2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
hıçkırık öyle değil canım odaklanmayınca ciddi şekilde farkedemiyorsun zaten hıçkırığı.hafif bir kalp atışı gibi oluyor.

hıçkırık öyle değil canım odaklanmayınca ciddi şekilde farkedemiyorsun zaten hıçkırığı.hafif bir kalp atışı gibi oluyor.
O zaman bizim ki haydutluğundan yapıyor Herkes yaramaz olacak bu diyor ben bahane bulmaya çalışıyorum Neyse hayırlısı

dünden beri karnım taş gibi. oğluma bir konfor sağlayamadım sanırım. bi sağ bi sol bi kasık bi kaburga atışları var. allahım yarabbim hiç böyle sıkıntı vermemişti. gece gündüz demiyor. bir de ben alaturka tuvalet kullanıyorum,2 gündür tuvaletimi yaparken (afedersiniz ) sanki orama baskı yapıyor gibi değişik bi ağrı var. sizlerde de oluyormu böyle

asya04 cnm geçen hafta arkadaşımın başına geldi ve 1 hafta devam etti.doktoruna gitti normal hamilelikte demiş ödem değil bu demiş. .magnezyum çinko kalsiyum içeren bi hap vermiş hafifledi dedi bana..korkma bence ama dayanamazsan doktoruna git hap verir belki

raporu geç alıncamı izin günlerimizden gidiyormuş canım.benim dktorum 31+4 den sonra veririz dedi.
sat tarihini sisteme nasıl girdiyse hastanen ona göre çağırıyor çalışır ya da çalışamaz raporu için..

ben de bunu soracaktım canım.. kapı süsü ve hediyelik renkli kolonya alıcam ama hangi siteden alabilirim ben de bilmiyorum.. bulursan bana da haber ver..
tamam canım

canım o işte bi hata vardır 16 hafta bütün verilen doğum izni olamaz.cocuk doğmadan o sekiz haftayı nasıl versin...kanuna bak istersen...

benim canım deliler gibi fastfood istiyo hamburger pizza kumpir etli çiğköfte hepsinden..:) ama hakim olmaya çalışıyorum nefsime..:) hamileliğimin başından beri sadece bir kere pizza birkerede hamburger yedim ama şu süreç hayırlısıyla bi bitsin ozaman hiç engel olmıcam kendime..:)

ben hicbiseyden kısmıyorum ki kendimi, canım ne isterse yiyorum valla, hatta son 2 haftadır kocamla aksamları fırsat buldugumuzda acıyoruz film, cekirdek citliyoruz karsılıklı hem de bol tuzlu olanından :) cikolata da yiyorum, sabah yumurta-süt-nutella uclusunu de aksatmıyorum :) persembe gunu de kontrol var, bakalım oğluş neler yapmıs :)

Selam kızlar şimdi Dr geldik kısmetse kesin doğum Dr 20 Nisan oğlumun 2500 kilo 47 cm boyu olmuşVallahi bu hafta ben beslenmeme dikkat ettim 3 hafta da1250 oynamış kilosugece yatarken muz yedim ve bol kuruyemiş

ben o zaman atayım kendimi biyerlerden aşağıya
sanırım hamileliğimden beri pizza 10 hamburger 10 fln olmuştur

Selam kızlar şimdi Dr geldik kısmetse kesin doğum Dr 20 Nisan oğlumun 2500 kilo 47 cm boyu olmuşVallahi bu hafta ben beslenmeme dikkat ettim 3 hafta da1250 oynamış kilosugece yatarken muz yedim ve bol kuruyemiş
oy masallah bebısıne, nısan annesı oluyorsun sende baya bır nısanda dogum olcak sanırım ıcımızden :)

ne güzel canım bebişin kilosu. sezeryan mı olacaksın? nasıl karar verdi dr'un doğacağı güne? sezeryan olsan bile erken değil mi?

MasaAllah tosun olmus bu

canım sezaryen mi olacaksın? Bana da 31 martta gün verecek sezaryen için

benmde gecen hafta 2 defa tuttuu kaşıntı bide dün oldu ağlicktım nerdeyse neden oluyor acaba ((
bana sankı yemeklerden sonra ve vucut ısınınca artıyor gibi geliyor ama emınde değilim .Perşembe kontrole gıdıcem bakalım ne diycekler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…