Mrb ben gecen english home dikim perdede indirim yakaladım. Sadece şeker pembe tül diktirdim. Altına da ışık geçirmeyen stor alicam. Kalın perde begenemedim. Stor alınca belki gerek kalmaz. Bizim odamız beyaz, mobilyalar beyaz. Aynı pembeden bi de halı vardı onu da aldım. Karar vermek zor ya kolay gelsin.kızlar bebekimin odası için perde yaptırıcam. ben stor istiyordum nasıl diyim resimli ciili biçili. ama perdeci dedi artık öyle yaptıran yok, düz stor yaptırıyorlar. kararsız kaldım ya. sizler naptınız
isim konusunu bi türlü çözemedik yaaeşim ela istiyor ben ceren.ama ben cerenden de emin değilim.içime tam sinen bi isim olmadı.
kızlar günaydın iyi çalışmalar.... meme ucu acıyan varmı çok hassaslastı benim
Ela daha güzelisim konusunu bi türlü çözemedik yaaeşim ela istiyor ben ceren.ama ben cerenden de emin değilim.içime tam sinen bi isim olmadı.
Suyu az mi iciyorsun canım gece tuvalete kalkıyorum ben hem de her kalktigimda su içiyorum, gece de susuz kalmasın bebiş diyeBen gece hiç tuvalete uyanmıyorum acaba bende mi problem var
Canım benim... Sağlıklı olsun da annesi ayrılıklar da bitecek inşallah hep beraber olacaksınız, bu süreçteoglumu o kadar çok özledimki ben evde sezaryanlıyım o hastanede sbhları gıdememek benı çok üzüo .eşimi bekliyorum akşam gdelim dye :-(
kızlar günaydın iyi çalışmalar.... meme ucu acıyan varmı çok hassaslastı benim
Ben kullanıyorum doktorum önerdi lansinoh. Yumuşatıyo tavsiye ederimtünaydın hayırlı haftalar hanımlar
şu ana kadar çatlağım yok ama önlem olarak bio-oil almayı düşünüyorum
göğüs uçları içinde lansinoh krem alıcam önerir misiniz?kullanan var mı?
Lansinoh öneririmkızlar günaydın iyi çalışmalar.... meme ucu acıyan varmı çok hassaslastı benim
cnm kıyamam ya allah sabır versinoglumu o kadar çok özledimki ben evde sezaryanlıyım o hastanede sbhları gıdememek benı çok üzüo .eşimi bekliyorum akşam gdelim dye :-(
Isik gecirmeyen stor bende istiyorum ama tamamen karanlik oluyormuMrb ben gecen english home dikim perdede indirim yakaladım. Sadece şeker pembe tül diktirdim. Altına da ışık geçirmeyen stor alicam. Kalın perde begenemedim. Stor alınca belki gerek kalmaz. Bizim odamız beyaz, mobilyalar beyaz. Aynı pembeden bi de halı vardı onu da aldım. Karar vermek zor ya kolay gelsin.
oglumu o kadar çok özledimki ben evde sezaryanlıyım o hastanede sbhları gıdememek benı çok üzüo .eşimi bekliyorum akşam gdelim dye :-(
tünaydın hayırlı haftalar hanımlar
şu ana kadar çatlağım yok ama önlem olarak bio-oil almayı düşünüyorum
göğüs uçları içinde lansinoh krem alıcam önerir misiniz?kullanan var mı?
Oh masallah canim ne guzel hadi gozun aydinslm kızlaaarrrrrrrrr
nasılsınız biz kızımla görüştük bu sabah yavrumu hıçkırık tutmuştu nasıl güzel görünüyordu hissetmekte güzel ama o sıçrayışları izlemek anlatılmazdı mutluluktan öldürdü beni
32+1 görünüyoruz tam uyumlu gidiyoruz 1,940 gr olmuş kuzucum çok iyi olduğumuzu söyledi
çalışabilir raporumuzu da aldıık
3 hafta sonrası için çağırdı 35 olacağız o zaman nst ye girmeye başlayacakmışız artık çok heyecanlandım onun kalbinin sesini 20 dk duymak beni hipnoz edebilir hareketlerini güm güm duyacağım
kızlar artık zaman daralıyor 10 nisanda izine çıkacağım bir aksilik çıkmazsa artık zamanın gelmek üzere olduğunu gösteriyor
Ben kullanıyorum doktorum önerdi lansinoh. Yumuşatıyo tavsiye ederim
Lansinoh öneririm
@esencan emzirirken de kullanmak gerekiyo yara olmaması için.lansinoh tan çok memnunum hem genel bi krem artarsa herşeye kullanırsın hemoroide bile çok iyi geliyo
Biz yatak odasında kullanıyoruz ışığı süper kesiyo. Uyku için önemli zaten ışıksız oda olması. Bi uyanıyorum saat 7 sanıyorum bakıyorum 12 olmuş :)) bi de bizim ev cadde üstü gece çok ışıklı onu da kessin diye.Isik gecirmeyen stor bende istiyorum ama tamamen karanlik oluyormu
Mustelanın çatlak kremi ve yağı var bende göğüs çevreme sürüyorum ama meme ucu için lansinoh kullanıyorumben mustela almıstım kullanıyorum ama sızlamam geçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?