• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Slm kızlar nasılsınız bebışlerinız iyıdir umarım uzun zamandir giremedim forma benım minnoş kızim iyi çok şükür ama moral olarak çökmüs durumdayım ben öncedn bahsetmiştım benim kız ters duruyodu yanı kafa yukarida hala öyle pazartesi kontröl günümdü hala dönmemis yavrum kendimi normal doğuma okadar hazirlamıştımki şimdi sezeryan düşüncesi benı korkutuyo kabus görüyorum her gece dr.umda 2 hafta dişinı sık dedh sonra doğsada ónemli deil dedı bendn haberler böyle :KK43: he bu arada bebisim 2.500 gr olmuş :)
Canım her daim Dönme ihtimali var. He dönmezse de sezeryan olup 2 günde ayaklanan çok tanıdığım var. Kendini olumsuza şartlama lütfen. Hakkında hayırlısı olsun demek lazım. Belki sezeryanla daha mutlu ve sağlıklı olacaksınız :)

Canım her daim Dönme ihtimali var. He dönmezse de sezeryan olup 2 günde ayaklanan çok tanıdığım var. Kendini olumsuza şartlama lütfen. Hakkında hayırlısı olsun demek lazım. Belki sezeryanla daha mutlu ve sağlıklı olacaksınız :)
Hayırlisinı dıliyorum canım bende elimfn dua etmekten başka bişey gelmiyn zaten Allah hepimızin hakkında hayirlı doğumlar nasib etsin bitanem bebislerimizide korusun inşaAllah

Bnm güzel kızımın durumu çok az oynadığı için görünce kızım geldi aklıma,13 yasindaki erkek kardeşim bile görünce aaa SARE gibi ayni dedi:KK46::)

Eklentiler

• Screenshot_2015-03-26-09-27-44.webp
    Screenshot_2015-03-26-09-27-44.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 125
Kızlar çantamı hazırladım bazılarını fazla koydum bilerek gönlüm öyle istedi :-)
Bebiş için
1 tane 10 lu
1 tane 5 li hastane çıkışı
1 tane tulum
Ayrıca 3 tane iç zıbın
Ayrıca bir eldiven
Bir önlük
Ayrıca 2 çorap
2 tane patik
2 Penye 1 kalın battaniye
6 tane ağız bezi
Biberon
Emzik ve kutusu
Pompa
10 tane bez (az mı acaba)
1 paket ıslak mendil
Pişik kremi
Ve sarı başörtüsü

Benim için
Bir pijama
Bir sabahlık
Bir gecelik
2 çorap
4 tane hasta kilodu
2 tane normal çamaşır
Emzirme atleti
Emzirme sütyeni
Hırka
Havlu(el yıkama da annem eşim kullansın diye)
Havlu kağıt
Seccade
Makyaj ve bakım malzemeleri
Diş macunu ve fırçası
Tarak ve toka
Taç ve terliği
Yazma
Göğüs kremi ve pedi
Çıkışta pijama üstüne ferace :)))

Koyup da yazmayı Unuttuğum ya da koymayı unuttuğum şeyler olabilir. Önerilerinizi bekliyorum kızlar :)
Canim refakatciyi unutma. Esin kalacaksa onun icin de bir iki esya lazim.

Hayırlisinı dıliyorum canım bende elimfn dua etmekten başka bişey gelmiyn zaten Allah hepimızin hakkında hayirlı doğumlar nasib etsin bitanem bebislerimizide korusun inşaAllah
Amin canım emin ol hayırlısı nasip olacaktır can taşıyoruz. İnan ablam sezeryandan çok memnun. Yengem de normal doğumdan. Ben de anladım ki her insana farklı vücut farklı yapı. Zorlamamak lazım hayat bizi nereye götürüyorsa pozitif olarak tıpış tıpış gidicez :)) ablama sorsan normal doğum işkence mesela :)

Canim refakatciyi unutma. Esin kalacaksa onun icin de bir iki esya lazim.
Sağol canım onu düşündüm ama hastane beş dk eşim istemedi. Yoksa ona da pijama koyacaktım :)

Tabiki öyle canım o sağlıklı olsunda ama ben hemen ayaklanmak istiyorum ya sütüm hemen gelmezse bebeım sarılik olur ememezse ağrılarim yüzünden ona iyi bakamazsam hep bunları düsünüyorum kabuslar yakami birakmıyo canım sıkilıyo of of canım gelde anlat bana :KK43:
Allah'ın izniyle sütün bol bol olacak bebişini çok güzel emzireceksin ve çokta iyi bakacaksın :21:

Amin canım emin ol hayırlısı nasip olacaktır can taşıyoruz. İnan ablam sezeryandan çok memnun. Yengem de normal doğumdan. Ben de anladım ki her insana farklı vücut farklı yapı. Zorlamamak lazım hayat bizi nereye götürüyorsa pozitif olarak tıpış tıpış gidicez :)) ablama sorsan normal doğum işkence mesela :)

Sağol canım onu düşündüm ama hastane beş dk eşim istemedi. Yoksa ona da pijama koyacaktım :)
İnşaAllah tatlım benim

bu arada size dün yaşadıklarımı anlatmadım. dün çok sinirlerimiz bozuldu eşimle. benim abim medicalpark personeli. hamileliğimin ilk haberini aldığımdan beri aynı hastane ve aynı doktor hiç değiştirmedim. çok çok memnunum hastaneden ve özellikle doktorumdan. muayene ve doğumumun ücretsiz olacağı söylenmişti, ve biz de hiç başka bir yer araştırmaya gerek yok dedik. 4. aya geldiğimizde bize yönetimin yeni karar aldığını, fiyatlandırmanın 600 tl olduğunu söylediler. olsun dedik, memnunuz hastane ve doktordan, para önemli değil, nazarlık olsun dedik ama saçma geldi tabi bize. neyse dün gittik salak yönetim yine karar almış ve fiyatlandırma personel 1. derece yakınına 1800 tl. dedik şaka yapıyorsunuz. bu nasıl bir tutumdur. başhekime çıktık görüştük. böyle bir idarecilik anlayışı yok, psikolojim bozuldu. parasında da değiliz, sergilenen tutumu görseydiniz inanın çıldırırdınız. ne yapıcaz bilmiyorum. 5 haftam kalmışken sırf bu aptalca tutumlarından dolayı doktor değiştirmek istiyorum. eşim bana bıraktı kararı ama ne yaparım bilmiyorum
Canim nasil ucretsiz muayene ve dogum oluyor ? Ozel sigorta filanmi var bende medicalpark bahxelievlere gidiyorum ve yukluce miktar lar cikior karsima

Aldığım hastane çıkış setindeki tulumun beli sıkı sanki. Lastiği sert gibi :( :(

evet zaten devleti bizim adımıza soyuyorlar. kız parasında da değiliz. yönetime çıktık adam bizi sallamadı ne yaparsanız yapın dio. resmen umrumuzda değilsiniz tavrındalardı. biz tutumlarına çok sinir olduk.
sizi sallamamış drlar karınları doyunca öyle olur..
bence yedekte bi dr bulundur kendin için..devlette yada özelde zamanın varken araştır..
herşeyde vardır bi hayır ..
içini rahat tut inanki ben hep devlete gittim dr.çokda memnunum
araştır randevu al birkaç tane dr dene
elektirin uyan başka dr illaki bulursun..

Kızlar biraz saçma bir soru olacak ama acaba doğumdan sonra eve gelince ne kadar süre pijama gecelik giyilir? Ben baya bi kilo aldığım için daha önceki giysilerim olmucak büyük ihtimalle :KK43: bir de bebeği yatak odanızda mı salonda mı tutmayı düşünüyosunuz hastaneden gelince
istediğin kadar giyin pijama..:KK73::KK73:
bebek için nereyi hazırlasanda bebek hep ortalıkta olacak..ben beşiğini süsünü püsünü
yatak odama yaptım ama her yerde gezinecek:KK70::KK70:

Canim nasil ucretsiz muayene ve dogum oluyor ? Ozel sigorta filanmi var bende medicalpark bahxelievlere gidiyorum ve yukluce miktar lar cikior karsima
Muayene ücretsizde aartık doğum değil. Abim medicalpark çalışanı. Birinci derece yakınları böyle hayatim

kızlar bu ayda normalmı mıde bulantısı gecmek bılmıo cok bulanıoooo .:(

Back
X