2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hanımlar selam,
Britax b agile travel system bebek arabası almayı düşünüyorum, bebek arabasında bu markayı kullanan var mı? Mağazalarda yalnızca daha üst modelini buldum ve daha pahalı, ama bu çeşidi internet sitelerinde mevcut
1. Aldıysanız memnun musunuz,
2. Herhangi bir arızalanma olduğunda prosedür nasıl ilerliyor biliyor musunuz, alışveriş sitesi olduğundan,

Hoşçakalın mutlu kalın :):)

Kızlar yeni eve 20 güne kadar tasinamicaz . Şimdiden agirlastim 20 gün sonra daha ağır olucam içim daralıyor ya hiç bitmeyecekmis gibi geliyor

J jasminka83 cnm dua edicem senin için. .allahım yardımcımız olsun..benim de kız olacak inşallah. .hayırlısı ile sağlıklı. Bir şekilde kucagimiz a alalım inşallah

Teşekkür ederim. Diğer doktorumu bu doktorum için değiştirdim ve doktoruma güveniyorum. Burada bu rahatsızlığı geçiren sorunsuz atlatan arkadaşlarım olur da nasıl geçirdiklerini söyler fikir alırım diye düşündüm dua istedim. Geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim.

Kızlar hamileligin bu döneminde tansion çıkarmi .benim 10'5 yada 11,6 olurdu . Bugün 14.8 anlamadimki

canım benimde belli bir süre 1 hafta geriden geliyordu doktorum 10 günü geçmediği sürece bir önemi yok dedi ve zaten geçti o durumu şimdi üstelik 1 hafta önde. O belli olmuyor bence sıkma canını doktorun da sorun yok demiş zaten...

Kızlar hamileligin bu döneminde tansion çıkarmi .benim 10'5 yada 11,6 olurdu . Bugün 14.8 anlamadimki

Tansiyon yüksek geldi bana da canım doktoruna gorusebiliyorsan bir görüş bence. Limon ve yoğurt düşürür çabuk bunu biliyorum.

Kızlar iyi akşamlar yeni girebildim nete iş çıkışı işleri anca bitirdim P.tesi yoğunluğu işte

Bazen bakiyorum bu topige. Mayis 2014 annesiyim de..
Gorunce yazayim dedim. Bu zamanlarda benim de 13/8 olmustu. Dr.um onemsiz demisti ama 14 ve uzeri onemli. Dr.unuza danisin. Ben sarimsak yiyordum ekmekle, ya da sarimsakli yogurt. Dusuruyor. Gecmis olsun.

Çocuğun hıçkırdığını nasıl anlıyoruz

Tansiyon yüksek geldi bana da canım doktoruna gorusebiliyorsan bir görüş bence. Limon ve yoğurt düşürür çabuk bunu biliyorum.

saolun kizlar.limon yedim şimdide sarımsak yiyim ozaman

Kızlar morallerinizi bozmayın lütfen, gelmişsiniz bu haftalara kadar, yavrularınız bi haftada bile kapatır o açığı, güzelce beslenin ve lütfen canınızı sıkmayın, öpüyorum yavrularınızı :*

Senin niyetin çok güzel, dualarımız seninle, ama burda çok bilgi kirliliği oluyor ben seni düşünerek yazdım umarım yanlış anlamadın, öperim yavrunu

Deryacım biraz çıkmış gibi, biliyorum doktorun uzak ama en azından telefonda sorma şansın varsa sor bi canım için rahat etsin

slm kızlar. biz de oğluşumuzu gördük bugün. 2 hafta önce doktorumuz kücük bi bebek demişti. 2 haftadır beslenmeme çok dikkat ettim. Simdi kocaman olmuş :) 2100gr 46cm dedi doktorumuz özellikle kafası 3 hafta önden gidiyor. Bi Sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Ayrıntılı ultrasondan beri suyumuzla ilgili sıkıntımız vardı. Çok şükür 2 kontrolde de suyumuz iyi görünüyo. inş. böyle devam eder :)

MrvOzCn, post: 40109431, member: 668677"]slm kızlar. biz de oğluşumuzu gördük bugün. 2 hafta önce doktorumuz kücük bi bebek demişti. 2 haftadır beslenmeme çok dikkat ettim. Simdi kocaman olmuş :) 2100gr 46cm dedi doktorumuz özellikle kafası 3 hafta önden gidiyor. Bi Sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Ayrıntılı ultrasondan beri suyumuzla ilgili sıkıntımız vardı. Çok şükür 2 kontrolde de suyumuz iyi görünüyo. inş. böyle devam eder :)[/QUOTE]
Insallah

ben anlayamıyorum ki artık, nasil bu kadar fark çıkıyo. Baştan beri bende hep benzer sıkıntılar yaşadım. Bi ilerde bi geride. Ama 1 hafta çok sıkıntı olmaz deniyor hep. inş bi sıkıntı yoktur canim. Strese girmemeye çalış..

Yok canim ben biliyorum sen zaten herkese yardimci olmaya çalışan bi arkadaşımızsin, hepimiz zaten sağlığımız bebeğimizin sağlığıyla ilgili yazıp konuşuyoruz genelde ben de açıklamak istedim sana da niyetim ve düşüncemi. Beni düşündüğün için yazdığından eminim bende senin bebeğini Öpüyorum mm çok. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. Hastalıklarımizi sorunlarimizi çabucak atlatalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…