2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
arkadaslar desteginiz ve dualariniz icin cok tesekkurler. benim yasadigim gebelik zehirlenmesi yani preeklampsi odi. bebegimde hicbir sorun yoktu. ama ben odemden balon gibi oldum. protein atimim cok yukswldi kritik noktaya geldi. ikimizin de hayati tehlikesi plunca sezeryana alindim. bebegim cok saglikli dogdu. ameliyathanedeki herkes cok hareketli pglin var cabul toparlar korkma dedi. kuveze alindi yavrum. ordaki doktor da ayni seyi soyledi. cok hareketli yasama gayreti var dedi. tedbiren solunum cohazina bagladik ama biyuk ihtimal bu aksam cikaririz dedi. derken yavrum beklenen gelisimi gosteremedi. solunum cihazsoz duramadi ve cihaz cikarolamadi. sonra cigerleri kanama gecirdi yavrumun. sut sagip goturmustuk gorecekyik o gun. iceri almadilar. saatlerce ugrastilar. kalbi durdu kalp masaji yaptilae minicok bedenone. biz kapida yiregimiz agzimizda bekledil. ama iyi haber gelmedi. yavrumu kaybettik. daha kucukleri yasadi ama yavrum yasamadi. doktorlar da sasirdi. cok saglikliydi cunku. ama allah omur vermeyince ne desek bos. yasasaydi bugun 1 haftalik olacakti yavrum.
Canım yeniden başın sağ olsun. Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Allah sabır versin. Dualarımız seninle

Anneler... benim erken dogum riskim var... 2 dogumum olacak 14 aylik kizim var... 1 yıl gecmeden hamile kaldim.. simdi bebek aşağı düşmüş devamli yatmam dinlenmem gerekiyor benim gibi olan varmi aranizda... simdiden cvplar icin tskkrler...

arkadaslar desteginiz ve dualariniz icin cok tesekkurler. benim yasadigim gebelik zehirlenmesi yani preeklampsi odi. bebegimde hicbir sorun yoktu. ama ben odemden balon gibi oldum. protein atimim cok yukswldi kritik noktaya geldi. ikimizin de hayati tehlikesi plunca sezeryana alindim. bebegim cok saglikli dogdu. ameliyathanedeki herkes cok hareketli pglin var cabul toparlar korkma dedi. kuveze alindi yavrum. ordaki doktor da ayni seyi soyledi. cok hareketli yasama gayreti var dedi. tedbiren solunum cohazina bagladik ama biyuk ihtimal bu aksam cikaririz dedi. derken yavrum beklenen gelisimi gosteremedi. solunum cihazsoz duramadi ve cihaz cikarolamadi. sonra cigerleri kanama gecirdi yavrumun. sut sagip goturmustuk gorecekyik o gun. iceri almadilar. saatlerce ugrastilar. kalbi durdu kalp masaji yaptilae minicok bedenone. biz kapida yiregimiz agzimizda bekledil. ama iyi haber gelmedi. yavrumu kaybettik. daha kucukleri yasadi ama yavrum yasamadi. doktorlar da sasirdi. cok saglikliydi cunku. ama allah omur vermeyince ne desek bos. yasasaydi bugun 1 haftalik olacakti yavrum.
canım Rabbim büyük sabırlar versin.. insan ne diyeceğini bilemiyor gerçekten..:((

Anneler... benim erken dogum riskim var... 2 dogumum olacak 14 aylik kizim var... 1 yıl gecmeden hamile kaldim.. simdi bebek aşağı düşmüş devamli yatmam dinlenmem gerekiyor benim gibi olan varmi aranizda... simdiden cvplar icin tskkrler...

çalışıo musun? ben değil ama iş yerinden arkadasımın aynı riski vardı 32. haftadan sonra gelmedi işe doktor istirahat verdi hatta artık kontrollerde bebeğin kafasına elleyebiliyorum diyomuş doktor o kadar aşağıdaymış , iğne vuruldu , ilaç kullandı 38. haftada doğurdu işallah sen de sağlıkla zamanında kucağına alırsın canım

bendede oluyor o kasılmalar hatta dün dra gittim rahim duvarına baktılar herşey normal bunlar olur dedi. sanki ön tarafa toplanmış gibi kasıklarımda hissediyorum
Aynen öyle canım
kalp atışı hissedilebiliyor mudur acaba
Yok canim ama steteskopla duyabilirmisiz :)
Canım doktor ilaç iğne falan verdi mi. . Ne olursun doktorunu dinle bol bol dinlen. Biri gelip kızına baksın. Onu kucaklama taşıma dikkat et canım lütfen. ...

Canım Nerelerdesin görmedim seni
Çok güzel aldıkların canım hayırlısıyla kullanman da nasip olsun inşallah.

Slm anneler benide araniza alirsaniz cok sevinirim 29.5 günlük hamileyim....
Hoşgeldin Aramıza.
canım bende dalanla 30 derece yıkadım ama sabununu mu fazla koydum anlamadım kıyafetin üzerinde sabun kaldı bir daha durulama yaptırdım, sanada tavsiye ederim.

canım başın sağolsun, çok üzüldüm Allah sabır versinnn

Sağol canım ben de aynı şeyle karşılaşınca ikinci durulamayı yaptırdım halloldu sorun. Teşekkür ederim
Evet var böyle arkadaşlarımız. Dinleniyorlar bol bol inşallah sen de atlatırsın. Kızınla dinlenmen zor oluyordur yanına annen falan geldi mi. Allah yardımcın olsun.

toist toist . Bende bir an once yikamak istiyorum dun hazirladim kutulari paketleri falan attim azcik daha sabrediyim diyorum

Ohh ne güzel ya gezin canım Tulumu sordum ben senin için 60 tl kargo ücreti diyor Inst varsa adını yazayım sen konuş istersen
Bende diyorum, hangi arkadaştı bu diye:) asıl sen nerelerdeydın:KK53:
o gün çok bekledım ben seni ama karşilaşamadık bir türlü :)
çok teşekkür ederim yinede canım, senden haber gelemeyince bende kendime gidip başka bir tane aldım ama içime hiç sinmedi, geri vereceğimo_O
O tulumun resmi varmi sende hala? Ve bu Dediğiniz kişi ürünlerini İnternet'e yayınliyormu?

Benim arkadaşım 28, 29 haftalik iken tamamen inmiş,
Bana rıskden bahsetmedi ama kendım İnternet'e baktığımda bir çok kişi 28 haftalik iken ine biliyor ve ila riskli anlama gelmiyormuş. Aşağıya bu kadar erken indiği içinmiş doktor erken dogum riski dedi?

bırde ben daha cınsıyet bılmeden 2 3 kere ruyamda gordum kızım oluyordu ve aynı bana benzıyordu, kızım olması kısmı tuttu bakalım kıme benzıcek ama cok dua etmıstım teyzelerıne benzesın dıye ınşALLAH bir umut onlara benzemesını ısterım kız kardeslerım cok guzeller esmerler ben sarısınım onların arasında sırıtıyorum :) Ama dedıgım gıbı en onemlısı yavrumun saglıklı dogması yoksa ılla bana ılla suna benzesın gıbı bır takıntım yok
Eminim onlarda seni kendilerinden daha güzel buluyordur!
Insan esmerken sarişin, sarışin ıkende esmer istiyor işte:KK53:
Bende kendim esmer ama eşimin küçüklüğü sarişin, büyüdükce koyulaşmiş, şimdi kumral:) cok önemli degil tabi kime benzediği ama insan merak ediyor:anneadayı:

Eminim onlarda seni kendilerinden daha güzel buluyordur!
Insan esmerken sarişin, sarışin ıkende esmer istiyor işte:KK53:
Bende kendim esmer ama eşimin küçüklüğü sarişin, büyüdükce koyulaşmiş, şimdi kumral:) cok önemli degil tabi kime benzediği ama insan merak ediyor:anneadayı:

kesınlıkle o merak ben her aksam gobegımı acıom esıme dıyorum acaba kıme benzıcek dıye dogsada gorsem dıyorum inşALLAH da nasip olur hayırlısıyla o gunler

galiba benimde var öyle bir riskim benimde bebeğim 18 aylık ikinciyi bekilyorum kısmet olursa bundada 32. haftanda bakıcam alttan açılman varmı diye dedi ilkindede çünkü erken doğum riskim olmuştu 2 gündürde altımda baskı hissediyorum bu akşam doktora gidebilirim açılmam varmı diye sanki hissediyorum bişeyler oluyo ama tamda konduramıyorum üstüne:(

Allah sabır versin. Inşallah seneye kucağıni sağlıklı güzel bir bebekle doldursun. Böylece acini hafifletsin inşallah.

kesınlıkle o merak ben her aksam gobegımı acıom esıme dıyorum acaba kıme benzıcek dıye dogsada gorsem dıyorum inşALLAH da nasip olur hayırlısıyla o gunler
bizde öğleyiz işte:KK68:
Sen kaç haftalik iken rekli ultrason yaptın canim? Acaba en güzel detayli renkli ultrason kaçıncı haftada oluyoro_O

Ben ilk hamileliğimde 23. Hafta kontrolünde bebeğin kanala girdiği tespit edildi. Doktor bana da yatış verdi. Ayrıca hemen progestana başladı. 36. Haftada başka sebepten dolayı sezaryen ile aldı. Yani doğmadı. Sürekli yat ve dinlen. Doktorun dediğine uy bir şey olmaz inşallah. Benim kız erken doğmadı.

Kendini üzme. Sakin olup sürekli her şeyin iyi olacağını düşün. Ne kadar olumlu olursan o kadar iyi olur.

yok sukurler olsun bnm yardımcım cok benım 1 ablam 2 kız kardesım var bıde annem ztn haklarını asla yemem bu hamılelıkte benı koycak yer bulamıyorlar cay tepsısı bıle kaldırtmıyorlar onlar bnm elım ayagım benden daha cok bu bebege heveslıler hatta erkek kardesım var ufak o bıle el ustunde tutuyor onlar ztn herseyımı yaparlar bnm ALLAH eksıklıklerını gostermesın hıc bırının ben ondan rahatım her seyı sona atabılıyorum.bıde ben anneme 1 apartman uzagım kardesım karsı komsum ALLAH yuzume baksından kıracıyım ev sahıbımle hıc problem olmasın hep orda oturıyım dıye bakıyorum dustugum an elımden tutabılıyorlar boyle olunca ...
Oo supermis canim kac elden yapilir hazirliklarin senin .benim oyle bir olasiligim olmadigi icin yavas yavas yapiyorum simdiden.esimin tarafi bana hep yakin mesafe olarak ama bi ise yaradiklari yok

bizde öğleyiz işte:KK68:
Sen kaç haftalik iken rekli ultrason yaptın canim? Acaba en güzel detayli renkli ultrason kaçıncı haftada oluyoro_O
bnm gırdıgım renklı detaylıydı cnm 22. haftamda gırdım ben ama bnm dr dada renklı normal ultrasyon var son gıttıgımde az bısey renklıden baktık bebegede saolsun elını yuzunden cekmedı kızım bol bol el ızledık :)

yok sukurler olsun bnm yardımcım cok benım 1 ablam 2 kız kardesım var bıde annem ztn haklarını asla yemem bu hamılelıkte benı koycak yer bulamıyorlar cay tepsısı bıle kaldırtmıyorlar onlar bnm elım ayagım benden daha cok bu bebege heveslıler hatta erkek kardesım var ufak o bıle el ustunde tutuyor onlar ztn herseyımı yaparlar bnm ALLAH eksıklıklerını gostermesın hıc bırının ben ondan rahatım her seyı sona atabılıyorum.bıde ben anneme 1 apartman uzagım kardesım karsı komsum ALLAH yuzume baksından kıracıyım ev sahıbımle hıc problem olmasın hep orda oturıyım dıye bakıyorum dustugum an elımden tutabılıyorlar boyle olunca ...
Oo supermis canim kac elden yapilir hazirliklarin senin .benim oyle bir olasiligim olmadigi icin yavas yavas yapiyorum simdiden.esimin tarafi bana hep yakin mesafe olarak ama bi ise yaradiklari yok

Back
X