- 28 Ocak 2012
- 370
- 213
- 133
Güzel haberlerle gelin inşallah :)bizim teyzemiz 3 haftada bir çağırıyor kuzum..en son 3 şubatta gittim.10:15de randevum elimden gelse ilk randevuyu alıcamda eşime göre ayarladım
bende hiç anlamıyorum anca dr şeklini söyleyince anlıyorum yoksa hiç bişey anlamıyorumaynen hani oynuyor kayıyor ama dönme nasıl onu anlamıyorum
ay bende çarşamba gidicem inşallah acayip özledim :) kocaman olmuşlardır canım bol bol hasret gider :)kıyamam kuzum benim ya..belkide canım ben yarın doktora gidicem bakalım nasıl duruyoçok heycanlıyım çokk
Güzel haberlerle gelin inşallah :)
ay bende çarşamba gidicem inşallah acayip özledim :) kocaman olmuşlardır canım bol bol hasret gider :)
evet canım onu unutmayalım nolur nolmaz elimizin altında olsundaHastahane çantama koyacağım ne olur ne olmaz diye
evet canım büyüklere öncelik veriyoruz :) bol bol prensini gör güzel güzel haberlerle gel canımamin canım benim inşALLAH
seninde bişey kalmamış iyi hadi..
evet canım büyüklere öncelik veriyoruz :) bol bol prensini gör güzel güzel haberlerle gel canım
Sözde biz artık bişey almicaktik ama bunları görünce dayanamadik teyzeleri :)
kız çocuklarının cicileri ne kadar renkli ve güzelSözde biz artık bişey almicaktik ama bunları görünce dayanamadik teyzeleri :)
İnglesina kesinlikle o paraya degmio gozumle gordum ve anladim stokke ise turkiye icin iygun bir para degil yurt disindaydim hep gecen haftalard mclaren kullanio adamlar bizim kadarda onemsemiolar...ama biz cok ince dokuyup sik elioruz malum neyse ben concordda karar kildim fayda ve fiyat acisindan analiz yapinca en iyisi gibi geldi bu arada bebegin sirt gelisimi acisindan ilkbasta ana kucagina konmasina karsiyim portbebeyle cikarilabilir eger portbebe yoksa battaniyeyle kucakta cikarilsin daha iyi gibi gelio kiyamiyorum hicbirine...
Teşekkür ederim canım :)güle güle giysin çok şirinler
Erkekler için de aslında çok farklı şeyler var canım ama dediğin gibi çeşit az. Ben bu kıyafetleri gördükçe hemen dogurmak istiyorum :) :) :)kız çocuklarının cicileri ne kadar renkli ve güzeloğlan anasının alışveriş işi çok zor. ben oğluşuma zor buluyorum kıyafet
Canim mide sorunun varsa bulgur hic iyi degil sana
Yediklerine dikkat et canim mideye dokuncak seyler Yeme
Sağolun kızlar ya bu bulgur mideye dokunuyor muymış hiç bilmiyordum ama bir daha yemicem hiç. Ne zaman yesem böyle oluyor çünküBu migde derdimiz basladi simdide hayatim napicaz byle bende bilmiyorum eksiyo cok benimde bogazlarik yaniyo cok kotu hemde
Stokke da ana kucagi oto koltuk olmuyormuomer akucagi ost: 39577355 .!.:Kızlar günaydın araba konusunda bende uzun zamandır arastırma icerisindeyim mothercare.de inceleme sansım oldu öncelikle inglesina güzel ve saglam ama cok büyük agır özellikle anakucagı takılınca hic hos durmuyor kocaman iskelette anakucagı emanet gibi duruyor stokke ise cok şık ama o da agır ve asılan canta dısında asagıdaki sepeti cok kücük kullanıssız geldi bide oto koltugu olarak kullanilmaz neticede bence gereksiz pahalı ama jane rider kesinlikle vok kullanıslı anakucagı ayrı portbebe ayrı yer kaplamasındansa anakucagı olarak da kullanılabilen portbebe cok mantıklı geldi bana en cok bunu begendim estetik acıdan da cok begendim fiyat konusunda sıkıntımız var esimi ikna edebilirsem kesinlikle bunu alıcam yoksa graco symbio alıcam nerdeyse yarı fiyatı
Evet canım bitti artık baksana hepimizde bir telaş :)Çok kötü ya geçmiş olsun canım. Hamilelikte balayı donemimiz bitti desene
Ben de çok korktum canım ya erken olursa diye ama bebişler agirlasiyor artık normal bunları yasamamiz sanırım
Günaydın kızlar dün phılıps avent elektrik li pompa aldım netten ebebekten lazım olurmu olmaz mı bilemedim ama elektrikli almak istedim
Kuzum geçmiş olsun ya bak ben de korkup gitmiştim herkeste sancılar başlamış demekki artık rahat dönemler bittigünaydın teyzeler, haftasonu çok ağrımız vardı, stres yapmıştık, bugün doktora geldik, iyiyiz çok şükür 1192 gr olmuşuz. ama yan geliyoruz şimdilik :)
Canım ben de bugün play gro toy box ı aldım. Bekliyordum indirime girecek diye. Ben ışıklı ve yansıtmalı oyuncakları doğru bulmuyorum.Arkadaslar donence almak ıstıyorum bu konuda bılgısı olan varmı ne almalıyım nasıl olmalı
Ahahha kuzum sana çoook geçmiş olsun ama bebişe de helal olsunBerreciğim dün akşam demiştim ya baskı var diye meğerse derdi varmış yavrunun sabaha karşı bi döndü karnım yırtılıyordu :) Belki sen uyurken dönüyordur, ondan hissetmiyorsundur, hissetme de zaten çok ağrı veren bişi :):)
Hayırlı haberlerle gel berreeecim sana bugün Geçmez artıkbizim teyzemiz 3 haftada bir çağırıyor kuzum..en son 3 şubatta gittim.10:15de randevum elimden gelse ilk randevuyu alıcamda eşime göre ayarladım
Canim kanz magazasindan aldik biz dar sokakta zabita sokagindaMrb bizde adapazarından alıcaz ama nerden almalı hiç bir fikrim yok. Siz nerden aldınız
Ben dün yedim :):) Kızım da benim gibi kısırcı olcak bana mısın demedi hihi hatta abarttım yatmadan bi kase daha yedim :)Sağolun kızlar ya bu bulgur mideye dokunuyor muymış hiç bilmiyordum ama bir daha yemicem hiç. Ne zaman yesem böyle oluyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?