hastalık bebeğin gelişimine etki etti mi?Bende dün gece ağrıkesici içip yattım ama bugün gene geldi ağrı.Grip de geçmek bilmiyor hepsi üst üste geldi.bebeğimi alsam da kucağıma biran önce ya zor geçiyor bu hamilelik.
Hahah Arriver ekmeğin ne işi var bulaşık makinesinde :):):) Çok tatlısın ya :)
Maşallah senin kızına kocaman abla olmuş artık kızın :):)
Allah kavuştursun, sabırlı olacaksın biraz arkadaşım, yavrun iyi olsun da sen er ya da geç kavuşacaksın, dualarımız seninle
Maşallah yavruna , kocaman olmuş, sen doktoruna güven bence, o ne diyor sa onu yap, biz doktorlardan iyi mi bilicez Allah aşkına, ve bence sağlıkla ilgili bir şey konusunda insanlardan fikir alıp kafanı karıştırma, geçmiş olsun tekrardan
merhaba ben cumartesi gittim doktora herşey iyi ama karın çevresi bir hatfa geri dedi, canım sıkıldı. Soğuk algınlığı ve taşınma işi üstüste geldi çok düzenli beslenemedim ondan olabilir mi?
bir de ara ara kasılmalarım oluyordu, söyledim doktra bebeğin başı biraz aşağıda baskı yapıyor dedi, vajinadan ultrasonla baktı rahim kapalı sorun yok dedi ama yine de progestan verdi, içim iyice daraldı
Kızlar hamileligin bu döneminde tansion çıkarmi .benim 10'5 yada 11,6 olurdu . Bugün 14.8 anlamadimki
Bazen bakiyorum bu topige. Mayis 2014 annesiyim de..Kızlar hamileligin bu döneminde tansion çıkarmi .benim 10'5 yada 11,6 olurdu . Bugün 14.8 anlamadimki
bizide iki kere tutuyor 10-15 dk gidiyor o hıçkırık yavrum bide sinir oluyor heralde tekmeliyor bakıyor geçmiyor yatıp bekliyordoktor çok iyi birşey dedi ciğerleri gelişiyormuş hıçkırırken yaaaa
sağool canım benim darısı sizin başınıza böyle güzel haberlerle
sağol canım valla kızım maşallah başta bir haftayla üzmüştü geriliği heralde ultrasondan ama şuan çok iyiyiz maşallah
ay sanki mutlu bir bebek bakıyor bana ordan yüzü gülen bir bebeği andırdı
Tansiyon yüksek geldi bana da canım doktoruna gorusebiliyorsan bir görüş bence. Limon ve yoğurt düşürür çabuk bunu biliyorum.
saolun kizlar.limon yedim şimdide sarımsak yiyim ozamanBazen bakiyorum bu topige. Mayis 2014 annesiyim de..
Gorunce yazayim dedim. Bu zamanlarda benim de 13/8 olmustu. Dr.um onemsiz demisti ama 14 ve uzeri onemli. Dr.unuza danisin. Ben sarimsak yiyordum ekmekle, ya da sarimsakli yogurt. Dusuruyor. Gecmis olsun.
Ust uste yemeyin. Bekleyin biraz. Sonra cok dusmesin. Dr.unuza da soyleyin mutlaka.saolun kizlar.limon yedim şimdide sarımsak yiyim ozaman
Merhaba arkadaşlar.bugün calistigim hastanede rapor almak için Dr a gittim.Dr muayene etti bebeğimin karin çevresi 3 hafta geriden geliyormuş.bu yüzden benim bi perinatologa gorunmem gerektiğini söyledi.ayni zamanda ateşim olduğu için nst ye baglandim.nst normal cikti.bir hafta rapor aldim.Perinatalog için gittiğimiz hastane de yoğun oldugu için gidemedik.yarin tekrar deneyecegiz sansimizi.
1 hafta önce özele gittiğimizde Dr normal demişti ama agirligi bana duşuk gelmişti.moralim bozuk çok korkuyorum sizden de dua bekliyorum((
Kızlar morallerinizi bozmayın lütfen, gelmişsiniz bu haftalara kadar, yavrularınız bi haftada bile kapatır o açığı, güzelce beslenin ve lütfen canınızı sıkmayın, öpüyorum yavrularınızı :*merhaba ben cumartesi gittim doktora herşey iyi ama karın çevresi bir hatfa geri dedi, canım sıkıldı. Soğuk algınlığı ve taşınma işi üstüste geldi çok düzenli beslenemedim ondan olabilir mi?
bir de ara ara kasılmalarım oluyordu, söyledim doktra bebeğin başı biraz aşağıda baskı yapıyor dedi, vajinadan ultrasonla baktı rahim kapalı sorun yok dedi ama yine de progestan verdi, içim iyice daraldı
Senin niyetin çok güzel, dualarımız seninle, ama burda çok bilgi kirliliği oluyor ben seni düşünerek yazdım umarım yanlış anlamadın, öperim yavrunuTeşekkür ederim. Diğer doktorumu bu doktorum için değiştirdim ve doktoruma güveniyorum. Burada bu rahatsızlığı geçiren sorunsuz atlatan arkadaşlarım olur da nasıl geçirdiklerini söyler fikir alırım diye düşündüm dua istedim. Geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim.
Deryacım biraz çıkmış gibi, biliyorum doktorun uzak ama en azından telefonda sorma şansın varsa sor bi canım için rahat etsinKızlar hamileligin bu döneminde tansion çıkarmi .benim 10'5 yada 11,6 olurdu . Bugün 14.8 anlamadimki
Merhaba arkadaşlar.bugün calistigim hastanede rapor almak için Dr a gittim.Dr muayene etti bebeğimin karin çevresi 3 hafta geriden geliyormuş.bu yüzden benim bi perinatologa gorunmem gerektiğini söyledi.ayni zamanda ateşim olduğu için nst ye baglandim.nst normal cikti.bir hafta rapor aldim.Perinatalog için gittiğimiz hastane de yoğun oldugu için gidemedik.yarin tekrar deneyecegiz sansimizi.
1 hafta önce özele gittiğimizde Dr normal demişti ama agirligi bana duşuk gelmişti.moralim bozuk çok korkuyorum sizden de dua bekliyorum((
Kızlar morallerinizi bozmayın lütfen, gelmişsiniz bu haftalara kadar, yavrularınız bi haftada bile kapatır o açığı, güzelce beslenin ve lütfen canınızı sıkmayın, öpüyorum yavrularınızı :*
Senin niyetin çok güzel, dualarımız seninle, ama burda çok bilgi kirliliği oluyor ben seni düşünerek yazdım umarım yanlış anlamadın, öperim yavrunu
Deryacım biraz çıkmış gibi, biliyorum doktorun uzak ama en azından telefonda sorma şansın varsa sor bi canım için rahat etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?