- 22 Kasım 2013
- 5.290
- 2.694
- 168
ya bende narı cok tuketılmemelı dıye duydum ,Canım çok geçmiş olsun bence sarımsaklı şeyler tüketmen de yarar var sonuçta ilaç alamıyacağın için antibiyotik olur ,birde bolca C vitamini al narı da duymuştum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bende narı cok tuketılmemelı dıye duydum ,Canım çok geçmiş olsun bence sarımsaklı şeyler tüketmen de yarar var sonuçta ilaç alamıyacağın için antibiyotik olur ,birde bolca C vitamini al narı da duymuştum
Aynen , park yatak benım ıcın ıdeal gozukuyor suan basta ıstıyordum buyuyen besıklerden cokda hosuma gıdıyor ama en ıyısı sabırlı olmak ..
hoşbulduk =)
18+3 ama doktorun dediğine göre 1 önde hafta gidiyormuş.
hoşbulduk =)
18+3 ama doktorun dediğine göre 1 önde hafta gidiyormuş.
Ah bu mide yanmalarımmm ,![]()
senınkının kılosu boyu fln kac çek ? en son gıttıgınde kactı kac haftalıktır bıde olabılır 2 hafta onden gıdıyor gelısım ılerıdedır sat dedıgın gıbı 1-2 gun yanlıs olur kı emınsen zaten sorun yok =) bende sormustum hatta sat tan emınmısın dıye =)Bana da 2hafta önce gidiyosun SAT'ın yanlış olabilir diyolar ama 1-2gün dışında yanlış olamaz ki
çok sevindim canımSelam arkadaslar
Ayrintili usg gayet iyiydi bir problem yok her sey yolunda cok sukur darisi sizlere canlar
Profta erkek dedi bebegime bu arada :)
Bakarsın 3 yaşa kadar onu kullanıp daha güzel bi genç odası kurarsın yavruna
senınkının kılosu boyu fln kac çek ? en son gıttıgınde kactı kac haftalıktır bıde olabılır 2 hafta onden gıdıyor gelısım ılerıdedır sat dedıgın gıbı 1-2 gun yanlıs olur kı emınsen zaten sorun yok =) bende sormustum hatta sat tan emınmısın dıye =)
inş hepımızın hakkıında hayırlısı.. esım de komple oda yapmaktan yana bıraz büyüyünce
Ben en son 17 ekimde detaylıya girdim
O zaman haftasına göre yine önde dendi önce de denmişti ama
Bu sefer 1 değil 2 hafta fark dediler
Şaşırıdm
Ben zaten en çok cinsiyetin kesinleşmesini bekliyodum gram hatırlamıyorum da
Sıradaki kontrolü bekliyorum bakalım bu kez ne dicekler
İlk baş sormuştum ben önden gitmesi iyi dğeil mi diye
Şeker yoksa iyi dediler
Bir de doğum tarihini etkiler mi ? Etkiler diyen de var etkilemez diyende
İkeada uzayan karyola gördüm ben toz pembe çok hoş
Ama işte 3 yaştan sonra ancak durabilir şimdi düşerler :)
Dogum tarıhı soyle etkılenır dıye bılıyorum kımı ınsanın bebegın gelısımı kılo boy vs ılerıde oluyor iri oluyor yani ve ozaman erken doguyor ki iri bebege normal dogumda yaptıramıyorlar mesela.
Asgari ucret alan sgk calisanlar ne kadar alir acabason 90 güne bakılıyor brüt ücret * 4 /3*2 yani 1.750 *4 =7.000 /3 =2.333,33 *2 =4.666,66 TL gibi
Doğum sorun değil zaten normalden korkup sezeryan düşünenlerdenim ama ben zaten Şubat sonuydum şimdi Şubat ortası mı olcam
Mart annelerine çaktırmadan geldim ama![]()
şuan 67 yim 63 le başladm boyumda kısa herkesii uyarıyor böyle