2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar mutlu huzurlu bir hafta olsun.perşembe teyze oluyorum ablam doğum yapacak aynı hastaneye gidiyoruz benim içinde ön bilgi olacak.
ben pijama takımımı aldım biraz erken ama gezerken gördük eşimde begendiysen al sonra arayınca bulamıyorsun dedi.

EVET canım markaların park yatakları bebek arabaları flan magazalarla aynı fıyata.. bebek arabasını gorerek almanı tavsıye ederım.. sağlamlık acısından
ben ilk kızıma alırken magazada begenip aynı modeli netten almıştım.ama 2.arabayıda netten bebegnip e bebeğin magazasından almıştım

benim bir takım pembe bir takımda kreem güzell kumaştan pijama takımlarım var.. acaba sadece üstüne sabahlıgını alsam nasıl olur hic kullanmadım ceyızden :)

Ayy ben daha hic bisi almadim ne bebege ne kendime sona kalan dona kalir derler ben hep erken erken diye gecistiriyorum bi yerden baslamam lazim galiba :)

ben en az 1 yaşına kadar bornoz düşünmüyorum havlu en iyisi sarıp hemen çıkarmak lazım bide kış bebeği olacaklar
Takımları var ya öyle alayım diyorum. Bornozu da 3 aydan sonra kullanırım. Benim doğumum mart sonu bi de burda havalar ısınıyor hemen o yüzden soğuğa gelmeyecek.
Hangi marka iyidir hiç bilmiyorum o yüzden sordum.

ben özdilekten aldım iyidir havlusu

Nacizane tavsiyem hastane için önleri düğmeli olanlardan alın , bunlar emzirirken kolay olmuyor...

Aynı hastane olması sizin için avantaj olmuş , ablanız sağlıkla alsın kucağına bebeğini :)

Ayy ben daha hic bisi almadim ne bebege ne kendime sona kalan dona kalir derler ben hep erken erken diye gecistiriyorum bi yerden baslamam lazim galiba :)
Bende almadım daha canım sadece netten takım almıştım onuda beğenmedim iade ettim. Bebişimin bir tek kelebekli çorabı var başkada bişeyi yok :))

zaten kısa denk gelıyor bıde gecelıkle ınsan kendını koruyamaz pıjama en rahatı

Nacizane tavsiyem hastane için önleri düğmeli olanlardan alın , bunlar emzirirken kolay olmuyor...

Aynı hastane olması sizin için avantaj olmuş , ablanız sağlıkla alsın kucağına bebeğini :)
sbahlıktan görünmemiş ama cnm iki taraftan düğmesi var zaten ben ona bile gerek duymuyorum alttan kaldırıp emzirmesi daha kolayıma gidiyor benim

Gecelik bende giyemiyorum sevmiyorum nedense pijamayıda sezeryan olursa karın bölgesini acıtır diyorlar en iyisi bişey giymemek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…