canım seninkiler ,ik,iz ve bence kiloları çok normal 21. haftada 340 grdı benimkigaliba benım bebişler kucuk olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım seninkiler ,ik,iz ve bence kiloları çok normal 21. haftada 340 grdı benimkigaliba benım bebişler kucuk olacak
Bende varım henüz kesinleşmedi bizimde bu ayin 10 u gibi gidicemayyyy sonunda cok sukur ogrendin canimm darisi basima inss bi biz kalmistik sanirim ogrenmeyen :) Hayirli evlat olsun(lar) insss... :)
bende ins pazartesi gidiyrm doktora icim pır pır ediyor :)Bende varım henüz kesinleşmedi bizimde bu ayin 10 u gibi gidicem
Yok ne pahali ne cok ucuz bnce en hesaplilarndan biri civil kalitesi de iyi :)Bende kızımın herşeyini civilden almayı düşünüyorum fiyatlar nasıl pahalımı
Gecmis olsun cnm bende bacaklarimin agrisindan cok cektim. Doktor magnezyum verdi oyle bi rahatladimki vardir onun bi tedavisi magnezyum kullaniyormusun
Merhaba kızlarr biraz için sıkılıyor bugün
Kalsiyum olarak ne verdi camimBugundu kontrolum canim verdi baslicam magnezyum kalsiyum a![]()
Çok sevindim canım iyi olmanıza.herhalleriyle çok güzel oluyolar usg de.insan inanamıyo bir noktalık kalp atışı kıpır kıpır bir insana dönüştü çok şükür.hepsi çok sağlıklı olsun inşallah:)Kizlarrr bizimm kontrolumuz guzel gecti cok sukurrr kizcem pek bi hareketliydi parmagini emiyordu bize guldu cok guzeldi yaaa cok sukur hersey yolundaymis :) kasim 14 te detayli ultrasona girecegiz :) sonraki haftada seker yuklememiz yapilacak bizden haberler boyle![]()
İyidir inşallah canım kendini üzme.ben de dün hiç hissetmedim mesela ama bugün kıpır kıpırlar.uzan dinlen hareket ediyordur,hissetçek yere vurmuyordurKizlar dun oglusum cok hareketliydi bugun hic hissetmedim ya acaba ben mi hissetmedim ki butun gunde evdeydim aslinda. Korkuyorum ya bisi yoktur demi
İnsallah oyledir canim dunde masallahi vardi hemde dun hastaydim yediklerimi filan hep cikardim ona ragmen hareketliydi bugun karni doyunca uyudumu napti anlamadimİyidir inşallah canım kendini üzme.ben de dün hiç hissetmedim mesela ama bugün kıpır kıpırlar.uzan dinlen hareket ediyordur,hissetçek yere vurmuyordur