2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar kendimi suclu gissediyorum bi kac gundur cok yemek yiyorum tutamiyorum kendimi ozellikle yatacagim vakit karnim cok acikiyo bsey yemeden duramiyoum off napicam ben bu gidisle son aylarda cok alirim zaten 10kilo aldim
Benim gibi alırsın ozaman:) bende Kalkıp ekmek arası falan yapıyordum
Şimdi Yapmıyorum, dayeni bir elma yedim:)

Kizlar kendimi suclu gissediyorum bi kac gundur cok yemek yiyorum tutamiyorum kendimi ozellikle yatacagim vakit karnim cok acikiyo bsey yemeden duramiyoum off napicam ben bu gidisle son aylarda cok alirim zaten 10kilo aldim
bende aynıyım ya yemek yemeden yatarsam da sabah uyandığımda acımdan ölmüş oluyorum resmen kolumu kaldırır halim olmuyo açlıktan. bir aya yaklaştı yiyip yatıyorum 4 kilo aldım ya bir ayda. toplamda 6 kilo aldım ama böyle yemeye devam edersem 20 bile alırım. son günlerde açlığımı meyveyle bastırmaya çalışıyorum. şu an açım bi elma bi muz yicem ama bu kez de gaz yapıyo rahat uyuyamıyorum

Kuzum gule gule kullansin bebisin alintiyi yanlis yapmisim ne kadar oldugunu sana sorcaktim aslinda
Tşk ederiz. Hepsi 180 tuttu. Toplam 37-38 parca zıbın. Tanesi 5-6 liraya geldi sayılır. istanbulda olanlar mutlaka demstock mothercare outlet.i bulun kızlar.

Phılıps ebebekte 215 tl oldu canım ben belki alacağım

Kozyatağı-erenköy anadolu yakasında. Çok bilemiyorum ben avrupa.da oturuyorum.arkadaşım götürdü beni :)

Suanda mgdem yuzune uyuyamiyorum tas war sanki bide eksiyo cok kotu off bu migde beni mahfediyo

Kizlar ya bende bi problem war yaklasik 1haftadir falan hapsurdugum zaman afedersiniz ama cis kaciriyorum altima off neden acaba bu durum cok canimi skmaya basladi
Canim kegel egzersizleri diye arat, faydalarini ve nasil yapildigini bulursun. Doguma da yardimci hem:)

Günaydın güzel hamişler uzun bir aradan sonra tekrar burdayim inşallah herkes iyidir hepinizın Bebişlerini teker teker öpüyorum

Günaydın kızlarr ben de bugün baş ağrısıyla uyandım. Yine burnum kanamış. Niye uyurken kanıyor bu burun acaba :))
dilek2912 canım ben de öyleydim çnkü yemekten 2 saat sonra kan ilacımı alıyordum. Yatarken de süt içiyordum. Sonra farkettim ki kan ilacı acıktırıyor beni. Artık yatarken içiyorum kan ilacını. Hem aç uyanıyorum, güzelce kahvaltı yapıyorum. Sütü de yemekten sonra içiyorum.
Sen kan ilacı alıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…