2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın canım benımde başım ağrıdığında burnum kanar bence tansiyonlarımız yûkseldiğınde burun kanaması oluyo senin górdüğün rüyalar atraksiyonlu falansa heyecan panik falan yapınca tansıyon yükselip kanıyo olabilir tatlim

Günaydın kızlar opuldunuzzz. Bebikime oda yapmayı istiyodum ama maddiyat sebebiyle erteledim . Ama Bi odayı boşaltık. Ama oda kötü eski fayanslardan var taş gibi siyah siyah çok kötü. Duvarlarda cart sarı. Neysem Ananemden cekmece Beşli annemdende tek kişilik dolap aldım ikiside takım gibi oldu sütlü kahve kenarları köyü kahve.bide ucuz parke kaplasam. Duvar kağıdı pahalımidir acaba.
Park yatağı şimdilik kullanicam daha sonra o mobilya benzeri bi yatak alırım inşallah kuzum a. Diyorum ki aldığım cekmeceleri sticker yapsam yada ne bilim kulp larını ayicikli gibi bi kulp larla değiştirsem. O dayida süslesem olur gibi gelio . Odanın şuanki içler acısi fotografini ve sonra ki halini paylasicam sizlerle inşallah beceririm

Bide kuzenim kapı süsü gönderdi ama eksik gibi Sızce bişey ekleyimmi ne bilim isim yada ortaya bebek.

Eklentiler

• IMG-20150220-WA0000.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 122
Kizlar e bebekte indirim var bugun yine haberiniz olsun bebek arabasiyla sut pompasi olayini hallettim sabah 9 da gidip...o saatte bile kalabalikti pes dedim yani:/

Gunaydin kizlar. Bende ebebektwn baby&me islak havlu almaya gitcem birazdan. Ilk zamanlar ne kadar kaliteli olsa da bebek bezine karsi alerji olabiliyormus. Bu sadece saf su ile islatilmis havlu mendiller olduğu icin doktorum onerdi. Ilk basta tavsiye ederim sonra istersen islak mendile gec dedi. Aklinizda bulunsun. Opuldunuz

Bide kuzenim kapı süsü gönderdi ama eksik gibi Sızce bişey ekleyimmi ne bilim isim yada ortaya bebek.
Bişey ekletsen daha güzel olur canım

Canım sana bişi sorcam ocaktan beri 36 gün rspor almışım ama 2 günlük raporlar da var içinde

O 2 günlük rspor sgk ya bildiriliyordu değilmi beb sadece 6 ve 10 gün olanları bildirdim

Eğer sgk 40 gün ödüyorsa 2 günleri şirket bildirmiyor Muş o zaman 16 gün daha rspor alabilirim 3 haftaya ihtiyacım var işe gitmek istemiyorum

Oda fikri güzel olmus canım az bi bütçe ayırarak güzel bisey yapabilirsin. Beyaza da boyayabilirsin dolaplari. Kapı süsünn altindaki o tulleri çıkar bence kaba duruyo üst kısmına da beyaz keçeden harfler kesersin bebeginin ismini yazarsin ortaya da ufak bi süs eklersin tamamdir.

O iki günlük raporları çıkartıp hesapla canım. Iki günler işlenmiyo .Üç gün olmasi lazim en az

Hediye gelince bişey diyemedim ama bişeyler eksik gibi gelmişti. Evet isimle tam olur canım bebek falan ortaya koyuyorlar ama onu da ben beyenemiyorum

Kizlar ya bende bi problem war yaklasik 1haftadir falan hapsurdugum zaman afedersiniz ama cis kaciriyorum altima off neden acaba bu durum cok canimi skmaya basladi
Bende de oluyor bayadır. Hatta tuvaletten cıkınca ayaga kalkınca da kacırıyordum, dr a sordum. Normal ama ozellıkle menepız donemı sonrası fln idrar kacırma prob olscagına ısarett dedı. Ama tedavileri artık çok kolay dedı

canım sen tansiyonuna bakıyomusun hem baş ağrısı hem burun kanaması tansiyon sorunun olduğuna işaret edebilir ihmal etme olur mu ya bi tansiyon aleti al her gün ölç ya da sağlık ocağı falan yakınsa ölçtür mutlaka

Selamin aleykum kizlar bu siralar pek giremiyorum kusura bakmayin ama sizide çok merak ediyom geçmişi okusamda cevap yazamiyorum o kadar cokki . ama haberler iyi masqllah herkes alisveris telasinda cicileriniz hayirli olsun güle güle kullanin bebislerle sagsalim inşallah . bzm çoğu ihyiyacimiz abilerden mevcut zaten arabamiz pusetimiz giysiler bi besigimizi vermiştim o yok konuda teyzosu gönderecek ogluma . evimiz küçük oda yapamiyoruz abilerinin dolabinin tek kapili kismini verdik bahaya dolavida hallettik:) geriye kkucaklamak kaldu nasipse . neden hepiniz elektrikli pompa aliyorsunuz kizlar bence almak için bebegin dogmasini bekleyin hic ihtiyaç duymaya da bilirsiniz ona . yani ben kirkliyken 3 kere çocuk yeterince yiyemedigi için sagdim onun dişinda hic lazim olmadi konuda 5 liralik olanla hallettim :)
Kizlar içinizde ilk doğuran ben olabilirim acaip sancim var bu aksam esinle korkudan ne yapacagimizi sasirdik burada düzgün hastanede yok göreceğimiz muameleyi bildiğimizden hastaneye de gitmedik ole çektik sancilaru çok kötüydü çok korktum ama alttanacilma hhissetmediği maden rahattim biraz

Benim Minnak Sevgilim canım eşim de ders çalışıyor bu aralar, sen de ihmal etme :):) En azından soru çöz zaman zaman, telefonuna program filan indir :):) Aklıma geldi yazayım dedim :)
Mytwin ikiz annesi, benim karnım her gün büyüyor bebiş durmuyor içinde artık çok uzun zaman uyanık kalıyor uyumak yerine, seni düşünemiyorum ya nasıl gidiyor??

Olabilir canım ya ebem haklı sanırım bür de gece gerçekten kötü rüya gördüm

Haklısım canım bende kesin tansiyon var demekki. Sabah uyanınca baş mı ağrır mış

berree ve toist ne oldu size :):) Ses verinn
Kuzum buradayım ama yazamıyorum misafirliğe gidicem maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…