2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ankarada oturan arkadaşlar, mobilya işini ne yaptınız? nerelerden aldınız? foto paylaşabilir msiiniz? zaman kısaldı. ben hala karar veremedim de :S

Sözde biz artık bişey almicaktik ama bunları görünce dayanamadik teyzeleri :)

Eklentiler

• 20150223_115437.webp
    54 KB · Görüntüleme: 99
  • 20150223_115406.webp
    41 KB · Görüntüleme: 107
  • 20150223_115334.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 119
  • 20150223_115234.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 99
  • 20150220_121713.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 119
evet canım büyüklere öncelik veriyoruz :) bol bol prensini gör güzel güzel haberlerle gel canım

sen kaç haftalıksın canım takvimin yok yapmadınmı.?
teşekkür ederiz teyzesi hepimiz güzel haberler gelelim inşALLAH

Eger portbebe senin için önemliyse kesinlikle karar vermeden önce Jane Rider Matrix'in modelini Gör.Sanki Jane Rider'ın reklamını yapıyo gibi olucam ama gerçekten pek kimsenin bilmediği bi marka bende tesadüfen gördüm.forumlarda bu paylaşımlar için var zaten.[/QUOTE]
tesekkur ederim onerin icin canim ama concordda karar kilip aldik zaten biz onu da gormustum kararimiz bu yonde oldu

güle güle giysin çok şirinler
Teşekkür ederim canım :)
kız çocuklarının cicileri ne kadar renkli ve güzel oğlan anasının alışveriş işi çok zor. ben oğluşuma zor buluyorum kıyafet
Erkekler için de aslında çok farklı şeyler var canım ama dediğin gibi çeşit az. Ben bu kıyafetleri gördükçe hemen dogurmak istiyorum :) :) :)

Stokke da ana kucagi oto koltuk olmuyormu
anlamadim o zaman kullanisli olmaz ki.Ya
stokke kullananlar yorum yazin lutfen bu
gedisle kizim arabasiz kalacak

Çok kötü ya geçmiş olsun canım. Hamilelikte balayı donemimiz bitti desene

Ben de çok korktum canım ya erken olursa diye ama bebişler agirlasiyor artık normal bunları yasamamiz sanırım
Evet canım bitti artık baksana hepimizde bir telaş :)

Günaydın kızlar dün phılıps avent elektrik li pompa aldım netten ebebekten lazım olurmu olmaz mı bilemedim ama elektrikli almak istedim

Güle güle kullan canım bebişin bol bol emsin ama çoook sütün olsun sağ da sakla inşallah )))
günaydın teyzeler, haftasonu çok ağrımız vardı, stres yapmıştık, bugün doktora geldik, iyiyiz çok şükür 1192 gr olmuşuz. ama yan geliyoruz şimdilik :)
Kuzum geçmiş olsun ya bak ben de korkup gitmiştim herkeste sancılar başlamış demekki artık rahat dönemler bitti

Arkadaslar donence almak ıstıyorum bu konuda bılgısı olan varmı ne almalıyım nasıl olmalı
Canım ben de bugün play gro toy box ı aldım. Bekliyordum indirime girecek diye. Ben ışıklı ve yansıtmalı oyuncakları doğru bulmuyorum.

Ahahha kuzum sana çoook geçmiş olsun ama bebişe de helal olsun benimki hala dönecek hanfendi :) ittirip duruyor anca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…