2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bencede cam en iyisi

Nette bebek alışveriş sitelerinde çok indirim oluyor.Baya da güzel şeyler ama güvenip alamıyorum.
nete çok güvenmiyorum geçen baktım benim 15 e aldım battaniyeye 25 yazmışlar bide indirime girmiş güya.çarşıdan almak en mantıklısı görüyorsun elliyorsun .ama bebek arabası gibi büyük eşyalar alınabilir.
zaten bir bebek magazasına girince herşeyi veriyorlar oda lazım buda lazım diye

Kizlar hepinize iyi haftalar hepiniz İyisinizdir inşallah
Cekirgee tebrik ediyorum canım sende kiz annesi olacaksin@glsnn İhmal etme bence bendede var ama kokusuz enfeksiyon oluyor doktor bana fitil verdi geçmiş olsun.
Ayrıca tum sıkıntısı olan annislere geçmiş olsun diyorum. ALLAH sizi ve bebislerinizi korusun
Ayrıntılı ultrasondan geldik bizde simdi beyninde küçük bişey gördü doktor ama genelde oluyormuş ve dagiliyormus daha sonra. evham yapip cok üstünde durmak istemedim bende.onun dışında bi sıkıntımız yok çok şükür kıpır kıpır yerinde durmuyordu ufaklık zorla bi poz yakaladi doktor

bikaç hamile arkadaşıma sordum onlarda da oluyormuş bu şekilde
Akıntı için pedler daha çok zararlıymış enfeksiyon oluşturma ihtimaline karşı. Doktoruma söylemiştim akıntım olduğunu kokusuzsa bişey olmaz demişti ama ped kullanma dedi.

EVET canım markaların park yatakları bebek arabaları flan magazalarla aynı fıyata.. bebek arabasını gorerek almanı tavsıye ederım.. sağlamlık acısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…