2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Oo supermis canim kac elden yapilir hazirliklarin senin .benim oyle bir olasiligim olmadigi icin yavas yavas yapiyorum simdiden.esimin tarafi bana hep yakin mesafe olarak ama bi ise yaradiklari yok
sukur ALLAH a evımı flnda onlar temızlıcek ztn dedıgın gıbı kac elden yapılcak ıs kalmaz hayırlısıyla bızde esımın tarafında bayan yok kı bı kaynanam bı eltım, eltım soguktur bulasmaz kaynanam da saolsun dıyor ama gerek yok onada temızlıge gelır ama duyarsa bırakmaz da onada kızlardan cok ıs kalmaz ztn.sen ve senın gıbı tek olanlarada ALLAH yardım etsın ben tek olsam cok zorlanırdım ve sızın gıbı erkenden baslardım

arkadaşlar merhaba. bende bişey danışmak istiyorum sizlere. hastane odası süslemesi çikolataları tamam bebeğimin,gelenlere ikram için bebek kurabıyesı cupcake fılanda düşündük. . ama gelenlere hediye edilecek bir obje bulamadım . mesela lavanta kesesi yapanlar varmış.internette gördüm.sizce nasıl olur ?
Olabilir canim veya evdede verebilirsin seker kolonya veya lavanta olabilir .hastane suslemelerin nasil olcak paylasirmisin canim birde cikolata nerden aldin

sukur ALLAH a evımı flnda onlar temızlıcek ztn dedıgın gıbı kac elden yapılcak ıs kalmaz hayırlısıyla bızde esımın tarafında bayan yok kı bı kaynanam bı eltım, eltım soguktur bulasmaz kaynanam da saolsun dıyor ama gerek yok onada temızlıge gelır ama duyarsa bırakmaz da onada kızlardan cok ıs kalmaz ztn.sen ve senın gıbı tek olanlarada ALLAH yardım etsın ben tek olsam cok zorlanırdım ve sızın gıbı erkenden baslardım
Benim kayinvalidem sadece kizlari icin hevesleri vardir canim bizim icin bisey yapmaz 2 gorumcem 1 eltim var eltim boyle seylere onem vermez calisiyo zaten bi beklentim yok ondan kayinvalidem ve gorumcelerimden benden beklerler kendileri kimseyi umursamazlar saolsunlar .aman Alkah saglik versin olur yavas yavas herseyimi ins

Benim kayinvalidem sadece kizlari icin hevesleri vardir canim bizim icin bisey yapmaz 2 gorumcem 1 eltim var eltim boyle seylere onem vermez calisiyo zaten bi beklentim yok ondan kayinvalidem ve gorumcelerimden benden beklerler kendileri kimseyi umursamazlar saolsunlar .aman Alkah saglik versin olur yavas yavas herseyimi ins

aynen saglık versınde ınsALLAH hepsını bır sekılde yaparsın, senden beklemesınlerde gerekırse sanada yardımları olmasın hallolmıcak ıs kalmaz ALLAH ın ıznıyle

Ben de mantarlı cam şişe alıp içine çakıltaşı çikolatalarından doldurmayı düşünüyorum, ama şişelerin boyutlarını bilmediğimden 30 cc mi yoksa 50 cc mi alsam karar veremedim senin şişelerin nasıl 30 cc çok mu küçük, 50 cc de büyük mü olur karar veremedim bir türlü...
Cakiltasi icin 30 kucuk canim

canım sabah sabah içim gitti okuduklarına. senin artık öteki tarafta şefaatçi bir bebeğin var. benim bebeklerim ikizdi birini kaybettiğimde çok üzülmüştüm ama seni yine de yeterince anlayamam. bir gün rabbimin nasip ettiği başka bir bebeği kucağına aldığında bu acının esamesi kalmayacak, sadece burukluğu kalacak buna eminim, ama bu günlerin zordur. İnsanız hepimiz ama hepimiz aynı güçsüz duruma düşerdik, o yüzden mutlaka destek almalısın bu dönemde, ileride doğacak bebişlerin için.....Dualarım seninle, Rabbim yardımcın olsun...
cok saol canım senınde basın saolsun kaybettıgın bebegın ıcın rabbım acılarını gostermesın hıc kımseye bu kadar agır acı yasadıgımı hatırlamıyorum

böyle devam edemezsın canım cok zor billiyrm aynı seylerı yasadım iki evladın var unutma sana tek tavsıyem çivi çiviyi söker bunu unutma
folık asıt tedavısıne basladı doktorum 2 ayım daha var ama pekte cesaretım yok acıkcası yıne aynı sey olursa dıye gercı doktorumun dedıgıne gore mılyarda 1 ıhtımal tekrarlarmıs bu hastalık

Dün topik baya karışmış, üzüldüm cidden, burada birbirimize destek olmaya, birbirimizden bir şeyler öğrenmeye çalışıyorduk, her sabah işe gelince ilk yazdıklarınızı okumak eğlencem olmuştu, ilk defa gerildim,
cok saol canım senınde basın saolsun kaybettıgın bebegın ıcın rabbım acılarını gostermesın hıc kımseye bu kadar agır acı yasadıgımı hatırlamıyorum
AMİNNN CANIM. ALLAH RAZI OLSUN. İNŞALLAH RABBİM EN KISA ZAMANDA YENİ EVLATLAR NASİP EDER SANA...

Kızlar bazen karnimda kalp atışı gibi şeyler hissediyorum 2 3 dk sürüyor o bebişin hangi hareketi oluyor elimi koyuyorum yine hissediyorum bazen de hareketleri kuyruk sokumumda hissediyorum o da garip geliyor :) biri beni aydınlansın çok merak ediyorum :)
Bendede oluyor hickirik sanirim cunku defaatle devam ediyor

@bynkilic elifeva elifeva Allah sabir versin, yasadiklariniz asiri zor Allahim bir daha ne size ne de bi baska anneye yasatmasin ne diycegimi bilemiyorum.. İnsallah Rabbim en yakin zamanda sizleri tekrar mujdelendirir ve saglikli melekleriniz olur ve saglikla kucaginiza almak nasip olur..
amin ıns kızımı mayısta alcaktım kucagıma dogumdan sonra bılmeyen bı komsu kayınvalıdeme bebek battanıyesı tulum patık hedıye etmıs kızım ıcın eşim bana uzulmıyım dıye soylemıyodu kayınvalıdem felclı aklı gıdıp gelıo o soyledı cok kotu oldum

arkadaslar desteginiz ve dualariniz icin cok tesekkurler. benim yasadigim gebelik zehirlenmesi yani preeklampsi odi. bebegimde hicbir sorun yoktu. ama ben odemden balon gibi oldum. protein atimim cok yukswldi kritik noktaya geldi. ikimizin de hayati tehlikesi plunca sezeryana alindim. bebegim cok saglikli dogdu. ameliyathanedeki herkes cok hareketli pglin var cabul toparlar korkma dedi. kuveze alindi yavrum. ordaki doktor da ayni seyi soyledi. cok hareketli yasama gayreti var dedi. tedbiren solunum cohazina bagladik ama biyuk ihtimal bu aksam cikaririz dedi. derken yavrum beklenen gelisimi gosteremedi. solunum cihazsoz duramadi ve cihaz cikarolamadi. sonra cigerleri kanama gecirdi yavrumun. sut sagip goturmustuk gorecekyik o gun. iceri almadilar. saatlerce ugrastilar. kalbi durdu kalp masaji yaptilae minicok bedenone. biz kapida yiregimiz agzimizda bekledil. ama iyi haber gelmedi. yavrumu kaybettik. daha kucukleri yasadi ama yavrum yasamadi. doktorlar da sasirdi. cok saglikliydi cunku. ama allah omur vermeyince ne desek bos. yasasaydi bugun 1 haftalik olacakti yavrum.
:((((

çalışıo musun? ben değil ama iş yerinden arkadasımın aynı riski vardı 32. haftadan sonra gelmedi işe doktor istirahat verdi hatta artık kontrollerde bebeğin kafasına elleyebiliyorum diyomuş doktor o kadar aşağıdaymış , iğne vuruldu , ilaç kullandı 38. haftada doğurdu işallah sen de sağlıkla zamanında kucağına alırsın canım
YOk calismiyorum cnm yaa kızım boşa verdi kizim düşecektir ben tutum ben yere düştüm galiba en büyük nedeni o oldu

Aynen öyle canım

Yok canim ama steteskopla duyabilirmisiz :)

Canım doktor ilaç iğne falan verdi mi. . Ne olursun doktorunu dinle bol bol dinlen. Biri gelip kızına baksın. Onu kucaklama taşıma dikkat et canım lütfen. ...
Evet verdi canim vitamin ilaci ve ciger gelistirici igne verdi elimden gelinceye kadar dinleniyorum cnm gayin validemlere geldim kaliyorum onlar benden daha hastalar cnm... rabbim kimseyi kimsenin umuduna birakmasin cok zor cok cok

rabbım gercekten sabır versın canım yasadıkların zor seyler ama gercekten sen elden sabrı bırakma herkesın hayatta bır ımtıhanı var kımı evladıyla kımı anasıyla kımı cocuguyla vs ıste butun bunlara sabredıcezkı rabbım mukafatını versın bızlere sende bol bol dua et ıcınden gelmesede zorla kendını hem bak dr bıle demıs sanslısın dıye dogsaydı o yavrunun cektıklerı senın canını daha cok acıtıcaktı bunları dusun dıger yavrularını dusun toparlanırsın bır an once inşALLAH...Rabbim bizi bizden daha cok dusunur bunu ne olur unutma sabrın belkı boyle daha kolaylasır
babamlada ımtıhan oldum hıc tanımadım annemlede oldum gögsumde öldu ama en acısı evlatmıs rabbım dusmanımın basına vermesın

folık asıt tedavısıne basladı doktorum 2 ayım daha var ama pekte cesaretım yok acıkcası yıne aynı sey olursa dıye gercı doktorumun dedıgıne gore mılyarda 1 ıhtımal tekrarlarmıs bu hastalık
BNada ayni seyleri soylediler iki ay folik asit ictim yuksek dozluydu ikinci aydan sonra kaldim beslensin diye igne oldum hala oluyorum nasip hersey canim kendini toplaynca olur korkma

bebegimi kaybettim. 29 haftalik dogurdum 3 gun goz aydinligim oldu sonra goz yasim oldu. kara topraga verdim iki canli ciktigim evime tek basima geri geldim. cok yakisikliydi mehmet furkanim. upuzun kirpikleri kalem gibi parmaklari vardi. ama hic gozlerini goremedim yavrumun. kucagima alamadim. cok aci cok. 6 yil sonra tup bebekle bulmustum yavrumu. dayanamiyorum cok kotuyum
rabbım sabır versın basın saolsun canım acını okadar ıyı anlıyorumkı bende mayıs annesı olcaktım nasıp olmadı kızım 2 ay oldu ama gecmıyo acısı

Back
X