ben ilk kızıma alırken magazada begenip aynı modeli netten almıştım.ama 2.arabayıda netten bebegnip e bebeğin magazasından almıştımEVET canım markaların park yatakları bebek arabaları flan magazalarla aynı fıyata.. bebek arabasını gorerek almanı tavsıye ederım.. sağlamlık acısından
benim bir takım pembe bir takımda kreem güzell kumaştan pijama takımlarım var.. acaba sadece üstüne sabahlıgını alsam nasıl olur hic kullanmadım ceyızden :)günaydın kızlar mutlu huzurlu bir hafta olsun.perşembe teyze oluyorum ablam doğum yapacak aynı hastaneye gidiyoruz benim içinde ön bilgi olacak.
ben pijama takımımı aldım biraz erken ama gezerken gördük eşimde begendiysen al sonra arayınca bulamıyorsun dedi.
Eki Görüntüle 1275419
gule gule gıy canımgünaydın kızlar mutlu huzurlu bir hafta olsun.perşembe teyze oluyorum ablam doğum yapacak aynı hastaneye gidiyoruz benim içinde ön bilgi olacak.
ben pijama takımımı aldım biraz erken ama gezerken gördük eşimde begendiysen al sonra arayınca bulamıyorsun dedi.
Eki Görüntüle 1275419
Geçmiş olsunGünaydın kizlar. Bugün kbb doktoruna gidecegim. Hasta oldum. Antibiyotik kullanmam gerekir mi bilmiyorum.
ben ilk kızıma alırken magazada begenip aynı modeli netten almıştım.ama 2.arabayıda netten bebegnip e bebeğin magazasından almıştım
Takımları var ya öyle alayım diyorum. Bornozu da 3 aydan sonra kullanırım. Benim doğumum mart sonu bi de burda havalar ısınıyor hemen o yüzden soğuğa gelmeyecek.ben en az 1 yaşına kadar bornoz düşünmüyorum havlu en iyisi sarıp hemen çıkarmak lazım bide kış bebeği olacaklar
Ayy ben daha hic bisi almadim ne bebege ne kendime sona kalan dona kalir derler ben hep erken erken diye gecistiriyorum bi yerden baslamam lazim galiba :)
teşekkürederim cnm.yeni ise tekrar almana gerek yok gece sürekli kalkacağımız için sabahlık önemli onlara uygun bir sabahlık alırsın yeter.gule gule gıy canım
ben özdilekten aldım iyidir havlusuTakımları var ya öyle alayım diyorum. Bornozu da 3 aydan sonra kullanırım. Benim doğumum mart sonu bi de burda havalar ısınıyor hemen o yüzden soğuğa gelmeyecek.
Hangi marka iyidir hiç bilmiyorum o yüzden sordum.
Hala saglik ocahindan aramadilar beni cuma kendim gidip tartismayi dusunuyorumtetenoz asısı kacıncı haftadaydı?
günaydın kızlar mutlu huzurlu bir hafta olsun.perşembe teyze oluyorum ablam doğum yapacak aynı hastaneye gidiyoruz benim içinde ön bilgi olacak.
Eki Görüntüle 1275419
Bende almadım daha canım sadece netten takım almıştım onuda beğenmedim iade ettim. Bebişimin bir tek kelebekli çorabı var başkada bişeyi yok :))Ayy ben daha hic bisi almadim ne bebege ne kendime sona kalan dona kalir derler ben hep erken erken diye gecistiriyorum bi yerden baslamam lazim galiba :)
ozaman bebek arabası birazdaha uygundu birde buhar makinesi hediye vermişti.ebebekten aldığımda hediye çeki vermiştifiyatları fark ettimi ?
zaten kısa denk gelıyor bıde gecelıkle ınsan kendını koruyamaz pıjama en rahatıteşekkürederim cnm.yeni ise tekrar almana gerek yok gece sürekli kalkacağımız için sabahlık önemli onlara uygun bir sabahlık alırsın yeter.
bende bu sefer gecelik düşünmüyorum sevmiyorum gecelik giymeyi.pijama yeter
sbahlıktan görünmemiş ama cnm iki taraftan düğmesi var zaten ben ona bile gerek duymuyorum alttan kaldırıp emzirmesi daha kolayıma gidiyor benimNacizane tavsiyem hastane için önleri düğmeli olanlardan alın , bunlar emzirirken kolay olmuyor...
Aynı hastane olması sizin için avantaj olmuş , ablanız sağlıkla alsın kucağına bebeğini :)
Ben 7. Ayda toplu alisveris yaparim diyorum allah kismet ederse sen ne dusunuyorsun :)Bende :)
Gecelik bende giyemiyorum sevmiyorum nedense pijamayıda sezeryan olursa karın bölgesini acıtır diyorlar en iyisi bişey giymemek :)teşekkürederim cnm.yeni ise tekrar almana gerek yok gece sürekli kalkacağımız için sabahlık önemli onlara uygun bir sabahlık alırsın yeter.
bende bu sefer gecelik düşünmüyorum sevmiyorum gecelik giymeyi.pijama yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?