- 7 Eylül 2014
- 80
- 70
- 23
- 38
Bende kapı çalsın birisi gelsin istemiyorum çok yorumluyorum artikBnm de oyle bazen yapiyrm bazen hc kalkip da ugrasasim gelmio. Az once kek yaptm mesela bogulur gbi yedim
Ilk zamanlar icin zor olabilir. Cirtli daha kolay olur herhalde
Gecms olsn cnmmasallah kizina. Dinlen canim dikkat et. Benim bebek iyiydi suyuda iyiydi ama nst de sanci cikti bu gece hastanedeyim yatirdi.
Cekirgee sütün gelir 2 güne ama önce sarı sıvı şeklinde gelir çok faydalı bir damlasini dahi zayi etme ver ikra hanıma. Ben oğlumu yarım saat emziriyordum süt olmasa bile pes etme
maşallahın var valla eskisinden daha iyisin çekirge :)İkra Hanım uyudukça kaçamak yapıcam böyle artık
Eski performansım olmayabilir
Anne sütü market sütü gibi bembeyaz degil kremsi .daha senin normal sütün gelmedi gelince farkı görürsün.Önce su gibiydi
Sonra sarıya döndü evet
Emmese bile çay kaşığına alıp vermeye çalıştım
İnşallah şifa olur
Anne sütü böyle mi ?
Ne bilim ben market sütü gibi bembeyaz mat bişi beklediğimden daha sütüm gelmedi sanıyorum
maşallahın var valla eskisinden daha iyisin çekirge :)
Anne sütü market sütü gibi bembeyaz degil kremsi .daha senin normal sütün gelmedi gelince farkı görürsün.
foruma gelme potansiyelinde gayet iyi
dogum yapanlardan haber alamıyoruz
Maşallah Mart sonu iken Şubat sonu olabilir öylemi ne kadar önde bende ne olacak bakalım insan korkuyor çalışabilecekmiyimİyiydi cok sukur canim ,
Bebenk subat sonu gelebilir gibi bu gidisle dedi dr , dinlen bol bol da su ic suan hersey yolunda dedi ondende gidiyormus bebek
Srnin nasil gecti ?
Canim sari olana agiz denir bizde yani sutten once gelen bir damlasini bile bosa harcamasin emmiosa kasikla ver cok yararli sut olmasi icindi haslama et yap ozellikle boyun kemigi olsun hem suyunu hem etini ye suttn kizinada gecsin bol bol uyu uyuyamazsan sut cok olmaz oyy mis gibidir yumusaciktir teni simdi onun evin kokusu bile degismistir :boynun arkadindan op benim icin :)Önce su gibiydi
Sonra sarıya döndü evet
Emmese bile çay kaşığına alıp vermeye çalıştım
İnşallah şifa olur
Anne sütü böyle mi ?
Ne bilim ben market sütü gibi bembeyaz mat bişi beklediğimden daha sütüm gelmedi sanıyorum
Tecrubelerini paylastigin icin saol iyi oluyo valla ikrayi da op bizim icinİkra Hanım uyudukça kaçamak yapıcam böyle artık
Eski performansım olmayabilir
Benimde bugün canım bişey çekti yaptım ama çok yoruldum yaparken başka işlerde yapmıştım öncesinde duramıyorum yorgun olsamda yedikten sonra rahatladım uyudum biraz :)kızlar gözümün önünden sürekli hamur işleri tatlılar geçiyo ama kalkıp yapmaya halim yok. yaparsam cok yoruluyorum pişman oluyorum sonrada
Canim sari olana agiz denir bizde yani sutten once gelen bir damlasini bile bosa harcamasin emmiosa kasikla ver cok yararli sut olmasi icindi haslama et yap ozellikle boyun kemigi olsun hem suyunu hem etini ye suttn kizinada gecsin bol bol uyu uyuyamazsan sut cok olmaz oyy mis gibidir yumusaciktir teni simdi onun evin kokusu bile degismistir :boynun arkadindan op benim icin :)
Tecrubelerini paylastigin icin saol iyi oluyo valla ikrayi da op bizim icin
Insllh bz de atlatrz hayrlsylaTeşekkürler( :
Tam beyaz değil dimi
Sanki bu akşam biraz geldi
Hafif şeffaf hafif beyaz karışımı gibi ?
Bilmem ben çok merak ediyodum doğum nasıl bişey filan
Burcuyu bekliyodum gelir anlatır diye ama fırsat olmadı pat ben gittim doğuma
O yüzden analatıyım diyorum benim gibi merak edenler varsa diye
Bi deçok korkuyodum ya cesaret olsun herkese, Çekirge doğurduysa herkes doğurur gibisinden
Insllh bz de atlatrz hayrlsyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?