MaşaAllah bebişine canımKizlar Merhaba hastaneden geldim kanda iltihap var demiştim değeri biraz azalmış ama hala varmış antibiyotik verdi hap olarak inşallah bebeğime bir zararı olmaz.1 hafta önde gidiyoruz şükür 2 kilo olmuştu 43 cm. Iltihabi atlatirim insallah dualarinizi bekliyorum.
Bu da son fotomuz teyzeleri ama gayet net gorunuyor haftalardir goremiyorduk yuzunu doktorum çok güzel bebek dedi masallahhh ..
lansinoh tan çok memnunum hem genel bi krem artarsa herşeye kullanırsın hemoroide bile çok iyi geliyo
ablam hamileyken olmuştu böbrek büyümesi. doktor sola dönerek yat demişti.Kızlar merhabalr..inanılmaz baş ağrım var geçmedi hala...Sağ böbrek tarafım ağrıyor. Acaba büyüme falan mi var..doktordan da 2 gün önce geldim.tekrar gitmek istemiyorum. Şiddetli değil ağrım ama bilemedim ne yapsam..ben de gebelik zehirlenmesinden suphelenmisti ya doktor. Bişi çıkmadı dedi.ama belirtilere bakıyorum sağ tarafta ağrı baş ağrısı gebelik zehirlenmesi belirtisi yazio.tansiyijum da iyi..acaba tansiyon yüksek olmadan zehirlenme olur mu ki..hakkınızı helal edin ama türlü türlü sorular gelio aklima. .bi de bu kadar başı agrir mi bi insanın ya
Biz ya koçtaştan ya praktiker.den aldık diye hatırlıyorum. Blackout diye aratabilirsin.Aa cok iyi bende odada karanlik saglamaknicin mutlaka istiyorum.perdecilerden temin edilir degilmi
Selam kızlar, çalışanlar için soruyorum kaçıncı haftada izne çıktınız ya da çıkmayı düşünüyorsunuz? Ben 37. haftanın başında çıkacağım sonuna kadar beklesem mi acaba diye düşünüyorum. Kararsız kaldım..
Evet kullanıyorum 7. Aydan sonra kullan dedi canım. Şuana kadar hergün değil sadece duştan sonra kullandım ama artık hergün sürcem kuruma olmasın diye[/QUOTE]yani evet beni şüphelendirecek kadar olmadı henuz.
süet bi ayakkabı olur canım.bende ablamın nişanında az topuklu bi ayakkabı giydim.topuk kısmı çok yormadı ama ayakkabı sıktı o rahatsız etti.ayağım büyümüş sanırsam :)kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. ctesi günü görümcemin düğünü için kıyafet aldım. koca göbüşüm çıktı ortaya. siyah yanar dönerli kadife elbise aldım, 44 beden :) diz hizasında. ilk defa kadife elbise giycem, nasıl bir ayakkabı almalıyım bilemedim. bilemediğimden denemekten yoruldum alamadan geldim
ben sonuna kadar beklemeyi istiyorum canım engel olan bi sağlık durumum olmazsa inş.sonrasında izne ihtiyacım olacak çünkü.ne kadar çok maaşlı izin kullanabilirsem o kadar iyi.Selam kızlar, çalışanlar için soruyorum kaçıncı haftada izne çıktınız ya da çıkmayı düşünüyorsunuz? Ben 37. haftanın başında çıkacağım sonuna kadar beklesem mi acaba diye düşünüyorum. Kararsız kaldım..
tansıyon bazen cıkmaz gebelik zehırlenmesınde ben de sureklı bunu arastırıyorum,basagrısı zamanı goz onunde sınekler ucusursa suphelenmelı,bı de doktordan daha yenı gelmedınmı sen proteın cıkması en onemlı bulgu ıdrarda sende cıkmamıstı yanılmıyorsam.Bu testı sureklı yaptırmak gerek amaKızlar merhabalr..inanılmaz baş ağrım var geçmedi hala...Sağ böbrek tarafım ağrıyor. Acaba büyüme falan mi var..doktordan da 2 gün önce geldim.tekrar gitmek istemiyorum. Şiddetli değil ağrım ama bilemedim ne yapsam..ben de gebelik zehirlenmesinden suphelenmisti ya doktor. Bişi çıkmadı dedi.ama belirtilere bakıyorum sağ tarafta ağrı baş ağrısı gebelik zehirlenmesi belirtisi yazio.tansiyijum da iyi..acaba tansiyon yüksek olmadan zehirlenme olur mu ki..hakkınızı helal edin ama türlü türlü sorular gelio aklima. .bi de bu kadar başı agrir mi bi insanın ya
gözün aydın canım.neguzelll . Doktor hickirmasina bişey dedimi benimki hergün iki kere yapio uzun uzun
Oh masallah canim ne guzel hadi gozun aydin
GOZUNAYDIN CNM MASALLAH KIZINA :)
Kizlar Merhaba hastaneden geldim kanda iltihap var demiştim değeri biraz azalmış ama hala varmış antibiyotik verdi hap olarak inşallah bebeğime bir zararı olmaz.1 hafta önde gidiyoruz şükür 2 kilo olmuştu 43 cm. Iltihabi atlatirim insallah dualarinizi bekliyorum.
Bu da son fotomuz teyzeleri ama gayet net gorunuyor haftalardir goremiyorduk yuzunu doktorum çok güzel bebek dedi masallahhh ..
Tamam canim cok saol bende bakarim insBiz ya koçtaştan ya praktiker.den aldık diye hatırlıyorum. Blackout diye aratabilirsin.
cnm ben 32 de calısabılır alcam ALLAH'tan bısey cıkmazsa 37 e kadar calısmayı dusunuyorum yasal zorunlulukda 37 de bırakmak gerekıyor ztn rabbım guc versınde calısıyım dıye bakıyorumSelam kızlar, çalışanlar için soruyorum kaçıncı haftada izne çıktınız ya da çıkmayı düşünüyorsunuz? Ben 37. haftanın başında çıkacağım sonuna kadar beklesem mi acaba diye düşünüyorum. Kararsız kaldım..
tulu neden kısa yaptırmak ıstıyosun pekı?bızm de oda acık dantel rengı,ben stıkerler var boyle bastan basa kagıt uzerınde duz hat gıbı gıdıyor onlardan alacam ,halu dusunmuyorum kullanmayı.Senın de cok sey krem rengı oldgu ıcın odayı oyle canlandıra bılırsın stıkerlerle,renklı sepetlerden de al dekor ıcın,perde de uzun tul halın rengı kenarlarına da renklı fon yaptır kalın kumastan o zaman,hatta avızesıyle aynı perde satan yerler de vardı aynı desendenbenim beşik pencerenin önünde. stor görünüş olarak çok şık durcak. uzun tül alsam görünüşü çok önemli olmıcak ama perdecimiz moralimi bozdu. düz kısa tül yanına renkli fon olsa nasıl olur acaba. odamız krem rengi, nevresim halımız da toprak tonlarında. ben odayı canlandırmak adına turkuaz ve turuncu düşünüyorum. ne zor iş. sanki yeniden evlenip eşya bakıyor gibi hissediyorum kendimi.
Amin canim insbizide iki kere tutuyor 10-15 dk gidiyor o hıçkırık yavrum bide sinir oluyor heralde tekmeliyor bakıyor geçmiyor yatıp bekliyordoktor çok iyi birşey dedi ciğerleri gelişiyormuş hıçkırırken yaaaa
sağool canım benim darısı sizin başınıza böyle güzel haberlerle
sağol canım valla kızım maşallah başta bir haftayla üzmüştü geriliği heralde ultrasondan ama şuan çok iyiyiz maşallah
ay sanki mutlu bir bebek bakıyor bana ordan yüzü gülen bir bebeği andırdı
bizide iki kere tutuyor 10-15 dk gidiyor o hıçkırık yavrum bide sinir oluyor heralde tekmeliyor bakıyor geçmiyor yatıp bekliyordoktor çok iyi birşey dedi ciğerleri gelişiyormuş hıçkırırken yaaaa
sağool canım benim darısı sizin başınıza böyle güzel haberlerle
sağol canım valla kızım maşallah başta bir haftayla üzmüştü geriliği heralde ultrasondan ama şuan çok iyiyiz maşallah
ay sanki mutlu bir bebek bakıyor bana ordan yüzü gülen bir bebeği andırdı
Selam kızlar, çalışanlar için soruyorum kaçıncı haftada izne çıktınız ya da çıkmayı düşünüyorsunuz? Ben 37. haftanın başında çıkacağım sonuna kadar beklesem mi acaba diye düşünüyorum. Kararsız kaldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?