- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
Günaydın kızlar. Nasılsıniz. ..
Gunaydin kizlar ve minigimle ilk ucak yolculugumuzu yaptik. Hic bir sorun yok cok şükür. Mide bulantilarim gun gectikce artiyor
benim bebek ultrasonda gözükmediği için doktor tekrar tahlil istemişti 109 olan hcg 4 gün sonra 2050 ye yükseldi bu kadar çok yükselmesini ikize yordum.
Kızlar Günaydın, ben kafaya taktiklarim sayesinde sanırım kafayı yiycem, annelik bukadar zormu bu kadar mı endiselenir insan? Sabah eşim beni ummadigim anda korkuttu boo diyerekten, bende dedim acaba ani korku bebege zarar verir mi felan, şimdi pazartesi Dr,.a gidene kadar bunu düşünür kendimi dinlerim.
offf Allah yardımcımız olsun valla yürürken nasıl korkuyorum ayağım kayarda ya düşersem resmen kötüyü çağırıyoruz
ikiz değil yani
Canım benimde yok sayılır bazen boğazıma bişey takılıyo gibi oluyo hafif öğürme hissi oluyo ama o kadar uzun sürmüyor.Bendede hiç belirti yok umarım herşey yolundadır.bir tek bulantısı, kusması olmayan ben miyim kızlar ya? çok şaşırıyorum ben bu işe, normalde her şeyden midesi bulanıp kusan bir tipimdir, ama hamileliğimin en başından beri bir kere bulantım olmadı. hamile olduğumu hissedemiyorum ben.. anneme anlatıyorum, ne güzel işte rahat geçireceksin deli misin nesin diyor :)) her şey tamam ya bir bu kaldı kafama takacak herhalde
Günaydın benim de oğlum var aksamlari uyurken mutlaka bir kere emmek istiyorgünaydın kızlar benimde bulantılarım gitgide artıyor birde acayip halsizim akşamları erkenden yatasım var oğlumuda günde 1 defa o da geceleri emzirmeye devam ediyorum çünkü kuzucuğum ısrarla meme istiyo gelip yapışıyo mememe bende kıyamıyorum
senin oğlun kaç yaşında benimki 12 ayını yeni bitirdi dahaGünaydın benim de oğlum var aksamlari uyurken mutlaka bir kere emmek istiyordoktorum yavaş yavaş bırak dedi rahmi uyarıp ani kasilmalara sebep oluyormuş çok üzülüyorum
EN AZINDAN BENİM DEİL :)ikiz değil yani
10 aylıksenin oğlun kaç yaşında benimki 12 ayını yeni bitirdi daha
pilIc kadar annesi kocaman oldugu gunler gelir ins bnimde hic bulantim yok sadece bacaklarim agriyoKizlar gunaydin.biz de dun doktorumuza gittik.dogum tarimiz biraz ileri alindi bebek buyuklugunden dolayi.su an 6w5d olarak devam ediyoruz.
Maşallah allah nazardan saklasin inşallah sıkıntılı günlerde geccek :)Kizlar gunaydin.biz de dun doktorumuza gittik.dogum tarimiz biraz ileri alindi bebek buyuklugunden dolayi.su an 6w5d olarak devam ediyoruz.
Masallah
pilIc kadar annesi kocaman oldugu gunler gelir ins bnimde hic bulantim yok sadece bacaklarim agriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?