- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- 498
Çok sinirlendim..degistirmek istiyorum ama bu saatten sonra hangi doktora guvenecem ki. Yeni hastane açılıyor haftaya iyi doktorlar geliyor belki oraya giderim.cok incindim bağırarak konuştuİnanmiyorum ya nasil tepki wermis cok sibirlensim suanda ben bile seni dusnemiyorum sakin olmaya calis kuzum bebisini dusun we baska dr bak kendine ne olursa olsun sana boyle davranamaz sen hamilesin we her durumda seni rahatlatmadi gerekir
Sanirim başka hastaneye gittiğim için öyle yaptı. Ama onun hastanesi çok uzak bunu o da biliyor. Iltihap çıktı canım çok fazla ondan oluyormuş bebeğim iyi çok şükürüzülme canım benim bozma moralini. belki doktorunun ters bir tarafına gelmiştir. yaptığı tabiki doğru değil asla savunmuyorum. belkide başka doktora gittiğin için o şekilde davrandı. sen kendini rahatlatmaya çalış ama olurmu? nts ye bağlarlar şimdi seni bakarlar kasılmalarına falan. gittiğin doktora detaylıca anlatırsın durumunu. bazen doktorlar başkasının hastasına bakmıyorlar çünkü. sıkma ama canını. iyi olacak herşey inşallah.
Şimdi iyiyim canım. Bol miktarda enfeksiyon çıktı sınırların çok üstünde ilaç yazdı doktoro nasıl bir ddoktormuş gerizekalı mı o canım sen boşver doktoru üzme kendini dahada cok kasılırsın suan durumun nasıl
Doktor bakıyorum canım haftaya burda yeni bir hastane açılıyor yakın hem de. IYI doktorlar GELİYOR ona giderim belkiNe terbiyesiz bir doktormuş o öyle. Çok sinirlendim okuyunca. Ağlayıpta üzme kendinide bebeğinide, seni umursamayan doktorada gitme canım birdaha
Şimdi eve geldim canım çok şükür kötü bişey yok doğum sancisinin çok farklı olduğunu söyledi . Bol miktarda iltihap var ondan oluyor dedi ilaç verdi.Maşallah yavruna, seri hareketlerden kaçın :) Bebeklerimiz kordonla oynuyor bile merak etme :)
Yavrun kocaman olmuş :):) Ya benim arkadaşımın bebeği doğum günü döndü, umudunu kaybetme ve kendini boş yere endişelendirme :) Haa annem de kız kardeşimi ters doğurdu, ille de sezeryan diye bişi yok :)
Çok cici pijaman bayıldım, kolay gelsin size hazırlıklarda :)
Nasıl iş anlamadım, manyak ya bunlar.. Napıyosun peki şimdi, ağlama bebeğine sağlığına odaklan, ordaki doktor ne dedi???