Günaydın kızlar
Ya benim dün uyandığımdan beri kasıklarımda üst bacağıma ve belime vuran bi ağrı var. Sürekli aynı şiddette değil ama bi türlü geçmedi.
Sabaha geçer dedim uyandım yine ağrım var.
Var mı bu tarz ağrılar yaşayan?
Ara sıra oluyodu ama dinlenince geçiyodu bu sefer geçmedi
perşembe gününü iple çekiyorum :)Evet küçük bi prenses gördüm sanki :) bikaç kere de sordum kesindir artık dimi diye evet dedi Dr.
Sağ ol Gülsün sıra sende :)
Burada her şey çok pahalı ve çeşit yok o yüzden. Nete baktım ama emin olamadım.gorerek almakta fayda var, ben internetten alışveriş yaparım die düsnmüstüm normal mağazalarda daha ucuzlarını buldum gordum.. internetten bir sey almayı dusunmuyorum.
Çok sağol canım cevap verdiğim içinÜşütmüş olabılırsın , ayaklarını sıcak tut belıne sal fln bıse sar scak dursun, benımde agrılarım artt usutmeye bagladım ama sanırım ıdrar yollarımdada sorun var hayırlısı...
bende tereddütteyim sağsalim bi göreyim içim rahat edecek.. :)
Kızlar yeni doğan bebeğe ilk önce beyaz giydirmek sünnetmiş. Sağlam kaynaklı hadis kitaplarında yazıyor.
Beyaz üstüne renkli hastane çıkışlarını tercih etsek güzel olur. Bebeğimiz sünnet sevabı almış olur doğar doğmaz :)
BENDE 1 AY OLCAK :)ayy inşallah :) çok oldu görmeyeli özledim yaramazı
canım bu dönemde bel ağrısı ve kasık ağrısı normalmış doktorumun söylediği eğer ki miyom varsa daha da fazla ağrı yapabilirmiş bilgin olsun.Çok sağol canım cevap verdiğim için
Ya normalde de oluyo bu tarz ağrılarım ama geçmeyince canım sıkıldı
Canı yanınca da insanın suratı bi karış oluyo hiçbişey yapası gelmiyo
kızlar acayip midem yanıyordu 3 yudum soğuk süt içtim hemenck geçti.
Çok sağol canım cevap verdiğim için
Ya normalde de oluyo bu tarz ağrılarım ama geçmeyince canım sıkıldı
Canı yanınca da insanın suratı bi karış oluyo hiçbişey yapası gelmiyo
peki kızlar böyle peynir gibi akıntısı olan varmı bende felaket durum da ve inanılmaz kokuyo
bilmiyorum ama çok kötü cumartesi doktoruma soracağım bakalımmantar mı oldun acaba :S ıhmal etme sakın
benim cuma merak içindeyimm. :)
Benimde akıntım var ama kokusuz bazen beyaz koyu oluyor bazen su gibi şefffafpeki kızlar böyle peynir gibi akıntısı olan varmı bende felaket durum da ve inanılmaz kokuyo
ah sahimi, ilk defa duyuyorum.
cok tesekkur paylasimin icin
Kaşıntı da var mı ?peki kızlar böyle peynir gibi akıntısı olan varmı bende felaket durum da ve inanılmaz kokuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?