özel istanbul tıp merkezi mecidiyeköyde canım,bende şişli tarafındayım,memnunmusun doktorundan?bakırköyde bildiğim bi doktor vardı ama adını hatırlayamadım şimdi,özel muayenehaneye gidincede fiyat artıyor tabi ama rahat oluyor.
çok memnunum çok bilgili ve tecrübeli dr. komşularımıda yönlendirdim..dr. beni kişisel fiziksel ruhsal :) heryönden tanıyor..oyüzdende vazgeçemiyorum..herkese öneririm...özel istanbul tıp merkezi mecidiyeköyde canım,bende şişli tarafındayım,memnunmusun doktorundan?bakırköyde bildiğim bi doktor vardı ama adını hatırlayamadım şimdi,özel muayenehaneye gidincede fiyat artıyor tabi ama rahat oluyor.
bugün çıktı. 4 hafta 6 günlük. seninki kaçki? karnımda az ağrı var. korkuyorum normal mi acaba?Gullsee çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz geçirirsin bundan sonraki sürecini, bide bişey sormak istiyorum senin bhcg değerin hangi tarihte 867 çıkmıştı?
okadrcık bişey olmaz canım..çiğ tüketmemeye çalış...Kızlar iyi akşamlar herkese, Dr. A gittik bebegimizi gördük kalp atışını duyduk hersey yolundaysa igneyide biraktirdi dr sadece hap içeceği, 1 ay sonraya randevu verdi, bu arada ordan yemeğe gittik, lahmacun yedik , ya lahmacun da bol maydanoz varya, bir zararı olurmu? Maydanoz yemeyin derler ya, akıl verin, çiğ değil lahmacun un içinde yedim baya vardı ama
canım bende ani hareket yaptıgımda yoruldugumda belim agrıyo kasıklarım dabugün çıktı. 4 hafta 6 günlük. seninki kaçki? karnımda az ağrı var. korkuyorum normal mi acaba?
merak ettim :) muayene ücreti ne kadar,bayanmı :)çok memnunum çok bilgili ve tecrübeli dr. komşularımıda yönlendirdim..dr. beni kişisel fiziksel ruhsal :) heryönden tanıyor..oyüzdende vazgeçemiyorum..herkese öneririm...
Canım kişisel bilgilerine gir,orda hamilelik takvimi yazıyor o kısma bebeğinin tahmini doğum tarihini yazıyorsun bi dene bakalım,benimki bi kaç kere uğraştırdıkızlar merhaba bende mayıs annesi olucam insALLAH hamilelik takvimi nasıl yapılıyo
Inşallah cnmokadrcık bişey olmaz canım..çiğ tüketmemeye çalış...
tesekkur ederim cnımCanım kişisel bilgilerine gir,orda hamilelik takvimi yazıyor o kısma bebeğinin tahmini doğum tarihini yazıyorsun bi dene bakalım,benimki bi kaç kere uğraştırdı
Ben ilk öğrendiğimde yaptırmıştım 3 hafta 4 günlükken 145 çıktı, haftaya tekrar gitcem benimde öyle çıkar sanırım. Bu arada ağrılar çok normal bana kramp gibi giriyo sordum olurmuş ağrı hatta doğuma kadar bile olabiliyormuş ağrılarbugün çıktı. 4 hafta 6 günlük. seninki kaçki? karnımda az ağrı var. korkuyorum normal mi acaba?
ani harekette felan değil, günün sonunda genelde akşam saatleri işte alt karnım ağrıyo , pıt pıt atıyo böyle, bu haftada normal midir sizde de oluyo mu bilmiyorum.yorgunluktan oluyo galiba. kızımda hiç böyle olmazdı . o beni tedirgin ediyocanım bende ani hareket yaptıgımda yoruldugumda belim agrıyo kasıklarım da
Bencede bişey olmaz,ben hamile olduğumu bilmeden suyunu bile içtim kaç bardak malesefki,Allahtanki bişey olmadı için rahat olsun o kadarcıktan bişey olmaz :)Inşallah cnm
YÖK BAŞKA FIKIR VERECEK
Benim oluyo hatta şuan bile ağrıyo :)ani harekette felan değil, günün sonunda genelde akşam saatleri işte alt karnım ağrıyo , pıt pıt atıyo böyle, bu haftada normal midir sizde de oluyo mu bilmiyorum.yorgunluktan oluyo galiba. kızımda hiç böyle olmazdı . o beni tedirgin ediyo
Evet de baya vardı kız, ama pismis ne bilim, randevumda bir dahaki ay ohoooooBencede bişey olmaz,ben hamile olduğumu bilmeden suyunu bile içtim kaç bardak malesefki,Allahtanki bişey olmadı için rahat olsun o kadarcıktan bişey olmaz :)
Canm hic takma kafana. Maydonoz cok miktarda yenirse ve cig sadece rahim ici kasilmalari az miktarda artiyor ama dusuk tehliken yoksa hic etkisi olmuyormus ben doktora danismistim.. icin rahat olsunEvet de baya vardı kız, ama pismis ne bilim, randevumda bir dahaki ay ohooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?