2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çekirge kızın oluyormuş gözünaydın :) Tüm cinsiyetini öğrenenlerin gözü aydın. Alışverişler rahat rahat yapılabilir artık

günaydın annişler herkese iyi haftalar olsun... hava İzmir'de serin ama çok güzel güneş var... Öğle tatilini bahçede geçirmeli :)
sabah biraz bulantım oldu işe de geç geldim bu yüzden... Artık şu bulantılar tamamen bitseeee neyse çok söylenmeyeyim buna da şükür yerimden kalkamadığım günleri unutmadım. cinsiyet öğrenenler değişenler hayırlı uğurlu olsun :) yalnız bu değişenleri duyunca şaşırmıyor değilim. benim doktor %200 eminim deyince biz de maviş tulum aldık bir kaç parça. pipisinin resmini bile verdi hatta değişmez artık herhalde :)

Nette bebek alışveriş sitelerinde çok indirim oluyor.Baya da güzel şeyler ama güvenip alamıyorum.

Nette bebek alışveriş sitelerinde çok indirim oluyor.Baya da güzel şeyler ama güvenip alamıyorum.

gorerek almakta fayda var, ben internetten alışveriş yaparım die düsnmüstüm normal mağazalarda daha ucuzlarını buldum gordum.. internetten bir sey almayı dusunmuyorum.

Benim pek vaktim olmuyo
İnternetten de keklenmesem iyidir diye
Toplu alışverişe çıkacaz ablamla birgün..

Günaydın kızlar
Ya benim dün uyandığımdan beri kasıklarımda üst bacağıma ve belime vuran bi ağrı var. Sürekli aynı şiddette değil ama bi türlü geçmedi.
Sabaha geçer dedim uyandım yine ağrım var.
Var mı bu tarz ağrılar yaşayan?
Ara sıra oluyodu ama dinlenince geçiyodu bu sefer geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…