ee cnm dogumdan sonra tekrar mı gıdıp ugrasıcaz o halımızle yaa ne bıleyım 16 hafta butun olarak verılen arkadaslarım var...canım 8 hafta vericek tabi...8 hafta önce 8 hafta sonra bebek doğunca vericek o 8 haftayıda bebek doğmadan nasıl versin 16 haftayı:)
inşaallah hayırlı haberlerle dönersın cnm rabbım yardımcın olsunkızlar bugun kontrolum var,dua edın bana lutfen,ınsallah bu damar tıkanıklıgı gecmıstır,kızım beslene bılıyor,ıkı hafta once cok olumsuzdu doktorum,takıpte tutulman gerek dedı.Insallah aradakı fark kapanmistır,yoksa gelısım gerılıyı devam ederse kızım buyuyemez
Umarım ayaklarımla kalır elimde kolonya şişesiyle geziyorum biraz rahatlatıyor kaşınmamısabunlar çok güzel bayıldım :)
bendede gecen hafta başladı kasıntı ayak altlarımda basladı avuciçlerim ve tüm vücuduma yayıldı.deliler gibi kaşınııyorum bu ara Allah sonumuz hayıretssssn..
Canım ben izmir bergamadayım burda bir arkadaş yapıyor ona yaptırdım istersen keseye koyuyor istersen kutuluyor keselerin fiyatı biraz daha ucuz ama çok sevimliler yakınlarıma kadar yaptırdım bensabunlar çok güzel maşallah canım .
nerde yaptırdın ? bende mevlütte belki yaptırırım diye düşünüyorum
Allah şifa versin inşallah besleniyordur.kızlar bugun kontrolum var,dua edın bana lutfen,ınsallah bu damar tıkanıklıgı gecmıstır,kızım beslene bılıyor,ıkı hafta once cok olumsuzdu doktorum,takıpte tutulman gerek dedı.Insallah aradakı fark kapanmistır,yoksa gelısım gerılıyı devam ederse kızım buyuyemez
Canım ben izmir bergamadayım burda bir arkadaş yapıyor ona yaptırdım istersen keseye koyuyor istersen kutuluyor keselerin fiyatı biraz daha ucuz ama çok sevimliler yakınlarıma kadar yaptırdım ben
yakinda yüzüstü yatabilicezzz ama uyuyamicazz çünkü bebegimiz saat başı emcek. Yerim onu yerim
Dualarımız sizinle canım umarım güzel haberlerle dönersinkızlar bugun kontrolum var,dua edın bana lutfen,ınsallah bu damar tıkanıklıgı gecmıstır,kızım beslene bılıyor,ıkı hafta once cok olumsuzdu doktorum,takıpte tutulman gerek dedı.Insallah aradakı fark kapanmistır,yoksa gelısım gerılıyı devam ederse kızım buyuyemez
Doktorunuza söylediniz mi kaşıntıyı el ve ayaklarda kaşıntı önemli çünkü, geçmiş olsun.sabunlar cok güzel bayıldım :)
bendede gecen hafta başladı kasıntı ayak altlarımda basladı avuciçlerim ve tüm vücuduma yayıldı.deliler gibi kaşınııyorum bu ara Allah sonumuz hayıretssssn..
Canım facebook da bir sayfası var sayıya göre fiyat değişiyor ama senin verdiğin rakamların yarısı gibi bir rakam olması lazım istersen bir görüş seval saat çayli facebooku sayfası da minik hediyelikler altında tasarımcı yazan sayfadenizonar .!.:bende yaptırmayı düşünüyorum . kesinlikle çok şekerler.
ben piyasa fiyatını pek bilmiyorum ama pahalı bu sabun işi onu biliyorum.internette bir sitede gördüm çeşit çeşit , tanesi 5-6 tl ile değişiyor. arkdaşın yapıyormu dışarıyada sitesi fln varmı ? yoksa tanıdıklarınamı yapıyor canım .
Dogum gunun kutlu olsun canim bebisinler ailenle sevdiklerinle nice mutlu senelere insallah :)kızlarr bugün benim doğum günüm :) oğlumun 33 haftalık olduğu haftada bende 33 yaşıma giriyorum. 33ü yaş olarak sevmesemde bana oğlumu verdiği için azda olsa sempati duyuyorum. iyiki doğdum :))))
ben haksızlık mı yapıyorum acaba çocuğumasağ tarafıma yatınca daha rahat ediyorum. valla sağıma daha çok yatıyorum, öyle ayırt etmiyorum sağ sol die. nasıl rahat edersem öyle yatıyorum. sırtüstü de yatıyorum valla. popomun altına çok ince minder koyuyorum sırtüstü yatıyorum.
Canim rutinnolcumler icin yani bpd ac hc fl olcumleri icin 1 haftalik 10 gunluk farklilik onemli degilmis gc dollenme vs ile ilgili olabiliyormus .idrar kulturunun sonucunu beklediler canim simdi hastanedeyim kulturde ureme olmamis bakalim dr ne dicek canimcanım kılo olarak gerıden gelme sorun degıl evt ,her bebek farklı gelısıyor.Ama bızım soyledıgımız karın cevresı ve kemık yapısındakı gerılık bu da gelısım gerılıyı oluyor takıp gerekıyor.Senın enfeksyona doktor antıbyotık vermısmıydı,gecmedı mı ılacla
Mutlu yillar canimkızlarr bugün benim doğum günüm :) oğlumun 33 haftalık olduğu haftada bende 33 yaşıma giriyorum. 33ü yaş olarak sevmesemde bana oğlumu verdiği için azda olsa sempati duyuyorum. iyiki doğdum :))))
cnm ya fırsat bulup yazamadım gecmıs olsun dusmus mu pekı lökosıt mıktarın üreme olmaması cok guzelll :)Canim rutinnolcumler icin yani bpd ac hc fl olcumleri icin 1 haftalik 10 gunluk farklilik onemli degilmis gc dollenme vs ile ilgili olabiliyormus .idrar kulturunun sonucunu beklediler canim simdi hastanedeyim kulturde ureme olmamis bakalim dr ne dicek canim
kızlar bugun kontrolum var,dua edın bana lutfen,ınsallah bu damar tıkanıklıgı gecmıstır,kızım beslene bılıyor,ıkı hafta once cok olumsuzdu doktorum,takıpte tutulman gerek dedı.Insallah aradakı fark kapanmistır,yoksa gelısım gerılıyı devam ederse kızım buyuyemez
ben de bunu soracaktım canım.. kapı süsü ve hediyelik renkli kolonya alıcam ama hangi siteden alabilirim ben de bilmiyorum.. bulursan bana da haber ver..kızlar kapı süsü için hangi int.sitesine bakmalıyım,nereyi ve kimi tavsiye edersiniz? nereden güzel, değişik, orijinal ürünler bulabilirim ki???
cnm ya fırsat bulup yazamadım gecmıs olsun dusmus mu pekı lökosıt mıktarın üreme olmaması cok guzelll :)
Yok canim hala yuksek lokosit kandada wbc yusek cikmis dr ameliyata girmis bekliyorum bakalim ne dicekcnm ya fırsat bulup yazamadım gecmıs olsun dusmus mu pekı lökosıt mıktarın üreme olmaması cok guzelll :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?