2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben büyüyen beşik ve 3 kapılı dolap istiyorum
Eski ev küçüktü normal yatak odası sığmaıd dolabımı küçük aldım, bebeğin eşyasına bile yer yok yani. dolap şart benim için

dolap banada sart aynen oda kucuk dıe kucuk aldık dolabımızı bizde

Hayat ne garip ya..
İNŞAALLAH hepimiz tüm kötülüklerden,belalardan uzak bi ortamda yetiştiririz evladımızı..
Rabbim hepimizi korusun..
( çok duygusalım şuan ) :(

O yüzden büyüyen beşik ve 3 kapılı dolap istiyorum
Büyüyünce de kullanır bi kere de hallolur diyorum

bende oyle dusundum kımı memenun kımı gerek yok dıyor 1 sene zaten yanında yatacak 2 yasına kadar bıle kullanırsın hatta 3 yasa kadar dıyor kı ıns bızım hersey yolunda gıderse umdugumuz gıbı 1-2 seneye ev almayı dusunuyoruz , sımdı evde kıralık kendı evıme gecınce 2-3 yasındada olur oda yaparım dıye dusunuyoruz ama bakalım:S

Hayat ne garip ya..
İNŞAALLAH hepimiz tüm kötülüklerden,belalardan uzak bi ortamda yetiştiririz evladımızı..
Rabbim hepimizi korusun..
( çok duygusalım şuan ) :KK43:

aminn inş hemen kafanı dagıtacak bıseler bul ;) duygusal olma sonra bebegınde duygusallasır annesı =)

Günaydın kızlar bu aralar hem işte hem de ailesel bir takım sorunlar var inşşallah atlatıcam ama iş konusunda cok kafam takılıyor başkasının hataları işin içinden cıkmak için direk size mal ediliyor siz konusuncada kötü oluyorsunuz. Ne garip bi sektör bu özel sektör yaaa
Canım hayırlısıyla tüm sorunların çözülür inşallah kafana takma sonuçta sıkıntılar bebişlere yansıyor :(

bende oyle dusundum kımı memenun kımı gerek yok dıyor 1 sene zaten yanında yatacak 2 yasına kadar bıle kullanırsın hatta 3 yasa kadar dıyor kı ıns bızım hersey yolunda gıderse umdugumuz gıbı 1-2 seneye ev almayı dusunuyoruz , sımdı evde kıralık kendı evıme gecınce 2-3 yasındada olur oda yaparım dıye dusunuyoruz ama bakalım:S

1 sene bekle sen o zaman duruma bakarsın
Biz ev değiştik bazı şeyler uymadı mesela
Ama bunu değişmeyiz Allah ödemeyi nasip ederse
Zaten 1 odam boş şu an er ya da geç çocuğa hazırlanacak diye çalışıyoken yapayım diyorum ben

Kızım olacak kızım olacak kızım olacak :anneadayı::KK49:dr amcamız yanılmaz inşallah haftaya ayrıntılı ya gidince kesinleşir ama Dr bugün kız dedi,ayyyyyy ben cccooooookkkk mutluyummmmmm.idil meriç geliyor :KK71:

Saglikla kucagina alirsin insallah canim. Bu arada kizlar cogaldimi bana mi oyle geliyo listemiz ne alemde acaba

Back
X