2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen , park yatak benım ıcın ıdeal gozukuyor suan basta ıstıyordum buyuyen besıklerden cokda hosuma gıdıyor ama en ıyısı sabırlı olmak ..

Bakarsın 3 yaşa kadar onu kullanıp daha güzel bi genç odası kurarsın yavruna

Bana da 2hafta önce gidiyosun SAT'ın yanlış olabilir diyolar ama 1-2gün dışında yanlış olamaz ki
senınkının kılosu boyu fln kac çek ? en son gıttıgınde kactı kac haftalıktır bıde olabılır 2 hafta onden gıdıyor gelısım ılerıdedır sat dedıgın gıbı 1-2 gun yanlıs olur kı emınsen zaten sorun yok =) bende sormustum hatta sat tan emınmısın dıye =)

senınkının kılosu boyu fln kac çek ? en son gıttıgınde kactı kac haftalıktır bıde olabılır 2 hafta onden gıdıyor gelısım ılerıdedır sat dedıgın gıbı 1-2 gun yanlıs olur kı emınsen zaten sorun yok =) bende sormustum hatta sat tan emınmısın dıye =)

Ben en son 17 ekimde detaylıya girdim
O zaman haftasına göre yine önde dendi önce de denmişti ama
Bu sefer 1 değil 2 hafta fark dediler
Şaşırıdm
Ben zaten en çok cinsiyetin kesinleşmesini bekliyodum gram hatırlamıyorum da
Sıradaki kontrolü bekliyorum bakalım bu kez ne dicekler

İlk baş sormuştum ben önden gitmesi iyi dğeil mi diye
Şeker yoksa iyi dediler

Bir de doğum tarihini etkiler mi ? Etkiler diyen de var etkilemez diyende

Ben en son 17 ekimde detaylıya girdim
O zaman haftasına göre yine önde dendi önce de denmişti ama
Bu sefer 1 değil 2 hafta fark dediler
Şaşırıdm
Ben zaten en çok cinsiyetin kesinleşmesini bekliyodum gram hatırlamıyorum da
Sıradaki kontrolü bekliyorum bakalım bu kez ne dicekler

İlk baş sormuştum ben önden gitmesi iyi dğeil mi diye
Şeker yoksa iyi dediler

Bir de doğum tarihini etkiler mi ? Etkiler diyen de var etkilemez diyende

Dogum tarıhı soyle etkılenır dıye bılıyorum kımı ınsanın bebegın gelısımı kılo boy vs ılerıde oluyor iri oluyor yani ve ozaman erken doguyor ki iri bebege normal dogumda yaptıramıyorlar mesela.

Dogum tarıhı soyle etkılenır dıye bılıyorum kımı ınsanın bebegın gelısımı kılo boy vs ılerıde oluyor iri oluyor yani ve ozaman erken doguyor ki iri bebege normal dogumda yaptıramıyorlar mesela.

Doğum sorun değil zaten normalden korkup sezeryan düşünenlerdenim ama ben zaten Şubat sonuydum şimdi Şubat ortası mı olcam

Mart annelerine çaktırmadan geldim ama :KK53:

Doğum sorun değil zaten normalden korkup sezeryan düşünenlerdenim ama ben zaten Şubat sonuydum şimdi Şubat ortası mı olcam

Mart annelerine çaktırmadan geldim ama :KK53:

olabılır de olmayabılır de bılemedım =) normalde dogum surecı 40 hafta zaten sezeryanda 38 de alıyorlar senın gelısımde ılerde 38 de alırlar belkıde hemen kımı hersey yolunda ıse beklemek ıstıyorsa beklıyormus 39. haftasını fln (sezeryan olacaklardan bahsedıyorum yanlıs anlasılmasın )

Konuş konuş akşam ettik :)
Benim mesaim 6 da bitiyor
Yarın da gelir miyim bilmem
Herkese iyi akşamlar

Back
X