canımcım sağlığı yerinde olsun da, sabret eline almaya az kaldı inşallahoglumu o kadar çok özledimki ben evde sezaryanlıyım o hastanede sbhları gıdememek benı çok üzüo .eşimi bekliyorum akşam gdelim dye :-(
GOZUNAYDIN CNM MASALLAH KIZINA :)slm kızlaaarrrrrrrrr
nasılsınız biz kızımla görüştük bu sabah yavrumu hıçkırık tutmuştu nasıl güzel görünüyordu hissetmekte güzel ama o sıçrayışları izlemek anlatılmazdı mutluluktan öldürdü beni
32+1 görünüyoruz tam uyumlu gidiyoruz 1,940 gr olmuş kuzucum çok iyi olduğumuzu söyledi
çalışabilir raporumuzu da aldıık
3 hafta sonrası için çağırdı 35 olacağız o zaman nst ye girmeye başlayacakmışız artık çok heyecanlandım onun kalbinin sesini 20 dk duymak beni hipnoz edebilir hareketlerini güm güm duyacağım
kızlar artık zaman daralıyor 10 nisanda izine çıkacağım bir aksilik çıkmazsa artık zamanın gelmek üzere olduğunu gösteriyor
benım store canım acık krem rengı perde yaptırmak ıstedım vaz gectım ama stor cok moda ve cok şık duruyor yalnız desensız bıraz kalın storlardan,bı de benım bebek odası ıkı cam ve buyuk kocaman ben tek parca yaptırdım,tek parca daha guzel ve daha şık duruyorkızlar bebekimin odası için perde yaptırıcam. ben stor istiyordum nasıl diyim resimli ciili biçili. ama perdeci dedi artık öyle yaptıran yok, düz stor yaptırıyorlar. kararsız kaldım ya. sizler naptınız
Canım guzel gunlere cok az kaldı ınsallah emın ol oglusun az toplasında bugunlerın acısını doya doya cıkarırsınız,bırazcık sabır lazım :)oglumu o kadar çok özledimki ben evde sezaryanlıyım o hastanede sbhları gıdememek benı çok üzüo .eşimi bekliyorum akşam gdelim dye :-(
benim beşik pencerenin önünde. stor görünüş olarak çok şık durcak. uzun tül alsam görünüşü çok önemli olmıcak ama perdecimiz moralimi bozdu. düz kısa tül yanına renkli fon olsa nasıl olur acaba. odamız krem rengi, nevresim halımız da toprak tonlarında. ben odayı canlandırmak adına turkuaz ve turuncu düşünüyorum. ne zor iş. sanki yeniden evlenip eşya bakıyor gibi hissediyorum kendimi.benım store canım acık krem rengı perde yaptırmak ıstedım vaz gectım ama stor cok moda ve cok şık duruyor yalnız desensız bıraz kalın storlardan,bı de benım bebek odası ıkı cam ve buyuk kocaman ben tek parca yaptırdım,tek parca daha guzel ve daha şık duruyor
oglumu o kadar çok özledimki ben evde sezaryanlıyım o hastanede sbhları gıdememek benı çok üzüo .eşimi bekliyorum akşam gdelim dye :-(
maşallah bebişine canım :)Kizlar Merhaba hastaneden geldim kanda iltihap var demiştim değeri biraz azalmış ama hala varmış antibiyotik verdi hap olarak inşallah bebeğime bir zararı olmaz.1 hafta önde gidiyoruz şükür 2 kilo olmuştu 43 cm. Iltihabi atlatirim insallah dualarinizi bekliyorum.
Bu da son fotomuz teyzeleri ama gayet net gorunuyor haftalardir goremiyorduk yuzunu doktorum çok güzel bebek dedi masallahhh ..
Canın yeniden hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün. Bebeğin en kısa zamanda toparlayıp yanında olacaktır. Merak etme. Zor bir süreç ama sağlığı yerine ya önemli olan o. Sen kendine çok dikkat et. Bolca dinlen oğlun gelene kadar kendini hazırla. O gelince uyumaya vaktin olmayacak. Güç toplaman lazım. Dualarımız seninle ve bebişinleoglumu o kadar çok özledimki ben evde sezaryanlıyım o hastanede sbhları gıdememek benı çok üzüo .eşimi bekliyorum akşam gdelim dye :-(
oglumu o kadar çok özledimki ben evde sezaryanlıyım o hastanede sbhları gıdememek benı çok üzüo .eşimi bekliyorum akşam gdelim dye :-(
faturası duruyorsa bi sorun olmaz sanırım canımİlk mayıs annesi umarım en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde oğlunu kucağına alırsın. Darısı da zamanı geldikçe biz bekleyen annelere olsun.
Arkadaşlar butik bebeden hastane çıkışı aldım 2 takım .Bugün geldi ama hiç beğenmedim. Hem çok küçükler hem de kumaşları kalitesiz. İade etmek istiyorum. İade eden oldu mu sorun oluyor mu nasıl yapılıyor acaba ilk defa yapıcamda teşekkürler.
Aa cok iyi bende odada karanlik saglamaknicin mutlaka istiyorum.perdecilerden temin edilir degilmiBiz yatak odasında kullanıyoruz ışığı süper kesiyo. Uyku için önemli zaten ışıksız oda olması. Bi uyanıyorum saat 7 sanıyorum bakıyorum 12 olmuş :)) bi de bizim ev cadde üstü gece çok ışıklı onu da kessin diye.
maşallah bebişine canım :)
Masallah kuzucuga canim haberler iyi:))[/QUOTE]MasallahTE="duygush84, post: 40102312, member: 626701"]Kizlar Merhaba hastaneden geldim kanda iltihap var demiştim değeri biraz azalmış ama hala varmış antibiyotik verdi hap olarak inşallah bebeğime bir zararı olmaz.1 hafta önde gidiyoruz şükür 2 kilo olmuştu 43 cm. Iltihabi atlatirim insallah dualarinizi bekliyorum.
Bu da son fotomuz teyzeleri ama gayet net gorunuyor haftalardir goremiyorduk yuzunu doktorum çok güzel bebek dedi masallahhh ..
lansinohu öneriyorlar genelde bende aldım kullanıcam.tünaydın hayırlı haftalar hanımlar
şu ana kadar çatlağım yok ama önlem olarak bio-oil almayı düşünüyorum
göğüs uçları içinde lansinoh krem alıcam önerir misiniz?kullanan var mı?
o aşamaya gelmesin tabi canım.sen beğendiklerini söyle o beğendiklerini söylesin söylenenler arasında muhakkak karşı tarafında beğeneceği bi isim olur.ortak beğendiğiniz bişey olsun.bizim ortak beğendiğimiz bi kaç isim var ama o yine kendi beğendiğini koymak istiyor :) erkekmıydı sızın kıAynen biz de uzlasamadik bi türlü,hic konuşmuyoruz da çünkü kesin tartışıyoruz, en son cumartesi dedim ee nasıl olacak böyle hiç konuşmuyoruz da nasıl karar vercez, kura çekelim diyo, ben de yanaşmıyorum onun istediği çıkarsa diye, sonraa da diyo ki sen böyle yanasmazsan ben de gider istediğimi yazdiririm, çok sinirlendim kirildim üzüldüm
Ela çok güzel bence :))
ela güzel aslında ama bana kısa gibi geliyor :) tek isim koyacağım.Ela daha güzel
başladınmı canım kullanmaya.ben 1 ay kala başlıyım diyordum.doktorun ne zaman başlamanı önerdiBen kullanıyorum doktorum önerdi lansinoh. Yumuşatıyo tavsiye ederim
Her akintya takilmayin canim normal olmayani anliyoruz zaten gebelikte akinti olabiliormus zaten anormal bisey oluncada tahlil yaptirip hooop dr a:))[/QUOTE][Qlila, post: 40098584, member: 202625"]aynen her hafta bişey çıkıyor :) ben bile hiç akıntı endişem yokken acaba çok mu oluyor diye düşünmeye başladım burada yazılanları görünce :) hamilelik öncesine göre daha çok oluyor tabi akıntım ama ciddi rahatsız edici diil.
ewet canım süt o.bi zararı olmaz.
bende de olmadı canım.çoğu kişide olmuyor zaten.olmaması kötü bişey mi sütüm az mı olacak diye düşünme onla ilgisi yok.olmasının da kötü bi yanı yok.
bana bu hareket saymak çok zor geliyor :) her hareketi takip edemiyor ki insan gün boyu karına odaklanman lazım saymak için.peş peşe hareketler olabiliyor bide hepsini bi hareket mi sayacağız bilemiyorum.ben hiç bulaşmıyım en iyisi :)
bulaşık makinesine ekmek süpermiş :)
yani evet beni şüphelendirecek kadar olmadı henuz.[/QUOTE]lansinohu öneriyorlar genelde bende aldım kullanıcam.
o aşamaya gelmesin tabi canım.sen beğendiklerini söyle o beğendiklerini söylesin söylenenler arasında muhakkak karşı tarafında beğeneceği bi isim olur.ortak beğendiğiniz bişey olsun.bizim ortak beğendiğimiz bi kaç isim var ama o yine kendi beğendiğini koymak istiyor :) erkekmıydı sızın kı
ela güzel aslında ama bana kısa gibi geliyor :) tek isim koyacağım.
başladınmı canım kullanmaya.ben 1 ay kala başlıyım diyordum.doktorun ne zaman başlamanı önerdi
Her akintya takilmayin canim normal olmayani anliyoruz zaten gebelikte akinti olabiliormus zaten anormal bisey oluncada tahlil yaptirip hooop dr a:))
Allah yardımcın oldun canım inş en kısa zamanda oğluşun evine gelir Neşe doldurur bütün evi dualarımız paşanla inşoglumu o kadar çok özledimki ben evde sezaryanlıyım o hastanede sbhları gıdememek benı çok üzüo .eşimi bekliyorum akşam gdelim dye :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?