Güle güle kullan :)günaydın kızlar mutlu huzurlu bir hafta olsun.perşembe teyze oluyorum ablam doğum yapacak aynı hastaneye gidiyoruz benim içinde ön bilgi olacak.
ben pijama takımımı aldım biraz erken ama gezerken gördük eşimde begendiysen al sonra arayınca bulamıyorsun dedi.
Eki Görüntüle 1275419
O zaman ağırlaşırsın ya daha önceden ufak ufak alsan iyi olmaz mıBen 7. Ayda toplu alisveris yaparim diyorum allah kismet ederse sen ne dusunuyorsun :)
cnm benim aldığım takımı gördünmü beli çok yüksek karın bölgesinin üstünde kalıyor denedim çok rahat şimdi bile kullanasım geldiGecelik bende giyemiyorum sevmiyorum nedense pijamayıda sezeryan olursa karın bölgesini acıtır diyorlar en iyisi bişey giymemek :)
ben geçen çarşıya çıktım birde tek başıma 2 saat zor gezmişimdir ileriki haftalarda daha zor olur heraldeBen 7. Ayda toplu alisveris yaparim diyorum allah kismet ederse sen ne dusunuyorsun :)
Haklisin canim ben digerlerinde de hep 7.ayda yaptim toplu olarak bunda da ole yaparim diye dusunuyorum ama burda sizi okudukcada heyecanlaniyorum belkide 7.aya kadar herseyini almis olurum :)O zaman ağırlaşırsın ya daha önceden ufak ufak alsan iyi olmaz mı
Güle güle kullan canim aynısını oğlumun doğumunda almıştım çok kullanışlı bundada kullanırım. Bu arada kızımız olacak 33 yaşındayım istanbul 2. Bebek :)günaydın kızlar mutlu huzurlu bir hafta olsun.perşembe teyze oluyorum ablam doğum yapacak aynı hastaneye gidiyoruz benim içinde ön bilgi olacak.
ben pijama takımımı aldım biraz erken ama gezerken gördük eşimde begendiysen al sonra arayınca bulamıyorsun dedi.
Eki Görüntüle 1275419
Ben 7. Ayda toplu alisveris yaparim diyorum allah kismet ederse sen ne dusunuyorsun :)
Yani biran once baslayayim mi?ben geçen çarşıya çıktım birde tek başıma 2 saat zor gezmişimdir ileriki haftalarda daha zor olur heralde
Tecrübelisin yaniii :)Haklisin canim ben digerlerinde de hep 7.ayda yaptim toplu olarak bunda da ole yaparim diye dusunuyorum ama burda sizi okudukcada heyecanlaniyorum belkide 7.aya kadar herseyini almis olurum :)
Güle güle giy canım evet güzelmiş beli dediğin gibi yüksek.cnm benim aldığım takımı gördünmü beli çok yüksek karın bölgesinin üstünde kalıyor denedim çok rahat şimdi bile kullanasım geldi
Allah kismet ederse 3. Bebegim teyzesi:)Tecrübelisin yaniii :)
Aynen ben de alanlardan etkilenip koştur koştur aldım hastane çıkışını :) :)
Ay Maşaallah :) darısı başımaaaaAllah kismet ederse 3. Bebegim teyzesi:)
Ayyy maşallah tecrübeli anne sen o yuzden ağırdan alıyorsun :))Allah kismet ederse 3. Bebegim teyzesi:)
tok canım ya sac olayı degıl mıdeye baskı ıle alakalı bı durum benım ılk aylarda hep mıdem yandı , sacı bırak cocuk olusmaya baslıyordu daha =) ustelık arkadasım dehset mıde yangısı cektı herkes saclı saclı dedı dogdu bebıs sapsarı ve sacsız =))saç diyolar ama saçın midede ne işi var bende onu anlamıyorum . midenin içinemi büyüyo bu saçlar
GÜVENİLİR bi sitemi oda önemliBurada mağazada 90 tl ye gördüğüm hastane çıkışı internette bi sitede 55 tl
Evet canim tecrubeliyim diyebilirim yas 32 biri 12. Digeri 6 yasinda 2 kizim var ama bence her bebek ilk bebek gibi oluyo ne kadarda tecrubeli olsan cok seyi tekrardan ogreniyorsun allah yardimcimiz olsun hepimizin burdan.sizlerden de ogrendigim cok sey var hepimizin birbirimizin tecrubesinden.yararlanalim :)Ayyy maşallah tecrübeli anne sen o yuzden ağırdan alıyorsun :))
ben bir kısmını aldım yinede bir sürü eksik var başla bence dursun evde ne olacakki önümüz kış yağmur çamur vs bir sürü şey var .Yani biran once baslayayim mi?
bencede ya benimde 2. ama sanki ilk gibi heycanliyım ve ayrıca sanki herşeyi unutmuş gibiyim.Evet canim tecrubeliyim diyebilirim yas 32 biri 12. Digeri 6 yasinda 2 kizim var ama bence her bebek ilk bebek gibi oluyo ne kadarda tecrubeli olsan cok seyi tekrardan ogreniyorsun allah yardimcimiz olsun hepimizin burdan.sizlerden de ogrendigim cok sey var hepimizin birbirimizin tecrubesinden.yararlanalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?