henüz dışarı çıkmadım ben okadar soğukmu ya bende güneşi görünce bugün hava iyi dedim heraldegünaydınn mart anneleriii bugün hava çok soğuk uludağa kar yağmış ondan sanırım
BEN SABAH 9 DA CIKTIM bayaa serindi soguktu hala da isyerınde ısınabılmıs degılımhenüz dışarı çıkmadım ben okadar soğukmu ya bende güneşi görünce bugün hava iyi dedim heralde
bencede cam en iyisiCanım netten almadım gaziantep te oturuyorum mothercare mağazası var oradan aldım biberon bildiğin cam biberon canım.büyüdüklerinde tutmaya başladıkları için düşürüp kırabiliyorlar ama şimdi biz tutacağımız için cam daha sağlıklı diye düşünüyorum.
evet var ama ara ara sürekli değilKaşıntı da var mı ?
bikaç hamile arkadaşıma sordum onlarda da oluyormuş bu şekildeBenimde akıntım var ama kokusuz bazen beyaz koyu oluyor bazen su gibi şefffaf
evet var ama ara ara sürekli değil
uzun zamandır antibiyotik kullanmadım elevit sadece o kadarMantar olma ihtimali yüksek. Yakın zamanda antibiyotik kullandıysan ondan olmuş olabilir. Bir de hamilelikten de oluyormuş.
kokokuyor ise iltihap olabilir doktorunla mutlaka konuş.peki kızlar böyle peynir gibi akıntısı olan varmı bende felaket durum da ve inanılmaz kokuyo
bende de kasık agrısı var hafiften sanırım bende üsüttüm
nete çok güvenmiyorum geçen baktım benim 15 e aldım battaniyeye 25 yazmışlar bide indirime girmiş güya.çarşıdan almak en mantıklısı görüyorsun elliyorsun .ama bebek arabası gibi büyük eşyalar alınabilir.Nette bebek alışveriş sitelerinde çok indirim oluyor.Baya da güzel şeyler ama güvenip alamıyorum.
cumartesi günü gideceğim aklıma takılıyorkokokuyor ise iltihap olabilir doktorunla mutlaka konuş.
bilmiyorum ama çok kötü cumartesi doktoruma soracağım bakalım
ben en az 1 yaşına kadar bornoz düşünmüyorum havlu en iyisi sarıp hemen çıkarmak lazım bide kış bebeği olacaklarKızlar bebeğe havlu-bornoz seti için bi tercihiniz var mı? Tavsiyeleriniz ?
içiyorum canım sürekli masamın üstünde bardak varbol su ıc mutlaka , gunde 3-4 lıtre olsun ıctıgın su , ıdrar sorunlarını boyle azaındırebılırız
saç diyolar ama saçın midede ne işi var bende onu anlamıyorum . midenin içinemi büyüyo bu saçlarelif cim, aynen yaaa bende hafta sonu cok kotu oldum.
bende maden suyu ictim, baya iyi geldi.
herhalde bebislerin saclari cikiyor, ondanmi ki...
Akıntı için pedler daha çok zararlıymış enfeksiyon oluşturma ihtimaline karşı. Doktoruma söylemiştim akıntım olduğunu kokusuzsa bişey olmaz demişti ama ped kullanma dedi.bikaç hamile arkadaşıma sordum onlarda da oluyormuş bu şekilde
nete çok güvenmiyorum geçen baktım benim 15 e aldım battaniyeye 25 yazmışlar bide indirime girmiş güya.çarşıdan almak en mantıklısı görüyorsun elliyorsun .ama bebek arabası gibi büyük eşyalar alınabilir.
zaten bir bebek magazasına girince herşeyi veriyorlar oda lazım buda lazım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?