benim gibi merak edenler varsa diye
Bi deçok korkuyodum ya cesaret olsun herkese, Çekirge doğurduysa herkes doğurur gibisinden
Çekirge ilk hafta gelen süt kolostrum, o sütü sakın ziyan etme atlama, kaşıkla da olsa icir ikraya. Bir daha asla gelmeyecek, en güclü ilaclardan daha kıymetli.Önce su gibiydi
Sonra sarıya döndü evet
Emmese bile çay kaşığına alıp vermeye çalıştım
İnşallah şifa olur
Anne sütü böyle mi ?
Ne bilim ben market sütü gibi bembeyaz mat bişi beklediğimden daha sütüm gelmedi sanıyorum
İkimizde sarışınız ama kizimizin saclari koyu, kız halaya çeker derler görümce de esmer ama ikra açık tenli gibi birçok yeni doğan bebeğe oranla
ne güzel olmuş öyle hiç el yaımı gibi değil hazır gibi olmuş maşallah ...Bende son hazirladiklarimi paylasayim sizlerle.Uyku tutmayan gecelerde bunlarla ugrasmak keyiFli oluyor
kızlar sezeryanla doğum yapınca 4 sene cocuk yapamıyomusun. eşime arkadaşı söylemiş sezeryan yapma sakın diyip duruyo bna
Önce su gibiydi
Sonra sarıya döndü evet
Emmese bile çay kaşığına alıp vermeye çalıştım
İnşallah şifa olur
Anne sütü böyle mi ?
Ne bilim ben market sütü gibi bembeyaz mat bişi beklediğimden daha sütüm gelmedi sanıyorum
Bizim icin super bilgiler bunlar. Tesekkur ederiz canimGiyim kısmına gelince de
Sütyene gerek yok bence
Sadece emzirme atleti iş gördü, hatta hasta bakıcı onu bile giyme diyodu da ben öyle duramam
Hastaneler çok sıcak oluyo, yeleği hiç kullanmadım. İnce pijamayla daha rahattım
Emzirme atletinin içine bi de göğüs pedi koyunca zaten yeterli oluyo
Zırt pırt ta açtığından ha emdi ha emicek bi daa deneyelim diye, sütyen işi daha da zorlaştırırdı
Yedeğiniz mutlaka olsun
Ayıptır söylemesi sondayı ilk çıkardıklarında ben idrarımı hala hissetmediğimden kaçırdım
Şok oldum bi utandım
Allah'tan sadece annem ve eşim vardı
Sanırım uyuşma hali tam geçmeden sondayı çıkardılar, ondan oldu
Emzirme özellikli ya da önden düğmeli olması büyük nimet pijamaların sandığımızdan daha sık açmak gerekiyoçünkü göğsü açınca şıp diye emmiyolar deneme üstüne deneme yapıyosun
Gecelik almamıştım, gerek te olmadı
İlk gittiğimdkei ameliyat önlüğüyle zaten müdahele ettiler
Sonrasında gelip seni temizliyo hasta bakıcılar, sonda da çıkarılıyo
O çıkıncaistediğini giyiniyosun, biri yüksek beldi hamile pantolonu gibi diğeri normal ama doğumdan sonra fıs diye sönen karnımla beraber bol oldu. Sorun yaşamadım pijamalardan yana
Geldim yine vır vır vır
Serum taktilar suan 3. U bitmek uzere sancilari kesici igne yaptilar. Birde 4 saatte bir nst ye bagliyorlar. Allah a sukur sancim cikmiyo suan. Yarin cikarir herhaldeHadi ya,hayirli haberlrr ver bize ins
Bebisin kac kilo olmus canim ,
Ne yapiyorlar hastanede serum mu takiyorlar?
Tesekkyr ederim. Simdilik sancilar durdu. Insallah daha da olmaz. Tab8 hastane daha guvenli ama insanida bir o kadar geriyo.dlkmk çok geçmiş olsun, hastanede olman daha güvenli
Hiç korkma, salavat çek
Ne erken doğumlar oluyo da sonra anne sütü ile topaç gibi oluyo çocuklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?