- 1 Ekim 2014
- 1.019
- 1.094
- 128
Günaydın canım benımde başım ağrıdığında burnum kanar bence tansiyonlarımız yûkseldiğınde burun kanaması oluyo senin górdüğün rüyalar atraksiyonlu falansa heyecan panik falan yapınca tansıyon yükselip kanıyo olabilir tatlimGünaydın kızlarr ben de bugün baş ağrısıyla uyandım. Yine burnum kanamış. Niye uyurken kanıyor bu burun acaba :))
@dilek2912 canım ben de öyleydim çnkü yemekten 2 saat sonra kan ilacımı alıyordum. Yatarken de süt içiyordum. Sonra farkettim ki kan ilacı acıktırıyor beni. Artık yatarken içiyorum kan ilacını. Hem aç uyanıyorum, güzelce kahvaltı yapıyorum. Sütü de yemekten sonra içiyorum.
Sen kan ilacı alıyor musun
Bişey ekletsen daha güzel olur canımBide kuzenim kapı süsü gönderdi ama eksik gibi Sızce bişey ekleyimmi ne bilim isim yada ortaya bebek.
Oda fikri güzel olmus canım az bi bütçe ayırarak güzel bisey yapabilirsin. Beyaza da boyayabilirsin dolaplari. Kapı süsünn altindaki o tulleri çıkar bence kaba duruyo üst kısmına da beyaz keçeden harfler kesersin bebeginin ismini yazarsin ortaya da ufak bi süs eklersin tamamdir.Bide kuzenim kapı süsü gönderdi ama eksik gibi Sızce bişey ekleyimmi ne bilim isim yada ortaya bebek.
O iki günlük raporları çıkartıp hesapla canım. Iki günler işlenmiyo .Üç gün olmasi lazim en azBişey ekletsen daha güzel olur canım
Canım sana bişi sorcam ocaktan beri 36 gün rspor almışım ama 2 günlük raporlar da var içinde
O 2 günlük rspor sgk ya bildiriliyordu değilmi beb sadece 6 ve 10 gün olanları bildirdim
Eğer sgk 40 gün ödüyorsa 2 günleri şirket bildirmiyor Muş o zaman 16 gün daha rspor alabilirim 3 haftaya ihtiyacım var işe gitmek istemiyorum
Hediye gelince bişey diyemedim ama bişeyler eksik gibi gelmişti. Evet isimle tam olur canım bebek falan ortaya koyuyorlar ama onu da ben beyenemiyorumOda fikri güzel olmus canım az bi bütçe ayırarak güzel bisey yapabilirsin. Beyaza da boyayabilirsin dolaplari. Kapı süsünn altindaki o tulleri çıkar bence kaba duruyo üst kısmına da beyaz keçeden harfler kesersin bebeginin ismini yazarsin ortaya da ufak bi süs eklersin tamamdir.
Hangi model marka araba canım hayırlı olsunKizlar e bebekte indirim var bugun yine haberiniz olsun bebek arabasiyla sut pompasi olayini hallettim sabah 9 da gidip...o saatte bile kalabalikti pes dedim yani:/
Bende de oluyor bayadır. Hatta tuvaletten cıkınca ayaga kalkınca da kacırıyordum, dr a sordum. Normal ama ozellıkle menepız donemı sonrası fln idrar kacırma prob olscagına ısarett dedı. Ama tedavileri artık çok kolay dedıKizlar ya bende bi problem war yaklasik 1haftadir falan hapsurdugum zaman afedersiniz ama cis kaciriyorum altima off neden acaba bu durum cok canimi skmaya basladi
canım sen tansiyonuna bakıyomusun hem baş ağrısı hem burun kanaması tansiyon sorunun olduğuna işaret edebilir ihmal etme olur mu ya bi tansiyon aleti al her gün ölç ya da sağlık ocağı falan yakınsa ölçtür mutlakaGünaydın kızlarr ben de bugün baş ağrısıyla uyandım. Yine burnum kanamış. Niye uyurken kanıyor bu burun acaba :))
@dilek2912 canım ben de öyleydim çnkü yemekten 2 saat sonra kan ilacımı alıyordum. Yatarken de süt içiyordum. Sonra farkettim ki kan ilacı acıktırıyor beni. Artık yatarken içiyorum kan ilacını. Hem aç uyanıyorum, güzelce kahvaltı yapıyorum. Sütü de yemekten sonra içiyorum.
Sen kan ilacı alıyor musun
Sagol canim concord neo aldim pompada ameda aldim insallah memnun kalirim eksikleri tamamlamak gerek giderek agirlasiyorum sanirim:/....Hangi model marka araba canım hayırlı olsun
Olabilir canım ya ebem haklı sanırımGünaydın canım benımde başım ağrıdığında burnum kanar bence tansiyonlarımız yûkseldiğınde burun kanaması oluyo senin górdüğün rüyalar atraksiyonlu falansa heyecan panik falan yapınca tansıyon yükselip kanıyo olabilir tatlim
canım sen tansiyonuna bakıyomusun hem baş ağrısı hem burun kanaması tansiyon sorunun olduğuna işaret edebilir ihmal etme olur mu ya bi tansiyon aleti al her gün ölç ya da sağlık ocağı falan yakınsa ölçtür mutlaka
Kuzum buradayım ama yazamıyorum misafirliğe gidicem maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?