Canım ya çocuk sahibi olmak için çok geç kaldığımı farkettim yaş 31 ilk bebeğim imrendim sana maşallah.Evet canim tecrubeliyim diyebilirim yas 32 biri 12. Digeri 6 yasinda 2 kizim var ama bence her bebek ilk bebek gibi oluyo ne kadarda tecrubeli olsan cok seyi tekrardan ogreniyorsun allah yardimcimiz olsun hepimizin burdan.sizlerden de ogrendigim cok sey var hepimizin birbirimizin tecrubesinden.yararlanalim :)
bencede ya benimde 2. ama sanki ilk gibi heycanliyım ve ayrıca sanki herşeyi unutmuş gibiyim.
Gaz sancisi icin damla almayi dusunuyor musunuz ben diger cocuklarda hep tane kimyon kullandim ama sanki bu bebis cok gazli olacak gibime geliyor ne kullansakbencede ya benimde 2. ama sanki ilk gibi heycanliyım ve ayrıca sanki herşeyi unutmuş gibiyim.
Ay canım hakkını helal et ya canını çektirdim
Benimde almam lazım ilçede oturuyorum Allah nasip ederse Ilgaz dağının eteklerinden geçerek doğuma il e gitcem yollar dolambaçlı ve dağlık. Birde bu ilçede şöyle bir söylenti var mantar çok olursa kış çok olurmuş kii şansıma mantar son 20 yılın en çok mantarı çıkmış :) Karda kışda gidip almak zor alır bende alıcam bir an önce..ben bir kısmını aldım yinede bir sürü eksik var başla bence dursun evde ne olacakki önümüz kış yağmur çamur vs bir sürü şey var .
Ya teyzesi boyumca kizim var benim altini degistirmem ama geri her seyine bakarim diyen bi kizim daha var rabbim cocuklarimizi bize bagislasin erken anne olmanin avantajida var dezavantajida var canimCanım ya çocuk sahibi olmak için çok geç kaldığımı farkettim yaş 31 ilk bebeğim imrendim sana maşallah.
Allah bağışlasın canım ne güzel abla kardeş gibi olursunuz. Önceki doğumların nasıldı normal mi sezeryan mıYa teyzesi boyumca kizim var benim altini degistirmem ama geri her seyine bakarim diyen bi kizim daha var rabbim cocuklarimizi bize bagislasin erken anne olmanin avantajida var dezavantajida var canim
Sezeryan.canimAllah bağışlasın canım ne güzel abla kardeş gibi olursunuz. Önceki doğumların nasıldı normal mi sezeryan mı
Allah kismet ederse 3. Bebegim teyzesi:)
Allah analı babalı büyütsün canım hayırlı olsunHerkes erkek diyodu zaten Dr kız deyince şaşırdım :)
Allah analı babalı büyütsün canım hayırlı olsun
Canım çok teşekkür ederim.sağlıklı iyi Günler'de kullansın biz anne Babaların en büyük isteği bu.Aldıkalrın çok güzel çok zevklisin ogluşun çok şanslı iyi günlerde kullaNSN
sagol canım. doktor kesinlikle ilaç vermiyor gebelikten dolayı. eğer ateş çıkarsa veya öksürük artarsa yeniden gel diyor. yani evde limon bal sıcak su mandalina devam edeceğizGeçmiş olsun
20.haftatetenoz asısı kacıncı haftadaydı?
günaydın kızlar mutlu huzurlu bir hafta olsun.perşembe teyze oluyorum ablam doğum yapacak aynı hastaneye gidiyoruz benim içinde ön bilgi olacak.
ben pijama takımımı aldım biraz erken ama gezerken gördük eşimde begendiysen al sonra arayınca bulamıyorsun dedi.
Eki Görüntüle 1275419
Takımları var ya öyle alayım diyorum. Bornozu da 3 aydan sonra kullanırım. Benim doğumum mart sonu bi de burda havalar ısınıyor hemen o yüzden soğuğa gelmeyecek.
Hangi marka iyidir hiç bilmiyorum o yüzden sordum.
Gecelik bende giyemiyorum sevmiyorum nedense pijamayıda sezeryan olursa karın bölgesini acıtır diyorlar en iyisi bişey giymemek :)
Ben 19. Haftada gittim ilk dozunu yaptilar bir ay sonra tekrar yapacaklartetenoz asısı kacıncı haftadaydı?
Günlerimizde aynıSezeryan.canim
Güle güle sağlıcakla giysin canım. Resimlerini koyda görelim..Kızlar merhaba,güzel ve sağlıklı nir hafta dilerim.ben denemek için markafoninin son kampanyasından bişiler aldım.bugün geldi.5 li set 15 tl,penye battaniye 15 tl,3lü patikli tek alt(bu biraz büyük geldi)25 tl ağız ve sırt mendilleri almıştım birde onlarda 4 lü 15 tl.kalite olarak fena değil.zaten 2/3 kez giyecekler idare eder.bikginiz olsun diye paylaşıyorum.yani çok isterseniz bir iki takım alabilirsniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?