hıçkırık öyle değil canım odaklanmayınca ciddi şekilde farkedemiyorsun zaten hıçkırığı.hafif bir kalp atışı gibi oluyor.kızlar bebeğim karnımda değişik şeyler yapmaya başladı. Hani böyle soğukta böyle birden ürperirsiniz de bir titreme olur anlık, aynen karnımda öyle hareketler oluyor. Hıçkırık bu mu acaba? Ve aynı anda 3 yerde falan dalgalanma oluyor, değişik işte :)
O zaman bizim ki haydutluğundan yapıyorhıçkırık öyle değil canım odaklanmayınca ciddi şekilde farkedemiyorsun zaten hıçkırığı.hafif bir kalp atışı gibi oluyor.
Doğum günün kutlu olsunnnkızlarr bugün benim doğum günüm :) oğlumun 33 haftalık olduğu haftada bende 33 yaşıma giriyorum. 33ü yaş olarak sevmesemde bana oğlumu verdiği için azda olsa sempati duyuyorum. iyiki doğdum :))))
sat tarihini sisteme nasıl girdiyse hastanen ona göre çağırıyor çalışır ya da çalışamaz raporu için..raporu geç alıncamı izin günlerimizden gidiyormuş canım.benim dktorum 31+4 den sonra veririz dedi.
tamam canımben de bunu soracaktım canım.. kapı süsü ve hediyelik renkli kolonya alıcam ama hangi siteden alabilirim ben de bilmiyorum.. bulursan bana da haber ver..
ee cnm dogumdan sonra tekrar mı gıdıp ugrasıcaz o halımızle yaa ne bıleyım 16 hafta butun olarak verılen arkadaslarım var...
inşaallah hayırlı haberlerle dönersın cnm rabbım yardımcın olsundualarımız senınle
benim canım deliler gibi fastfood istiyo hamburger pizza kumpir etli çiğköfte hepsinden..:) ama hakim olmaya çalışıyorum nefsime..:) hamileliğimin başından beri sadece bir kere pizza birkerede hamburger yedim ama şu süreç hayırlısıyla bi bitsin ozaman hiç engel olmıcam kendime..:)ben kendimi çok mutsuz hissediyorum
elimde olmadan bu 1 haftadır hep pizza hamburger fln yiyorum . yani bilerek canım istiyo gibide değil. haftasonu dışarda olunca hamburgerlere patates kızartmalarına sardık. her zaman yemiyorum nasıl olsa bişey olmaz diye düşünüp yedim. ki hamılelıgımden beri çok az yemişimdir dikkat edıyordum kendime. bazönce işyerinde pizza yedim . kendimi çok suçlu hissediyorum bebeğime karşıhiç yararlı şekilde yemedim ve besleyemedim onu galiba bu hafta
benim canım deliler gibi fastfood istiyo hamburger pizza kumpir etli çiğköfte hepsinden..:) ama hakim olmaya çalışıyorum nefsime..:) hamileliğimin başından beri sadece bir kere pizza birkerede hamburger yedim ama şu süreç hayırlısıyla bi bitsin ozaman hiç engel olmıcam kendime..:)
oy masallah bebısıne, nısan annesı oluyorsun sende baya bır nısanda dogum olcak sanırım ıcımızden :)Selam kızlar şimdi Dr geldik kısmetse kesin doğum Dr 20 Nisan oğlumun 2500 kilo 47 cm boyu olmuşVallahi bu hafta ben beslenmeme dikkat ettim 3 hafta da1250 oynamış kilosugece yatarken muz yedim ve bol kuruyemiş
ne güzel canım bebişin kilosu. sezeryan mı olacaksın? nasıl karar verdi dr'un doğacağı güne? sezeryan olsan bile erken değil mi?Selam kızlar şimdi Dr geldik kısmetse kesin doğum Dr 20 Nisan oğlumun 2500 kilo 47 cm boyu olmuşVallahi bu hafta ben beslenmeme dikkat ettim 3 hafta da1250 oynamış kilosugece yatarken muz yedim ve bol kuruyemiş
MasaAllah tosun olmus buSelam kızlar şimdi Dr geldik kısmetse kesin doğum Dr 20 Nisan oğlumun 2500 kilo 47 cm boyu olmuşVallahi bu hafta ben beslenmeme dikkat ettim 3 hafta da1250 oynamış kilosugece yatarken muz yedim ve bol kuruyemiş
canım sezaryen mi olacaksın? Bana da 31 martta gün verecek sezaryen içinSelam kızlar şimdi Dr geldik kısmetse kesin doğum Dr 20 Nisan oğlumun 2500 kilo 47 cm boyu olmuşVallahi bu hafta ben beslenmeme dikkat ettim 3 hafta da1250 oynamış kilosugece yatarken muz yedim ve bol kuruyemiş
bana sankı yemeklerden sonra ve vucut ısınınca artıyor gibi geliyor ama emınde değilim .Perşembe kontrole gıdıcem bakalım ne diycekler...benmde gecen hafta 2 defa tuttuu kaşıntı bide dün oldu ağlicktım nerdeyse neden oluyor acaba((
inşallah seninki yayılmaz,kolonya rahatlatıyor ama içinde alkol oldugu ıcın tedirgin oluyorum ...Umarım ayaklarımla kalır elimde kolonya şişesiyle geziyorum biraz rahatlatıyor kaşınmamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?