2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Toplu alışveriş zor olur ya insan karar veremiyo ki :)

Üşütmüş olabılırsın , ayaklarını sıcak tut belıne sal fln bıse sar scak dursun, benımde agrılarım artt usutmeye bagladım ama sanırım ıdrar yollarımdada sorun var hayırlısı...

gorerek almakta fayda var, ben internetten alışveriş yaparım die düsnmüstüm normal mağazalarda daha ucuzlarını buldum gordum.. internetten bir sey almayı dusunmuyorum.
Burada her şey çok pahalı ve çeşit yok o yüzden. Nete baktım ama emin olamadım.
İnsan her şeyin en güzeli olsun istiyo.

Üşütmüş olabılırsın , ayaklarını sıcak tut belıne sal fln bıse sar scak dursun, benımde agrılarım artt usutmeye bagladım ama sanırım ıdrar yollarımdada sorun var hayırlısı...
Çok sağol canım cevap verdiğim için
Ya normalde de oluyo bu tarz ağrılarım ama geçmeyince canım sıkıldı
Canı yanınca da insanın suratı bi karış oluyo hiçbişey yapası gelmiyo

Kızlar yeni doğan bebeğe ilk önce beyaz giydirmek sünnetmiş. Sağlam kaynaklı hadis kitaplarında yazıyor.
Beyaz üstüne renkli hastane çıkışlarını tercih etsek güzel olur. Bebeğimiz sünnet sevabı almış olur doğar doğmaz :)

ah sahimi, ilk defa duyuyorum.
cok tesekkur paylasimin icin

canım bu dönemde bel ağrısı ve kasık ağrısı normalmış doktorumun söylediği eğer ki miyom varsa daha da fazla ağrı yapabilirmiş bilgin olsun.

peki kızlar böyle peynir gibi akıntısı olan varmı bende felaket durum da ve inanılmaz kokuyo

benim esn son kasıklarım çok ağrıdığında dr'a gittim idrar yollarımda enfeksiyon çıktı antibiyotiğim yeni bitti.eğer geçmezse bi idrar tahlili yaptır bence cnm çunku çok musait şu anda enfeksiyona idrar yollarımız.

Kızlar bebeğe havlu-bornoz seti için bi tercihiniz var mı? Tavsiyeleriniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…