• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İnanmiyorum ya nasil tepki wermis cok sibirlensim suanda ben bile seni dusnemiyorum sakin olmaya calis kuzum bebisini dusun we baska dr bak kendine ne olursa olsun sana boyle davranamaz sen hamilesin we her durumda seni rahatlatmadi gerekir
Çok sinirlendim..degistirmek istiyorum ama bu saatten sonra hangi doktora guvenecem ki. Yeni hastane açılıyor haftaya iyi doktorlar geliyor belki oraya giderim.cok incindim bağırarak konuştu
üzülme canım benim bozma moralini. belki doktorunun ters bir tarafına gelmiştir. yaptığı tabiki doğru değil asla savunmuyorum. belkide başka doktora gittiğin için o şekilde davrandı. sen kendini rahatlatmaya çalış ama olurmu? nts ye bağlarlar şimdi seni bakarlar kasılmalarına falan. gittiğin doktora detaylıca anlatırsın durumunu. bazen doktorlar başkasının hastasına bakmıyorlar çünkü. sıkma ama canını. iyi olacak herşey inşallah.
Sanirim başka hastaneye gittiğim için öyle yaptı. Ama onun hastanesi çok uzak bunu o da biliyor. Iltihap çıktı canım çok fazla ondan oluyormuş bebeğim iyi çok şükür
o nasıl bir ddoktormuş gerizekalı mı o canım sen boşver doktoru üzme kendini dahada cok kasılırsın suan durumun nasıl
Şimdi iyiyim canım. Bol miktarda enfeksiyon çıktı sınırların çok üstünde ilaç yazdı doktor
Ne terbiyesiz bir doktormuş o öyle. Çok sinirlendim okuyunca. Ağlayıpta üzme kendinide bebeğinide, seni umursamayan doktorada gitme canım birdaha
Doktor bakıyorum canım haftaya burda yeni bir hastane açılıyor yakın hem de. IYI doktorlar GELİYOR ona giderim belki
Maşallah yavruna, seri hareketlerden kaçın :) Bebeklerimiz kordonla oynuyor bile merak etme :)

Yavrun kocaman olmuş :):) Ya benim arkadaşımın bebeği doğum günü döndü, umudunu kaybetme ve kendini boş yere endişelendirme :) Haa annem de kız kardeşimi ters doğurdu, ille de sezeryan diye bişi yok :)

Çok cici pijaman bayıldım, kolay gelsin size hazırlıklarda :)

Nasıl iş anlamadım, manyak ya bunlar.. Napıyosun peki şimdi, ağlama bebeğine sağlığına odaklan, ordaki doktor ne dedi???
Şimdi eve geldim canım çok şükür kötü bişey yok doğum sancisinin çok farklı olduğunu söyledi . Bol miktarda iltihap var ondan oluyor dedi ilaç verdi.

Çok sinirlendim..degistirmek istiyorum ama bu saatten sonra hangi doktora guvenecem ki. Yeni hastane açılıyor haftaya iyi doktorlar geliyor belki oraya giderim.cok incindim bağırarak konuştu

Sanirim başka hastaneye gittiğim için öyle yaptı. Ama onun hastanesi çok uzak bunu o da biliyor. Iltihap çıktı canım çok fazla ondan oluyormuş bebeğim iyi çok şükür

Şimdi iyiyim canım. Bol miktarda enfeksiyon çıktı sınırların çok üstünde ilaç yazdı doktor

Doktor bakıyorum canım haftaya burda yeni bir hastane açılıyor yakın hem de. IYI doktorlar GELİYOR ona giderim belki

Şimdi eve geldim canım çok şükür kötü bişey yok doğum sancisinin çok farklı olduğunu söyledi . Bol miktarda iltihap var ondan oluyor dedi ilaç verdi.

Çok geçmiş olsun canım.inş yeni açılan hastanede anlayışlı ve iyi bir doktor bulursun içine sinen, her ne olursa olsun asla sana öyle davranamaz, sen acil gitmişsin sonuçta, ne hakkı var bağırmaya

Kızlar iki saat içinde 8 defa kasilmam oldu. Doktorum un bulunduğu hastane uzak diye Evimin yanındaki hastaneye geldim ve doktorumu arayip ne yapılması gerektiğini sordum. Ne mi yaptı beni niye arıyorsun gittiğin doktora sor onlar bilir dedi. Zırt Pirt da arama beni diye de tersledi çok Zoruma gitti ağlıyorum kaç saattir
aa manyak mı ne,canım sen neden aglıyosun bı kac kufr etseydın terbıyesız.Bı de sorunlu hamılelık gecırdın tabıı arıyacaksın ben sınırlendım senın yerıne:KK4:

Kizlqr benim goguslerimden sut geliyo bariz belli yaklasik 2aydan fazladir hic ellemiyorum ama ilk agiz sutu cok onemli ya acaba o agiz sutu akip gitmismidir bez koyuyorum goguslerime cok asiri gelmiyo suanda ama geliyo yinede

Benimde bir iki kez oldu, biraz araştımıştım ozamanlar bunun normal bir durm olduğu, bebeğin emeceği ilk ağız sütünü etkilemeyeceği vs. Yazıyordu canım. İçin rahat olsun ama yinede doktorunla paylaş bu konuyu

Sakın böyle şeyler düşünüp üzülme. Bende ilk doğumumu aynı senin söylediğin korkularım yüzünden ( hergece rüyamda bebeğimi emziremediğimi aç kaldığını görüyordum) normal doğum yaptım. En büyük kabusum korkumdu bebeğimi emzirememek. İlk üç gün sütüm okadar az geldiki hastanede mama vermek istediler karşı çıktım çok ağladım. Ama sonrasında bebeğim emdikçe sütüm çoğaldı 1,5 sene emzirdim oğlumu hemde çok güzel besleniyordu her ay 1 kilo alıyordu. Ama ben kabus gibi bir lohusalık geçirdim, 2 ay yattım dikişlerim yüzünden. Arkadaşım sezeryanla doğum yaptı aynı gün sütü geldi 2. Gün ayağa kalktı ve birdaha hiç yatmadı. İnan normal yada sezeryan diye diretmemek kendini şartlamamak lazım. Hep dua et haırlısı ne ise öyle olsun.
Haklısın canım ama ben amca kızımı peqisan halde görünce korktum oda sezeryan olmuştu çok ağrısı vardı umarım ben de öyle olmam bugün aksam eşim işten gelene kadar ağladim nasil olcak diye ama Allah'dan hayirlısi canim ben hep dua ettim ediyoqumda bütün hamislere nolur sizlerde dua edin bana da bebişim dönsün :( sağlikla sihatle gelsin hepimizin bebhşleriyle beraber.

Çok geçmiş olsun canım.inş yeni açılan hastanede anlayışlı ve iyi bir doktor bulursun içine sinen, her ne olursa olsun asla sana öyle davranamaz, sen acil gitmişsin sonuçta, ne hakkı var bağırmaya
Çok Zoruma gitti canım. Son anda yapmasaydi öyle bişey şurada kalmış 1 ayimiz. . Ona çok guveniyordum şimdi kendimi çok yalnız hissediyorum. . Kısa zamanda yeni bir doktora güvenmek alışmak ne zor olacak. .
aa manyak mı ne,canım sen neden aglıyosun bı kac kufr etseydın terbıyesız.Bı de sorunlu hamılelık gecırdın tabıı arıyacaksın ben sınırlendım senın yerıne:KK4:
Çok kırıldım canım karşısında çocuk varmış gibi davrandı. 2 yıldır tanıyorum yanına gidiyorum onun. Çok Zoruma gitti. . En zoru da yeni bir doktora alışmak.

Kızlar iki saat içinde 8 defa kasilmam oldu. Doktorum un bulunduğu hastane uzak diye Evimin yanındaki hastaneye geldim ve doktorumu arayip ne yapılması gerektiğini sordum. Ne mi yaptı beni niye arıyorsun gittiğin doktora sor onlar bilir dedi. Zırt Pirt da arama beni diye de tersledi çok Zoruma gitti ağlıyorum kaç saattir

Çok geçmiş olsun ben bile sinirlendim seni düşünemiyorum. Sonuna kadar haklısın incinmekte bence bunda bir hayır aramalısın. Demekki doğumun için hayırlı bir doktor değil ben olsam öyle düşünür farklı bir doktor arardım açıkcası.

Haklısın canım ama ben amca kızımı peqisan halde görünce korktum oda sezeryan olmuştu çok ağrısı vardı umarım ben de öyle olmam bugün aksam eşim işten gelene kadar ağladim nasil olcak diye ama Allah'dan hayirlısi canim ben hep dua ettim ediyoqumda bütün hamislere nolur sizlerde dua edin bana da bebişim dönsün :KK43: sağlikla sihatle gelsin hepimizin bebhşleriyle beraber.
Bu yüzden hiç korkma diyorum, herkesinki farklı oluyor çünki, başkasının kötü olup seninki çok kolay olabiliyor. Bebeğin ve senin için en kolayı, en sağlıklısı neyse Allah onu nasip etsin. Bende hep öyle dua ediyorum kendimede tüm bebek bekleyen annelerede canım hiç boşuna sıkma canını. Kucağınaalınca hepsi geçiyor inan:)

Çok Zoruma gitti canım. Son anda yapmasaydi öyle bişey şurada kalmış 1 ayimiz. . Ona çok guveniyordum şimdi kendimi çok yalnız hissediyorum. . Kısa zamanda yeni bir doktora güvenmek alışmak ne zor olacak. .

Çok kırıldım canım karşısında çocuk varmış gibi davrandı. 2 yıldır tanıyorum yanına gidiyorum onun. Çok Zoruma gitti. . En zoru da yeni bir doktora alışmak.
Her şerde bir hayır varmış, belki bu vesileyle evine yakın güvenebileceğin iyi bir doktor bulmuş olursun canım, sıkma canını..

Canım çok üzüldüm yaaa gittiğin doktordan dosyanı Alabilirsen al ve başka doktora görün

Bisim önemli gördüğümüzü onlar neden göremiyor böyle davranıyor anlamıyorum

Bılıyorum canım ben ılgısızlıkten dolayı3 doktor degıstım,en son daha ıkı hafta once yenı doktora basladım,ne yapayım ılk bebek durumumuz farklı benı sakınlestırmeyecekse,bana karsı sabrlı olmayacaksa olmaz olsun oyle doktor.Sonucta bedava degıl parayla bakıyorlar.Ama senın sartları bılmıyorum yakınında doktor yok belkı bu doktorun cok ıyı ama yne de ayıp etmıs

ountryrose, post: 40174643, member: 604838"]Canım hangi medicsl parka gidiyorsun

Ne güzel bir sistem öyle keşke senin doğumu kapsasa[/QUOTE]
Karşıyaka medicalpark

Ax şok oldum o ne biçhm dr.muş yaüzülme hayatım nolur başka bi dr arastır sen güvenip aramisrsın onun yaptına bak ağlama sakin daha cok karilman olur tecrübeyle sabit canım inşaAllah daha iyi bir dr. Bulursun peki gittiğin dr ne dedi

Maşallah yavruna, seri hareketlerden kaçın :) Bebeklerimiz kordonla oynuyor bile merak etme :)

Yavrun kocaman olmuş :):) Ya benim arkadaşımın bebeği doğum günü döndü, umudunu kaybetme ve kendini boş yere endişelendirme :) Haa annem de kız kardeşimi ters doğurdu, ille de sezeryan diye bişi yok :)

Çok cici pijaman bayıldım, kolay gelsin size hazırlıklarda :)

Nasıl iş anlamadım, manyak ya bunlar.. Napıyosun peki şimdi, ağlama bebeğine sağlığına odaklan, ordaki doktor ne dedi???
Evet bitanem büyüdü benim yaramaz ama artık dr lar bu riski almiyorlar sezer yan kolaylarina geliyo sanirım hele benım dr.um hiç yaptirmaz normali çok panik zaten ne yapalim Artıl hakkımızda hayirlısi canım

Bu yüzden hiç korkma diyorum, herkesinki farklı oluyor çünki, başkasının kötü olup seninki çok kolay olabiliyor. Bebeğin ve senin için en kolayı, en sağlıklısı neyse Allah onu nasip etsin. Bende hep öyle dua ediyorum kendimede tüm bebek bekleyen annelerede canım hiç boşuna sıkma canını. Kucağınaalınca hepsi geçiyor inan:)
Amin inşaAllah canım

Çok geçmiş olsun ben bile sinirlendim seni düşünemiyorum. Sonuna kadar haklısın incinmekte bence bunda bir hayır aramalısın. Demekki doğumun için hayırlı bir doktor değil ben olsam öyle düşünür farklı bir doktor arardım açıkcası.
Canım biliyorsun doktorumun ilk vukuati değil önceden de kirmisti beni. Doktor bulamadığım için onda devam etmiştim. Şimdi yine evime yakın yeni bir hastane açılacak sözde ocakta acilacakti açılamadı bir türlü. . Haftaya kesin açılacak diyorlar yeni bir doktor geliyor çok iyiymiş. Ama oturmamis yeni açılmış hastaneye de güven olur mu bilmiyorum işte. .
Her şerde bir hayır varmış, belki bu vesileyle evine yakın güvenebileceğin iyi bir doktor bulmuş olursun canım, sıkma canını..
Inşallah canım teşekkür ederim
Canım çok üzüldüm yaaa gittiğin doktordan dosyanı Alabilirsen al ve başka doktora görün

Bisim önemli gördüğümüzü onlar neden göremiyor böyle davranıyor anlamıyorum
Çünkü onlar bize ticari olarak bakıyorlar canım bizi sadece para olarak görüyorlar. Umarim iyi bir doktor bulurum bulamazsam ona mecbur kalacam ve hiç istemiyorum. Eşim eşek gibi doğumunu kendi yapacak kaç aydır para döküyoruz ona ve hastanesine bu onun görevi inadına ona gidecez. Ama.bir doktor daha bulup kendimizi garantiye alacaz diyor.
Bılıyorum canım ben ılgısızlıkten dolayı3 doktor degıstım,en son daha ıkı hafta once yenı doktora basladım,ne yapayım ılk bebek durumumuz farklı benı sakınlestırmeyecekse,bana karsı sabrlı olmayacaksa olmaz olsun oyle doktor.Sonucta bedava degıl parayla bakıyorlar.Ama senın sartları bılmıyorum yakınında doktor yok belkı bu doktorun cok ıyı ama yne de ayıp etmıs
Peki canım yeni başladığin doktor nasıl. Sana nasıl davrandı. Bizim burdaki doktorlar genelde son ay yanına gelen hastayı pek onemsemiyorlar. Doğum mesai saati dışında olduğunda gelmiyorlar bundan çok korkuyorum
Ax şok oldum o ne biçhm dr.muş yaüzülme hayatım nolur başka bi dr arastır sen güvenip aramisrsın onun yaptına bak ağlama sakin daha cok karilman olur tecrübeyle sabit canım inşaAllah daha iyi bir dr. Bulursun peki gittiğin dr ne dedi
Teşekkür ederim canım inşallah bulurum kendimi çok yalnız hissediyorum. Sanki tek başıma bir ormana düşmüş gibi çaresiz güvensiz. . Doktor idrar yollarında enfeksiyon olduğunu söyledi. Çok fazla hem de. O ağrı yapıyormuş. Olay verdi şimdi de boğazım ağrıyor sanırım iltihaplanmis. Ilac verdi bana kullanmak istiyorum ama veren doktor acil doktoru guvenebilirmiyim bilmiyorum. Ne yapacam ben ya :(

geçmiş olsun canım, o dr yu dusunupte canını sıkma su acılan hastaneye gıder bı denersın olmadı belkı cok cok ıyı bır dr cıkar karsına ..

Back
X