- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
güle güle kuıllan tatlım inşallah bol bol emerlerde hiç ihtiyacımız olmazGünaydın kızlar dün phılıps avent elektrik li pompa aldım netten ebebekten lazım olurmu olmaz mı bilemedim ama elektrikli almak istedim
Cok sukur bi skntim yok olsa zaten hic durmm hemn cikarim rapora canim iyiken calisim bi gun bir gundur sonucta bebegin agirligi ve baskisindan baska skntim yok cok sujurY
Ya canın senin durumun fsrklı keşke 30 da çıksaydın geçen günde söyledim ama senin için endişe ediyorum şükür ki herşey Güzel gidiyor
Dün benim de baya sancım oldu, kasıklarımda çok baskı vardı yürümekte zorlandım ilk kez :) Nedeni sonradan ortaya çıktı, kızım sabahın 5'inde cumburlop diye bi döndü içimde karnımı yırtıyordu şimdi rahatız, muhtemelen senin yavrunda dönmeye çalışıyor :))hanımlar günaydın ben dün akşam çok sancılandım neden oldu anlamadımm panik olduk ama şükür çok uzun sürmedi geçtii yoksa bebeğimmi geliyor diye epey telaş yapmıştımm
Günaydın kızlar dün phılıps avent elektrik li pompa aldım netten ebebekten lazım olurmu olmaz mı bilemedim ama elektrikli almak istedim
cok guzel olmus canım gule gule kullanın inşallah :)
tesekkur ederiz beğenmenize sevindikk :)))güle güle giyin bebişinle tatlım harika olmuşş :)))
Ya herkes oyle diyor kullanmasi zor diye cok begenmistim oysa
benim kızımın başı zaten aşağıdaydı seninki yukarıdamıydı?Dün benim de baya sancım oldu, kasıklarımda çok baskı vardı yürümekte zorlandım ilk kez :) Nedeni sonradan ortaya çıktı, kızım sabahın 5'inde cumburlop diye bi döndü içimde karnımı yırtıyordu şimdi rahatız, muhtemelen senin yavrunda dönmeye çalışıyor :))
ah ahhh hayalimdeki iş sadece hamilelik döneminde yapsalar yinede kabulümdü
günaydın herkese :))))
tulumuzun ve lohusa takımımızın süslemesini bitirdim siznlede paylaşıyım :))
Eki Görüntüle 1428051
ya benim yerimde olsanız ne yapardınız yine halinize şükredin bir buçuk yaşında oğlum var cumartesi 6 da pazar 7 de ayaktaydık. bugünde işe geldimm
Mrb bizde adapazarından alıcaz ama nerden almalı hiç bir fikrim yok. Siz nerden aldınızBizde mobilyamizi aldik ama nisan ayinda getirtcez canim
tesekkur edrz cnm :)) tulum için hazır kral tacı bulamadgım icin metreyle satılan taslardan aldımozge22ozge canım ellerine sağlık çok güzel olmuş. .Güle güle kullansın inşallah. .biraz anlatsan bize nasıl yapabiliriz :))
Zaten işe dönücem mecbur alınacaktı iyi oldu lazım olurgüle güle kullanın..kesin ihtiyacınız olacaktır..evdeyim nasıl olsa emizereceğim dememek lazım..bir arkadaşım mastit oldu yeterli miktarda sağmadığı için..bebek her 2 saatte bir emmek istemeyebilir, ama bizim sağmamız lazım..
Inşallah canım ama biryere giderken onu anneme bırskırsam sağıp bırakırım olmadıgüle güle kuıllan tatlım inşallah bol bol emerlerde hiç ihtiyacımız olmaz
Allaha Şükür canımm maşallah nazar etmiyim çok iyi idare ettin senCok sukur bi skntim yok olsa zaten hic durmm hemn cikarim rapora canim iyiken calisim bi gun bir gundur sonucta bebegin agirligi ve baskisindan baska skntim yok cok sujur
valla süper canım o zamnmaşALLAH
çalışmayı bende seviyorum, umarım 37. haftaya kadar götürebilirim ki sonraya daha çok bebişimle olalımMaşallah :):) Benim çok uykum var ya, gerçi evde olunca da sıkılıyorum en iyisi çalışmak, hafta sonu oflayıp pufladım hep :)
Cok sukur bi skntim yok olsa zaten hic durmm hemn cikarim rapora canim iyiken calisim bi gun bir gundur sonucta bebegin agirligi ve baskisindan baska skntim yok cok sujur
çalışmayı bende seviyorum, umarım 37. haftaya kadar götürebilirim ki sonraya daha çok bebişimle olalım
Yukarıdaydı, sabaha karşı döndü ama daha çok döner gibime geliyor :) Hiç durmuyor ki yaramaz :)benim kızımın başı zaten aşağıdaydı seninki yukarıdamıydı?
Ben de öyle istiyorum bakalım ama hayırlısı :)çalışmayı bende seviyorum, umarım 37. haftaya kadar götürebilirim ki sonraya daha çok bebişimle olalım
Ne oldu canımSknti cekmesem bnde calisirdim ama sknti oluyo artik en iyisi evde yatmk bi kc gun sklirim ama sonra gecer alisrim rahata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?