oglumu o kadar çok özledimki ben evde sezaryanlıyım o hastanede sbhları gıdememek benı çok üzüo .eşimi bekliyorum akşam gdelim dye :-(
Nasıl yani iki hafta önce neydiki ölçüleri bu arada maşallah bebeğine deslm kızlar. biz de oğluşumuzu gördük bugün. 2 hafta önce doktorumuz kücük bi bebek demişti. 2 haftadır beslenmeme çok dikkat ettim. Simdi kocaman olmuş :) 2100gr 46cm dedi doktorumuzözellikle kafası 3 hafta önden gidiyor. Bi Sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Ayrıntılı ultrasondan beri suyumuzla ilgili sıkıntımız vardı. Çok şükür 2 kontrolde de suyumuz iyi görünüyo. inş. böyle devam eder :)
Canım normalde biz hıçkırınca nasıl ritmik bi şekilde ara ara hıkliyosakÇocuğun hıçkırdığını nasıl anlıyoruz
Gayet iyi canımBugün açlik tokluk kan şekerime baktirdim aç :90 tok:124 çikti iyimi bu sonuçlar
MasaAllah canım senin haftandayken benimkinin de hareketleri azalmıştı 2 3 gündür yine zıpır zıpır masaAllahKızlar doktordan geldik 1950 gr olmuş rahim ağzı kapalı suyu iyi başı asagida bi aydır zaten hiç bi sorun yok dedi hareketi azaldı sanki dedim kaç saatte ne kadar olmalı dedim her bebek farklı şu kadar saatte şu kadar hareket demek çok kitabı olur karnın tok olsun tatlı bişey ye sola yat bekle hareket edecektir hafif pit pit yap karnına cevap verecektir için rahat etmezse gel saat kaçta olursa dedi Ayy ne çok konuştum
Canım tansiyona dikkat et sarımsak ye dengeler yada limon sık ve olcumunu sık sık yapKızlar hamileligin bu döneminde tansion çıkarmi .benim 10'5 yada 11,6 olurdu . Bugün 14.8 anlamadimki
yani evet beni şüphelendirecek kadar olmadı henuz.[/QUOTE]lansinohu öneriyorlar genelde bende aldım kullanıcam.
o aşamaya gelmesin tabi canım.sen beğendiklerini söyle o beğendiklerini söylesin söylenenler arasında muhakkak karşı tarafında beğeneceği bi isim olur.ortak beğendiğiniz bişey olsun.bizim ortak beğendiğimiz bi kaç isim var ama o yine kendi beğendiğini koymak istiyor :) erkekmıydı sızın kı
ela güzel aslında ama bana kısa gibi geliyor :) tek isim koyacağım.
başladınmı canım kullanmaya.ben 1 ay kala başlıyım diyordum.doktorun ne zaman başlamanı önerdi
Her akintya takilmayin canim normal olmayani anliyoruz zaten gebelikte akinti olabiliormus zaten anormal bisey oluncada tahlil yaptirip hooop dr a:))
MasaAllah tosun olmuşslm kızlar. biz de oğluşumuzu gördük bugün. 2 hafta önce doktorumuz kücük bi bebek demişti. 2 haftadır beslenmeme çok dikkat ettim. Simdi kocaman olmuş :) 2100gr 46cm dedi doktorumuzözellikle kafası 3 hafta önden gidiyor. Bi Sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Ayrıntılı ultrasondan beri suyumuzla ilgili sıkıntımız vardı. Çok şükür 2 kontrolde de suyumuz iyi görünüyo. inş. böyle devam eder :)
Nasıl yani iki hafta önce neydiki ölçüleri bu arada maşallah bebeğine de
MasaAllahiyi akşamlar kızlar nasılsınız kaç gündür giremedim yine bu grip beni mahvetti ilaç alamayınca daha zor geçiyor bugün kontrolüm vardı doğum iznine ayrıldım dr da ayrıl artık çalışma dedi hakkımızda hayırlısı bakalım artık evdeyim kızımla vakit geçirip eksiklerimi halledeceğim ve doğum öncesi dinlenicem inşallah bebeğim iyiymiş çok şükür 2.200 gr 44 cm olmuş her şey yolunda dedi dr sadece idrar yolunda enfeksiyon var dedi hamileliğimin başından beri bir türlü geçmedi ilaç verdi bizim kontrolümüz hala 3 haftada bir 3 hafta sonra gideceğiz bakalım o zaman belki doğum konusu konuşulur bu güne kadar hiç konuşmadık geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir hepinize sevgiler...
Yani bu doktorları anlamyorum ben. Dışardan biri böyle dese doktoruna sor derdim ama şimdi hangi doktoruna soracaksın kimerhaba herkese bizde kontrole gittik bugün 30+0 olduk bugün kilomuz 1630 gr mış...ben iki doktora birden gidiyorum bu gittiğim doktorun adı Mr. Pimpiriklipimpirikliyle ilk tanışmamız 19 haftalıkken olmuştu rahim ağzın kısa bebek 28. haftayı görürse şükret tuvalet harici asla kalkma falan filan bir sürü olumsuzluk saymıştı neyse bugün yine moralimi bozdu adam yaaa ciğer geliştirici iğneyi hemen vurdurmalıymışım bebeğin başı doğum kanalına çok yakınmış ard arda 3-4 kasılmam olursa hemen hastaneye gelecekmişim. Diğer doktorum Mr. Rahat Man ciğer geliştirici çok masum bir iğne değil kortizon içeriyor bu haftalara gelmiş olman çok sevindirici ve ümit verici 36. haftaları göreceğimizi düşünüyorum sende hareketlerini biraz esnetebilirsin senin rahatlığın bebek için önemli bu saatten sonra korkma diyen biri.... şimdi ben hangisinin dediğini yapcam ciğer geliştirici iğne hakkında bir bilginiz var mı
ÇOK KARARSIZIMMMMMMMMMM
Maşallah canım bebişine ne güzel kilosu boyu, yarın da benim randevum var inşallah iyi haberler alırım ben de :)Herkese iyi aksamlaarr bizde de haberler iyi cok sükür hersey yolunda oğlus 2050 gr 44 cm olmus doktor haftasını tamamlarsa 3500 gr civarında dogar muhtemelen dedi hayırlısı bakalım saglıklı olsun da nst.ye de girdik cok heyecanlıydı
Masallah kuzuya cnm. Nst de kasilma cikti mi hic. Bende hic girmedim simdiye kadar meral ediyorum. Kasilma var da hissetmezsem diyeHerkese iyi aksamlaarr bizde de haberler iyi cok sükür hersey yolunda oğlus gr 44 cm olmus doktor haftasını tamamlarsa 3500 gr civarında dogar muhtemelen dedi hayırlısı bakalım saglıklı olsun da nst.ye de girdik cok heyecanlıydı
Yani bu doktorları anlamyorum ben. Dışardan biri böyle dese doktoruna sor derdim ama şimdi hangi doktoruna soracaksın kiÇok karışık bir durum valla canım. Senin yerinde ben olsaydım ikinci doktorun dedğini dinlerdim sanki, çünkü pimpirikli olan 28. haftayı göremezsin filan demişken şu anda 31. haftadasın. Ama yine de sen bilirsin çok etkilemek istemem :) bu arada maşallah bebeğine
sağol canımm.MasaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?