2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
canım 8 hafta vericek tabi...8 hafta önce 8 hafta sonra bebek doğunca vericek o 8 haftayıda bebek doğmadan nasıl versin 16 haftayı:)
ee cnm dogumdan sonra tekrar mı gıdıp ugrasıcaz o halımızle yaa ne bıleyım 16 hafta butun olarak verılen arkadaslarım var...
inşaallah hayırlı haberlerle dönersın cnm rabbım yardımcın olsundualarımız senınle

sabunlar çok güzel bayıldım :)
bendede gecen hafta başladı kasıntı ayak altlarımda basladı avuciçlerim ve tüm vücuduma yayıldı.deliler gibi kaşınııyorum bu ara Allah sonumuz hayıretssssn..
Umarım ayaklarımla kalır elimde kolonya şişesiyle geziyorum biraz rahatlatıyor kaşınmamı

ben kendimi çok mutsuz hissediyorum
elimde olmadan bu 1 haftadır hep pizza hamburger fln yiyorum . yani bilerek canım istiyo gibide değil. haftasonu dışarda olunca hamburgerlere patates kızartmalarına sardık. her zaman yemiyorum nasıl olsa bişey olmaz diye düşünüp yedim. ki hamılelıgımden beri çok az yemişimdir dikkat edıyordum kendime. bazönce işyerinde pizza yedim . kendimi çok suçlu hissediyorum bebeğime karşı hiç yararlı şekilde yemedim ve besleyemedim onu galiba bu hafta

sabunlar çok güzel maşallah canım .
nerde yaptırdın ? bende mevlütte belki yaptırırım diye düşünüyorum
Canım ben izmir bergamadayım burda bir arkadaş yapıyor ona yaptırdım istersen keseye koyuyor istersen kutuluyor keselerin fiyatı biraz daha ucuz ama çok sevimliler yakınlarıma kadar yaptırdım ben

Allah şifa versin inşallah besleniyordur.

Canım ben izmir bergamadayım burda bir arkadaş yapıyor ona yaptırdım istersen keseye koyuyor istersen kutuluyor keselerin fiyatı biraz daha ucuz ama çok sevimliler yakınlarıma kadar yaptırdım ben

bende yaptırmayı düşünüyorum . kesinlikle çok şekerler.
ben piyasa fiyatını pek bilmiyorum ama pahalı bu sabun işi onu biliyorum.internette bir sitede gördüm çeşit çeşit , tanesi 5-6 tl ile değişiyor. arkdaşın yapıyormu dışarıyada sitesi fln varmı ? yoksa tanıdıklarınamı yapıyor canım .

Dualarımız sizinle canım umarım güzel haberlerle dönersin

sabunlar cok güzel bayıldım :)
bendede gecen hafta başladı kasıntı ayak altlarımda basladı avuciçlerim ve tüm vücuduma yayıldı.deliler gibi kaşınııyorum bu ara Allah sonumuz hayıretssssn..
Doktorunuza söylediniz mi kaşıntıyı el ve ayaklarda kaşıntı önemli çünkü, geçmiş olsun.

Canım facebook da bir sayfası var sayıya göre fiyat değişiyor ama senin verdiğin rakamların yarısı gibi bir rakam olması lazım istersen bir görüş seval saat çayli facebooku sayfası da minik hediyelikler altında tasarımcı yazan sayfa

kızlarr bugün benim doğum günüm :) oğlumun 33 haftalık olduğu haftada bende 33 yaşıma giriyorum. 33ü yaş olarak sevmesemde bana oğlumu verdiği için azda olsa sempati duyuyorum. iyiki doğdum :))))
Dogum gunun kutlu olsun canim bebisinler ailenle sevdiklerinle nice mutlu senelere insallah :)

Yok canım rahat edebiliyosan sorun olmaz :) Bebekten çok sana zararlı diye biliyorum ben. Bebek kalbe giden damara baskı yaptığı için sola yatmak öneriliyor. Eğer seni rahatsız etmiyorsa sağ sol farketmez :)) Benim suyla ilgili sıkıntım olduğundan doktor dikkat et demişti bana. O yüzden bu kadae dikkatliyim:)

kızlar bebeğim karnımda değişik şeyler yapmaya başladı. Hani böyle soğukta böyle birden ürperirsiniz de bir titreme olur anlık, aynen karnımda öyle hareketler oluyor. Hıçkırık bu mu acaba? Ve aynı anda 3 yerde falan dalgalanma oluyor, değişik işte :)

Canim rutinnolcumler icin yani bpd ac hc fl olcumleri icin 1 haftalik 10 gunluk farklilik onemli degilmis gc dollenme vs ile ilgili olabiliyormus .idrar kulturunun sonucunu beklediler canim simdi hastanedeyim kulturde ureme olmamis bakalim dr ne dicek canim

kızlar kapı süsü için hangi int.sitesine bakmalıyım,nereyi ve kimi tavsiye edersiniz? nereden güzel, değişik, orijinal ürünler bulabilirim ki???

kızlarr bugün benim doğum günüm :) oğlumun 33 haftalık olduğu haftada bende 33 yaşıma giriyorum. 33ü yaş olarak sevmesemde bana oğlumu verdiği için azda olsa sempati duyuyorum. iyiki doğdum :))))
Mutlu yillar canim

cnm ya fırsat bulup yazamadım gecmıs olsun dusmus mu pekı lökosıt mıktarın üreme olmaması cok guzelll :)

guzel guzel besleniyodur ins canım.. hayirli haberlerle gelirsin inş..

kızlar kapı süsü için hangi int.sitesine bakmalıyım,nereyi ve kimi tavsiye edersiniz? nereden güzel, değişik, orijinal ürünler bulabilirim ki???
ben de bunu soracaktım canım.. kapı süsü ve hediyelik renkli kolonya alıcam ama hangi siteden alabilirim ben de bilmiyorum.. bulursan bana da haber ver..

cnm ya fırsat bulup yazamadım gecmıs olsun dusmus mu pekı lökosıt mıktarın üreme olmaması cok guzelll :)
Yok canim hala yuksek lokosit kandada wbc yusek cikmis dr ameliyata girmis bekliyorum bakalim ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…