2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

siz öyle diyosanız ben napiim... eşim bezelye ve patates dışında hiç bir sebzeyi yemez. ben de son dönem tavuk yemez oldum. sürekli köfte, bakliyat, patates yemeği, bezelye yemeği yiyoruz:KK43:

bi patlıcanı bile yese 3 çeşit yemek çıakr ondan....
Yemek seçen eş çok kötü Allah kolaylık versin,benim eşimde et seviyor ama en azından etli sebze yemeklerini yiyor.

Kızım olacak kızım olacak kızım olacak :anneadayı::KK49:dr amcamız yanılmaz inşallah haftaya ayrıntılı ya gidince kesinleşir ama Dr bugün kız dedi,ayyyyyy ben cccooooookkkk mutluyummmmmm.idil meriç geliyor :KK71:

ayyyy sonunda cok sukur ogrendin canimm darisi basima inss bi biz kalmistik sanirim ogrenmeyen :) Hayirli evlat olsun(lar) insss... :)

İki gündür bende burun akıntısı ve hapşuruk var,aynı zamandada sesimde kartlık , kızım için bal zencefil limon şurubu yapmıştım. gün içindede ıhlamur içiyorum. Başka önerisi olan varmı , yatağa düşmeden kurtulayım.
Canım çok geçmiş olsun bence sarımsaklı şeyler tüketmen de yarar var sonuçta ilaç alamıyacağın için antibiyotik olur ,birde bolca C vitamini al narı da duymuştum

Kızım olacak kızım olacak kızım olacak :anneadayı::KK49:dr amcamız yanılmaz inşallah haftaya ayrıntılı ya gidince kesinleşir ama Dr bugün kız dedi,ayyyyyy ben cccooooookkkk mutluyummmmmm.idil meriç geliyor :KK71:
Gözün aydın canım Allah gönlüne göre verdi ne güzel.sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun inşallah..

Canım çok geçmiş olsun bence sarımsaklı şeyler tüketmen de yarar var sonuçta ilaç alamıyacağın için antibiyotik olur ,birde bolca C vitamini al narı da duymuştum

Saol arkadaşım , teşekkürler.

Kocam şehirdılına çıkıyo bu akşam 4 gün olmucak:(okadar kimsesiz hissediyorum ki o olmayınca,gitmeden strese girdim off.annemde kalıp curcuna içinde geçiririm inşallah çabucak bu zamanı

1 sene bekle sen o zaman duruma bakarsın
Biz ev değiştik bazı şeyler uymadı mesela
Ama bunu değişmeyiz Allah ödemeyi nasip ederse
Zaten 1 odam boş şu an er ya da geç çocuğa hazırlanacak diye çalışıyoken yapayım diyorum ben

Aynen , park yatak benım ıcın ıdeal gozukuyor suan basta ıstıyordum buyuyen besıklerden cokda hosuma gıdıyor ama en ıyısı sabırlı olmak ..

Back
X