Fisher Price Ninni Söyleyen Mutlu Düşler DönenceArkadaslar donence almak ıstıyorum bu konuda bılgısı olan varmı ne almalıyım nasıl olmalı
lazım olur cnm niye olmasın ben almicam kuzenimin war cunki ihtiyac olursa vericek , pompa muhabbetleri aklımda kalmış demekki dün aksam rüyamda takmışım pompaları kendimi sağıyordum çeşme gibi akıyordu mübarek cok komik bi görüntüydü :)))))Günaydın kızlar dün phılıps avent elektrik li pompa aldım netten ebebekten lazım olurmu olmaz mı bilemedim ama elektrikli almak istedim
Yukarıdaydı, sabaha karşı döndü ama daha çok döner gibime geliyor :) Hiç durmuyor ki yaramaz :)
Ben de öyle istiyorum bakalım ama hayırlısı :)
Fisher Price Ninni Söyleyen Mutlu Düşler Dönence
Ben bu dönenceyi kullanmıştım çok memnun kalmıştım.Ninni söylemesi ayrıca çok Hoşuma gitmişti.Bi inceleyin isterseniz.Birde bebeğin, üst tarafındaki projektörle yıldızları izlemesi ayrı bi güzel.
Berreciğim dün akşam demiştim ya baskı var diye meğerse derdi varmış yavrunun sabaha karşı bi döndü karnım yırtılıyordu :) Belki sen uyurken dönüyordur, ondan hissetmiyorsundur, hissetme de zaten çok ağrı veren bişi :):)ya ben hiç anlamıyom döndüğünü
aynen hani oynuyor kayıyor ama dönme nasıl onu anlamıyorumya ben hiç anlamıyom döndüğünü
kıyamam kuzum benim ya..belkide canım ben yarın doktora gidicem bakalım nasıl duruyoBerreciğim dün akşam demiştim ya baskı var diye meğerse derdi varmış yavrunun sabaha karşı bi döndü karnım yırtılıyordu :) Belki sen uyurken dönüyordur, ondan hissetmiyorsundur, hissetme de zaten çok ağrı veren bişi :):)
demekki safakmeleyin dediği gibi uyuyunca dönüyo anlamıyoz biz yada sakınce dönüyolar:)aynen hani oynuyor kayıyor ama dönme nasıl onu anlamıyorum
Ne kadara akdin canimGünaydın kızlar dün phılıps avent elektrik li pompa aldım netten ebebekten lazım olurmu olmaz mı bilemedim ama elektrikli almak istedim
Kaçta randevun ? En son ne zaman gitmiştin ki, biz 16 Martta gidicez 16 Şubatta gitmiştik en son, doktor amcamız 1 ay gelme dedi ):kıyamam kuzum benim ya..belkide canım ben yarın doktora gidicem bakalım nasıl duruyoçok heycanlıyım çokk
Amin, inşallah cümlemizeinşALLAH canım ALLAH gönlüne göre versin
Umarım kısmet olur canım, eşim pek ihtimal vermiyorBen de öyle istiyorum bakalım ama hayırlısı :)
Dün gece eşim dedi ki ben uyurken karnını dinlemiş bebek çok hareketli kımıl kımıl dönüyorum vuruyordu dedi demek o sıralar dönüyordemekki safakmeleyin dediği gibi uyuyunca dönüyo anlamıyoz biz yada sakınce dönüyolar:)
Normalde 300 dü ebebekte 215 e aldım phılıps aventNe kadara akdin canim
bizim teyzemiz 3 haftada bir çağırıyor kuzum..en son 3 şubatta gittim.10:15de randevum elimden gelse ilk randevuyu alıcamda eşime göre ayarladımKaçta randevun ? En son ne zaman gitmiştin ki, biz 16 Martta gidicez 16 Şubatta gitmiştik en son, doktor amcamız 1 ay gelme dedi ):
Dün gece eşim dedi ki ben uyurken karnını dinlemiş bebek çok hareketli kımıl kımıl dönüyorum vuruyordu dedi demek o sıralar dönüyor
Canı geçmiş olsun inşallah tüm kuzular vaktini doldurur, bide sen tecrübelidin alttan açılma hissetmedim demissin ya nasıl anlayacaz onu, ben hep doğal bi dogum istiyorum, evde sancimi çekeyim öyle gideyim istiyorum, çünkü arkadaşlarım hastanede sancı çekerken durmadan birileri gelip gidip çatı muayenesi yapiyo doğumdan daha kötü falan diye anlattılar hep, o açılma bizim hissedebilecegimiz bişey mi..Selamin aleykum kizlar bu siralar pek giremiyorum kusura bakmayin ama sizide çok merak ediyom geçmişi okusamda cevap yazamiyorum o kadar cokki . ama haberler iyi masqllah herkes alisveris telasinda cicileriniz hayirli olsun güle güle kullanin bebislerle sagsalim inşallah . bzm çoğu ihyiyacimiz abilerden mevcut zaten arabamiz pusetimiz giysiler bi besigimizi vermiştim o yok konuda teyzosu gönderecek ogluma . evimiz küçük oda yapamiyoruz abilerinin dolabinin tek kapili kismini verdik bahaya dolavida hallettik:) geriye kkucaklamak kaldu nasipse . neden hepiniz elektrikli pompa aliyorsunuz kizlar bence almak için bebegin dogmasini bekleyin hic ihtiyaç duymaya da bilirsiniz ona . yani ben kirkliyken 3 kere çocuk yeterince yiyemedigi için sagdim onun dişinda hic lazim olmadi konuda 5 liralik olanla hallettim :)
Kizlar içinizde ilk doğuran ben olabilirim acaip sancim var bu aksam esinle korkudan ne yapacagimizi sasirdik burada düzgün hastanede yok göreceğimiz muameleyi bildiğimizden hastaneye de gitmedik ole çektik sancilaru çok kötüydü çok korktum ama alttanacilma hhissetmediği maden rahattim biraz
bende işe başladığımda kullanıcam ama inşallah o zamana kadar ihtiyacımız olmaz canım. aldık artık güle güle kullanalım :)Zaten işe dönücem mecbur alınacaktı iyi oldu lazım olur
Inşallah canım ama biryere giderken onu anneme bırskırsam sağıp bırakırım olmadı
Allaha Şükür canımm maşallah nazar etmiyim çok iyi idare ettin sen
Hastahane çantama koyacağım ne olur ne olmaz diyebende işe başladığımda kullanıcam ama inşallah o zamana kadar ihtiyacımız olmaz canım. aldık artık güle güle kullanalım :)
öncelikle geçmiş olsun. nasıl bir sancıydı. sancı tanımını öğrenmek istiyorum da. dün bende de kasıkta batmalar oldu. ilk zamanki gibi. nedeni bilemedim. oyle aşırı da yorulmamıştım ama :Shanımlar günaydın ben dün akşam çok sancılandım neden oldu anlamadımm panik olduk ama şükür çok uzun sürmedi geçtii yoksa bebeğimmi geliyor diye epey telaş yapmıştımm
Günaydın kızlar dün phılıps avent elektrik li pompa aldım netten ebebekten lazım olurmu olmaz mı bilemedim ama elektrikli almak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?