2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
oglumu o kadar çok özledimki ben evde sezaryanlıyım o hastanede sbhları gıdememek benı çok üzüo .eşimi bekliyorum akşam gdelim dye :-(

sağlıkla biran önce evinde kendi beşiğinde gormek nasip olsun inş canım. hemen kucağina alıp öpüp koklarsın inş. Dualarımdasınız ikinizde..

Nasıl yani iki hafta önce neydiki ölçüleri bu arada maşallah bebeğine de

MasaAllah canım senin haftandayken benimkinin de hareketleri azalmıştı 2 3 gündür yine zıpır zıpır masaAllah

yani evet beni şüphelendirecek kadar olmadı henuz.[/QUOTE]
Erkek canım, aslında bizim şöyle, biz eşimle ünv,den tanışıyoruz, taa o yıllardan beri istediğimiz kız ve erkek ismi belliydi, sonra bebegimizin cinsiyetini öğrendik istediğimiz isim bulut, ama sonradan esimjn aklina kim soktuysa kendi ismini koymak istediğini söyledi, aslında ben seviyorum erkeklerin oğullarına kendi ismini koymasını ama bizimki iki isimli olacak, k.pederimin adını da koycaz, o yüzden ikisinin ismi olmuyor, hem ikisi de klasik isim hem söylenirken uyumlu değil, padişah ismi gibi oluyor

MasaAllah tosun olmuş

iyi akşamlar kızlar nasılsınız kaç gündür giremedim yine bu grip beni mahvetti ilaç alamayınca daha zor geçiyor bugün kontrolüm vardı doğum iznine ayrıldım dr da ayrıl artık çalışma dedi hakkımızda hayırlısı bakalım artık evdeyim kızımla vakit geçirip eksiklerimi halledeceğim ve doğum öncesi dinlenicem inşallah bebeğim iyiymiş çok şükür 2.200 gr 44 cm olmuş her şey yolunda dedi dr sadece idrar yolunda enfeksiyon var dedi hamileliğimin başından beri bir türlü geçmedi ilaç verdi bizim kontrolümüz hala 3 haftada bir 3 hafta sonra gideceğiz bakalım o zaman belki doğum konusu konuşulur bu güne kadar hiç konuşmadık geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir hepinize sevgiler...

Nasıl yani iki hafta önce neydiki ölçüleri bu arada maşallah bebeğine de

2 hafta önce boyunu hatıtlamıyorum ama 1500gr dı. Doktor minyon bi bebek olacak, 3 kiloyu geçmez demisti. bu hafta cok iyi beslenmiş, kocaman olmuş dedi. Zaten baştan beri bi ilerde bi kendi zamanında. Ben de anlamış değilim nasil bu kadar değişiyo bi anda:) artık sağlıklı olduğunu öğrenip gerisini çok düşünmüyorum :)

MasaAllah

merhaba herkese bizde kontrole gittik bugün 30+0 olduk bugün kilomuz 1630 gr mış...ben iki doktora birden gidiyorum bu gittiğim doktorun adı Mr. Pimpirikli pimpirikliyle ilk tanışmamız 19 haftalıkken olmuştu rahim ağzın kısa bebek 28. haftayı görürse şükret tuvalet harici asla kalkma falan filan bir sürü olumsuzluk saymıştı neyse bugün yine moralimi bozdu adam yaaa ciğer geliştirici iğneyi hemen vurdurmalıymışım bebeğin başı doğum kanalına çok yakınmış ard arda 3-4 kasılmam olursa hemen hastaneye gelecekmişim. Diğer doktorum Mr. Rahat Man ciğer geliştirici çok masum bir iğne değil kortizon içeriyor bu haftalara gelmiş olman çok sevindirici ve ümit verici 36. haftaları göreceğimizi düşünüyorum sende hareketlerini biraz esnetebilirsin senin rahatlığın bebek için önemli bu saatten sonra korkma diyen biri.... şimdi ben hangisinin dediğini yapcam ciğer geliştirici iğne hakkında bir bilginiz var mı

ÇOK KARARSIZIMMMMMMMMMM

Yani bu doktorları anlamyorum ben. Dışardan biri böyle dese doktoruna sor derdim ama şimdi hangi doktoruna soracaksın ki Çok karışık bir durum valla canım. Senin yerinde ben olsaydım ikinci doktorun dedğini dinlerdim sanki, çünkü pimpirikli olan 28. haftayı göremezsin filan demişken şu anda 31. haftadasın. Ama yine de sen bilirsin çok etkilemek istemem :) bu arada maşallah bebeğine

Maşallah canım bebişine ne güzel kilosu boyu, yarın da benim randevum var inşallah iyi haberler alırım ben de :)

Masallah kuzuya cnm. Nst de kasilma cikti mi hic. Bende hic girmedim simdiye kadar meral ediyorum. Kasilma var da hissetmezsem diye

Sağol cnm hepimizin bebişlerine maşallahhh Aslında hareketlerimi biraz esnetmiştim yine eskisi gibi davranayım diyorum... bu arada senin kasılman var mı varsa ne kadar sıklıkta kendimi sizlerle kıyaslarsam neyin normal neyin olmadığını az çok anlarım ona göre davranırım hiç olmazsa yoksa bu doktor çok karamsar yahuuuu. en iyi referans bence birbirimiziz. Adama diyorum ki kasıklarda hissettiğim el kol hareketleri galiba değil mi diye bilmem diyor şaka gibi hem baş aşağı duruyor diyor hem bilmem demesini beklediğim şey evet normal öyle olması zaten başı aşağıda ama nerdeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…