2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Y

Ya canın senin durumun fsrklı keşke 30 da çıksaydın geçen günde söyledim ama senin için endişe ediyorum şükür ki herşey Güzel gidiyor
Cok sukur bi skntim yok olsa zaten hic durmm hemn cikarim rapora canim iyiken calisim bi gun bir gundur sonucta bebegin agirligi ve baskisindan baska skntim yok cok sujur

hanımlar günaydın ben dün akşam çok sancılandım neden oldu anlamadımm panik olduk ama şükür çok uzun sürmedi geçtii yoksa bebeğimmi geliyor diye epey telaş yapmıştımm
Dün benim de baya sancım oldu, kasıklarımda çok baskı vardı yürümekte zorlandım ilk kez :) Nedeni sonradan ortaya çıktı, kızım sabahın 5'inde cumburlop diye bi döndü içimde karnımı yırtıyordu şimdi rahatız, muhtemelen senin yavrunda dönmeye çalışıyor :))

Günaydın kızlar dün phılıps avent elektrik li pompa aldım netten ebebekten lazım olurmu olmaz mı bilemedim ama elektrikli almak istedim

güle güle kullanın..kesin ihtiyacınız olacaktır..evdeyim nasıl olsa emizereceğim dememek lazım..bir arkadaşım mastit oldu yeterli miktarda sağmadığı için..bebek her 2 saatte bir emmek istemeyebilir, ama bizim sağmamız lazım..

benim kızımın başı zaten aşağıdaydı seninki yukarıdamıydı?

ozge22ozge canım ellerine sağlık çok güzel olmuş. .Güle güle kullansın inşallah. .biraz anlatsan bize nasıl yapabiliriz :))
tesekkur edrz cnm :)) tulum için hazır kral tacı bulamadgım icin metreyle satılan taslardan aldım
int tende kral tacıın görselini indirip bakarak kestim onu 2 tane yetti ztn sonra soğuk tutkalla yapıştırdım onları.
tacıda videodaki gibi yaptım cnm kurdeleyle sardım üzerne danteli iple büzüp yapıştırdım üzerine cicekleri cok zor değil yani herkes yapabilir uğrasmak hoşuma gidiyor bnm oyüzden kendim yaptım hemde maaliyeti yarı yarıya oluyor :))

Zaten işe dönücem mecbur alınacaktı iyi oldu lazım olur

güle güle kuıllan tatlım inşallah bol bol emerlerde hiç ihtiyacımız olmaz
Inşallah canım ama biryere giderken onu anneme bırskırsam sağıp bırakırım olmadı

Cok sukur bi skntim yok olsa zaten hic durmm hemn cikarim rapora canim iyiken calisim bi gun bir gundur sonucta bebegin agirligi ve baskisindan baska skntim yok cok sujur
Allaha Şükür canımm maşallah nazar etmiyim çok iyi idare ettin sen

Canim karni alttan saran bele dolanan korseler var. Baski ve agirlik demissin oyle buseyi doktoruna danisip kullanabilirsin.benim bi arkadas son haftalarinda kullanmisti. Hem psikolojik olarakta rahat edersin belki

benim kızımın başı zaten aşağıdaydı seninki yukarıdamıydı?
Yukarıdaydı, sabaha karşı döndü ama daha çok döner gibime geliyor :) Hiç durmuyor ki yaramaz :)

çalışmayı bende seviyorum, umarım 37. haftaya kadar götürebilirim ki sonraya daha çok bebişimle olalım
Ben de öyle istiyorum bakalım ama hayırlısı :)

Sknti cekmesem bnde calisirdim ama sknti oluyo artik en iyisi evde yatmk bi kc gun sklirim ama sonra gecer alisrim rahata

Sknti cekmesem bnde calisirdim ama sknti oluyo artik en iyisi evde yatmk bi kc gun sklirim ama sonra gecer alisrim rahata
Ne oldu canım

Bak ben kaç zaman evdeyim evde olmak çok huzurlu çok güzel karında sertleşmem hiç olmadı bile

32 de çıkınca son hazırlıklar da yorcan kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…