2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ya çocuk sahibi olmak için çok geç kaldığımı farkettim yaş 31 ilk bebeğim imrendim sana maşallah.

bencede ya benimde 2. ama sanki ilk gibi heycanliyım ve ayrıca sanki herşeyi unutmuş gibiyim.
bencede ya benimde 2. ama sanki ilk gibi heycanliyım ve ayrıca sanki herşeyi unutmuş gibiyim.
Gaz sancisi icin damla almayi dusunuyor musunuz ben diger cocuklarda hep tane kimyon kullandim ama sanki bu bebis cok gazli olacak gibime geliyor ne kullansak

ben bir kısmını aldım yinede bir sürü eksik var başla bence dursun evde ne olacakki önümüz kış yağmur çamur vs bir sürü şey var .
Benimde almam lazım ilçede oturuyorum Allah nasip ederse Ilgaz dağının eteklerinden geçerek doğuma il e gitcem yollar dolambaçlı ve dağlık. Birde bu ilçede şöyle bir söylenti var mantar çok olursa kış çok olurmuş kii şansıma mantar son 20 yılın en çok mantarı çıkmış :) Karda kışda gidip almak zor alır bende alıcam bir an önce..

Canım ya çocuk sahibi olmak için çok geç kaldığımı farkettim yaş 31 ilk bebeğim imrendim sana maşallah.
Ya teyzesi boyumca kizim var benim altini degistirmem ama geri her seyine bakarim diyen bi kizim daha var rabbim cocuklarimizi bize bagislasin erken anne olmanin avantajida var dezavantajida var canim

Ya teyzesi boyumca kizim var benim altini degistirmem ama geri her seyine bakarim diyen bi kizim daha var rabbim cocuklarimizi bize bagislasin erken anne olmanin avantajida var dezavantajida var canim
Allah bağışlasın canım ne güzel abla kardeş gibi olursunuz. Önceki doğumların nasıldı normal mi sezeryan mı

Ablanı tebrik ederim şimdiden sağ salim kavuşsun inşallah bebeğine. Pijamalarını da çok beğendim kalınlığı nasıl? Ben doğum sonrası üşürmüyüm diye tereddütteyim polar mı alsam diyordum

Bana 2 takım hediye geldi canım hala sadece havlusunu kullanıyoruz. Bornozunu 1,5-2 yaşında ancak kullanmaya başlarız herhalde.

Gecelik bende giyemiyorum sevmiyorum nedense pijamayıda sezeryan olursa karın bölgesini acıtır diyorlar en iyisi bişey giymemek :)

Bana da hep böyle dediler alakası yokmuş meğersem :) Sezeryan kesiği çok aşağıda pijamanın beliyle çok arası var. Hastanede insan gecelikle rahat edemiyor en azından ben edemedim.

Kızlar merhaba,güzel ve sağlıklı nir hafta dilerim.ben denemek için markafoninin son kampanyasından bişiler aldım.bugün geldi.5 li set 15 tl,penye battaniye 15 tl,3lü patikli tek alt(bu biraz büyük geldi)25 tl ağız ve sırt mendilleri almıştım birde onlarda 4 lü 15 tl.kalite olarak fena değil.zaten 2/3 kez giyecekler idare eder.bikginiz olsun diye paylaşıyorum.yani çok isterseniz bir iki takım alabilirsniz...

Günlerimizde aynı
Güle güle sağlıcakla giysin canım. Resimlerini koyda görelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…