2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
KIZLAR PROGESTANI KULLANLARA SORUM OLACAK. DÜN BUGÜNDUR KAHVERENGİ AKINTIM OLMADI ŞÜKÜRLER OLSUN. AMA AKINTIM KOYU SARI OLMAYA BAŞLADI BU NORMAL MI. NORMAL DEGILSE NASIL OLMALI? SIMDIDEN TEŞEKKÜR EDIYORUM. ..
bende kullanıyorum canim normal bendede oluyor kirmizi olmadigi surece sorun yok rahat ol

Kızma ya :) sadece merak ettiğim için sordum allah iyiliğini versin

Evet stresli geciyor yeni bir dr bulmam gerek anlayisli sorularimi cevaplayan ve isinde tecrubeli iyi olan bir dr istanbuldayim tavsiyelerinize acigim

İlk cuma yaptırdım sonra salı canım ya seninle aynı zaman hamile olmayı o kadar istiyorum ki en kisa zamanda inşallah sende bu güzel haberi alırsın
inşallah kuşum inşallaaaaaahhh

Ayrica arkadaslar benim endokrin dr um bahcelievler medicalparkta mustafa gurkan taskale cok iyi bir dr ravsiye ederim

Evet stresli geciyor yeni bir dr bulmam gerek anlayisli sorularimi cevaplayan ve isinde tecrubeli iyi olan bir dr istanbuldayim tavsiyelerinize acigim
Klein ilacı olsaaaaa :) ben de açığım tavsiyelere. .. kim daha önce bulursa söyleyelim birbirimize :)

Ayy inşallahh canım yaa yükselir inşallahh beni rahatlattın inanki iyiki varsınız Bende 3,5 senelik evliyim evlendiğimden beri bekliyorum bebişimi ilk defa gebe kaldım sonuda hepimizin ki güzel olur inşallahh

KIZLAR PROGESTANI KULLANLARA SORUM OLACAK. DÜN BUGÜNDUR KAHVERENGİ AKINTIM OLMADI ŞÜKÜRLER OLSUN. AMA AKINTIM KOYU SARI OLMAYA BAŞLADI BU NORMAL MI. NORMAL DEGILSE NASIL OLMALI? SIMDIDEN TEŞEKKÜR EDIYORUM. ..

Canım bende jel kullanıyorum bu ara baya akıntım arttı benim beyaz geliyo

Atasehir memorial dilek hanim. Gayet ilgili alakali sordugun herseyi cevapliyor.tavsiye ederim

Arkadaşlar keseleri ne zaman gördünüz ben 5 haftalik hamleyim ne zaman gideyim sizce

O bişey değil oğluma da bir açıklama yapamıyorum senin neyin var sen neden hep doktora gidiyorsun deyip duruyor. Grip oldum halsizim demekle yetiniyorum pek tatmin olmuyor ama inanıyor... :)

Tabi canim tabi cocuk bu yeni nesil olunca cok bilmislikte vardir :)
Ya birsey sorcam 3 ay olacak evleneli dr. en son gittigimde keseyi gorup 10 gun sonraya kalp atisi icin cagirdi iliski yok dedi biz birlikte olduk birsey olur mu ki iki gun gecti ustunden?

D
Doktor yasakladiysa iliski yok, kanaman lekelenmen olursa Dr. A git yavrum

Neden ilişki yok dedi? Ama olduysa da agrin ve Kanaman yoksa bişey olmaz.. ama bundan sonra dikkat edersiniz. Bize de yasakladı üstüne basa basa 5 kez dedi bi de :)

Neden ilişki yok dedi? Ama olduysa da agrin ve Kanaman yoksa bişey olmaz.. ama bundan sonra dikkat edersiniz. Bize de yasakladı üstüne basa basa 5 kez dedi bi de :)

Net konusmadi canim acikcasi kalp atislarini duyana kadar dedi tedbir bi nevi. Kasik agrilarim iliskiden once oluyodu farkli bi durum yok acikcasi.. Aaa yuh 5 kez :)

t: 36952741, member: 623891"]Atasehir memorial dilek hanim. Gayet ilgili alakali sordugun herseyi cevapliyor.tavsiye ederim[/QUOTE]
Avrupa yakasindayim canim bu tarafta olursa daha rahat olur cok tesekkur ederim

Ya kızlar hepinize sesleniyorum bazen gülüyorum sizi okurken bazen heyecanlaniyorum bazen de üzülüyorum. Ama genel olarak stres atıyorum. Iyi ki varsınız. Görmeden sizleri sevdim ben
Ay canimsin at stresini at at

Arkadaşlar keseleri ne zaman gördünüz ben 5 haftalik hamleyim ne zaman gideyim sizce
Ben 5 buçuk hftada gördüm
Yalniz su bi haftadir tuvalete surekli gittigim icin her gidisimde kasiklarim agriyor ya ..
Kasiklarinda ağrı olmasi normal, Dayanilmaycaak kadar olursa sknti cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…