2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
benim 32+0 hafta sonuna denk geliyor pazartesi başlatabilirim heralde dimi.

olur tabi cenım 32+1 de alan arkadasımda oldu ama geç almanın bi faydası yok 32+3 32+4 bunlar 33 hafta artık yani 37 değil 38 haftada ayrılmış olursun erken gelirse hiç zaman kalmaz 38 haftalıkken çalışmaya ne gerek var yani bncede çok uzatmamk lazım

kramp girince hatırlamaman mümkün olmuyor canım.bi kere oldu benim bacağıma da anında uyandım.

gözün aydın cnm darısı ıyı haber bekleyenlere ınsaallah :)
cnm bn calısmıycam zaten ama toplam 16 hafta degıl mıydı bana 8 hafta verdı herkesın boyle mı acaba

gözün aydın cnm darısı ıyı haber bekleyenlere ınsaallah :)

cnm bn calısmıycam zaten ama toplam 16 hafta degıl mıydı bana 8 hafta verdı herkesın boyle mı acaba

canım 8 hafta vericek tabi...8 hafta önce 8 hafta sonra bebek doğunca vericek o 8 haftayıda bebek doğmadan nasıl versin 16 haftayı:)

masallah Bebişe oda 2 kiloyu gördü desene herşeyin iyi olmasına sevindim canım

gecmıs olsun limon neden olmaz pekı şiş mı ayagın ,tansıyonunu ölc bı de ,normalde bu aylarda şişmeler olur ayakta ama o kadar basılmıyacak gıbı degıl

kızlar bugun kontrolum var,dua edın bana lutfen,ınsallah bu damar tıkanıklıgı gecmıstır,kızım beslene bılıyor,ıkı hafta once cok olumsuzdu doktorum,takıpte tutulman gerek dedı.Insallah aradakı fark kapanmistır,yoksa gelısım gerılıyı devam ederse kızım buyuyemez

Canım inş güzel haberlerle gelirsin bebişimle gayet sağlıklıdır Rabbim yardımcın olsun

hayırlı haberlerle gel inşallah

InsaAllah hayirli haberlerle gelirsin canim

büyümüştür canım, bizi haberdar et, üzme kendini büyümemişse de, doğunca gelişir zaten. Ama sen iyi düşün lütfen...

limon dan olacağını sanmam xanim. Çok ayakta kalmak çok oturmak yapıyo .ayaklarını uzatman lazim

Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz...

cnm dualarımız senınle ınsallah guzel haberlerle gelcen stres yapma ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…