• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
evet zaten devleti bizim adımıza soyuyorlar. kız parasında da değiliz. yönetime çıktık adam bizi sallamadı ne yaparsanız yapın dio. resmen umrumuzda değilsiniz tavrındalardı. biz tutumlarına çok sinir olduk.
cnm bnm gıttıgım hastaneye de doguma fıyat farkı geldı ama ılk orada basladıgımız ıcın gecen sene fıyatından yapacaklar onu bı gorusun ıstersen ..

Eki Görüntüle 1470781 Mrblar bugün de kendime gezdim valla :) eminönüne gittik ama havuzlu han değil. Çok uygundu pijama.
Göğüs pedi-8 lira
Emzirme sütyeni -20
Emzirme atleti -24
Dagi pijama- 50 lira(40beden)

Artık hastane çantamıza başlayabiliriz.
Güle güle kullan hepsini :) çok uygunmuş ya 8 tl mi :))))

kızlar bu ayda normalmı mıde bulantısı gecmek bılmıo cok bulanıoooo .:KK43:
Normal canım ama çoksa doktorunu ara bir

canım benim hamileliğimin aşından beri hiç geçmedi.hala her sabah çıkarmak zorunda kalıyorm. annem de böyleyiş doğuma gittiği sabah bile istifra etmiş.
doktoruma sordum çok normal hamilelik boyunca da olabilir ara ara da olabilir dei.
içini ferah tut yani. geçicek işallah:))

canım benim hamileliğimin aşından beri hiç geçmedi.hala her sabah çıkarmak zorunda kalıyorm. annem de böyleyiş doğuma gittiği sabah bile istifra etmiş.
doktoruma sordum çok normal hamilelik boyunca da olabilir ara ara da olabilir dei.
içini ferah tut yani. geçicek işallah:))
Cqnım ben basından berı hıc cıkartmadım . Bulantımda cok az olmustu. Ondan sasırdım sankı hareket ettıkce daha cok ıcım kalkıyor gbıı

istediğin kadar giyin pijama..:KK73::KK73:
bebek için nereyi hazırlasanda bebek hep ortalıkta olacak..ben beşiğini süsünü püsünü
yatak odama yaptım ama her yerde gezinecek:KK70::KK70:
Ben de kapi susunu fln yatak odası na asayim diyorum. Salonda bebegin rahati kacar mi bilemedim misafir fln olunca.

InsaAllah zamaninda gelir bebisin canim haftaniz kac bu arada
inşallah yaa bebişkomuz tam 32 haftalık şuan maşallah sübhanallah barekallah tosunumuz iki hafta önden gidiyor inşallah erken doğsada sorun olmayacak kısmetse ama tansiyonum yüksek çıkınca çok umutsuzluğa düşüyorum kısmet artık

benimde arada bulanıyor normalmiş

tuubaa60, post: 40171777, member: 572202"]cnm bnm gıttıgım hastaneye de doguma fıyat farkı geldı ama ılk orada basladıgımız ıcın gecen sene fıyatından yapacaklar onu bı gorusun ıstersen ..[/QUOTE]
Canimcim öyle olmasi gerektiğini söyledik tartıştık ama dinlemiyorlar paragozler

Kızlar iki saat içinde 8 defa kasilmam oldu. Doktorum un bulunduğu hastane uzak diye Evimin yanındaki hastaneye geldim ve doktorumu arayip ne yapılması gerektiğini sordum. Ne mi yaptı beni niye arıyorsun gittiğin doktora sor onlar bilir dedi. Zırt Pirt da arama beni diye de tersledi çok Zoruma gitti ağlıyorum kaç saattir

Benim hamileligimin basindan belli mide bulantim devam ediyor.sabahlari cikarmadan rahat edemiyorum hatta kan kusuyorum o derece :(.
annecikler ya ben bugun bebisimin elini veya ayagini iki parmagim arasina aldim cok guzel bir duyguydu masallah ya :)

Kizlqr benim goguslerimden sut geliyo bariz belli yaklasik 2aydan fazladir hic ellemiyorum ama ilk agiz sutu cok onemli ya acaba o agiz sutu akip gitmismidir bez koyuyorum goguslerime cok asiri gelmiyo suanda ama geliyo yinede

Tabiki öyle canım o sağlıklı olsunda ama ben hemen ayaklanmak istiyorum ya sütüm hemen gelmezse bebeım sarılik olur ememezse ağrılarim yüzünden ona iyi bakamazsam hep bunları düsünüyorum kabuslar yakami birakmıyo canım sıkilıyo of of canım gelde anlat bana :KK43:
Tabiki öyle canım o sağlıklı olsunda ama ben hemen ayaklanmak istiyorum ya sütüm hemen gelmezse bebeım sarılik olur ememezse ağrılarim yüzünden ona iyi bakamazsam hep bunları düsünüyorum kabuslar yakami birakmıyo canım sıkilıyo of of canım gelde anlat bana :KK43:

Sakın böyle şeyler düşünüp üzülme. Bende ilk doğumumu aynı senin söylediğin korkularım yüzünden ( hergece rüyamda bebeğimi emziremediğimi aç kaldığını görüyordum) normal doğum yaptım. En büyük kabusum korkumdu bebeğimi emzirememek. İlk üç gün sütüm okadar az geldiki hastanede mama vermek istediler karşı çıktım çok ağladım. Ama sonrasında bebeğim emdikçe sütüm çoğaldı 1,5 sene emzirdim oğlumu hemde çok güzel besleniyordu her ay 1 kilo alıyordu. Ama ben kabus gibi bir lohusalık geçirdim, 2 ay yattım dikişlerim yüzünden. Arkadaşım sezeryanla doğum yaptı aynı gün sütü geldi 2. Gün ayağa kalktı ve birdaha hiç yatmadı. İnan normal yada sezeryan diye diretmemek kendini şartlamamak lazım. Hep dua et haırlısı ne ise öyle olsun.

Kızlar iki saat içinde 8 defa kasilmam oldu. Doktorum un bulunduğu hastane uzak diye Evimin yanındaki hastaneye geldim ve doktorumu arayip ne yapılması gerektiğini sordum. Ne mi yaptı beni niye arıyorsun gittiğin doktora sor onlar bilir dedi. Zırt Pirt da arama beni diye de tersledi çok Zoruma gitti ağlıyorum kaç saattir
İnanmiyorum ya nasil tepki wermis cok sibirlensim suanda ben bile seni dusnemiyorum sakin olmaya calis kuzum bebisini dusun we baska dr bak kendine ne olursa olsun sana boyle davranamaz sen hamilesin we her durumda seni rahatlatmadi gerekir

üzülme canım benim bozma moralini. belki doktorunun ters bir tarafına gelmiştir. yaptığı tabiki doğru değil asla savunmuyorum. belkide başka doktora gittiğin için o şekilde davrandı. sen kendini rahatlatmaya çalış ama olurmu? nts ye bağlarlar şimdi seni bakarlar kasılmalarına falan. gittiğin doktora detaylıca anlatırsın durumunu. bazen doktorlar başkasının hastasına bakmıyorlar çünkü. sıkma ama canını. iyi olacak herşey inşallah.

o nasıl bir ddoktormuş gerizekalı mı o canım sen boşver doktoru üzme kendini dahada cok kasılırsın suan durumun nasıl

Ne terbiyesiz bir doktormuş o öyle. Çok sinirlendim okuyunca. Ağlayıpta üzme kendinide bebeğinide, seni umursamayan doktorada gitme canım birdaha

hanımlarbugün bende kontrolden geldimm kızım iyi şükür tahlillerimde temiz çıktı sadece bebeğimin kordon boynunda dedi ama doktorda pek üstünde durmadı inşallah sıkıntı olmuz kilomuz 2600 olmuş
Maşallah yavruna, seri hareketlerden kaçın :) Bebeklerimiz kordonla oynuyor bile merak etme :)

Slm kızlar nasılsınız bebışlerinız iyıdir umarım uzun zamandir giremedim forma benım minnoş kızim iyi çok şükür ama moral olarak çökmüs durumdayım ben öncedn bahsetmiştım benim kız ters duruyodu yanı kafa yukarida hala öyle pazartesi kontröl günümdü hala dönmemis yavrum kendimi normal doğuma okadar hazirlamıştımki şimdi sezeryan düşüncesi benı korkutuyo kabus görüyorum her gece dr.umda 2 hafta dişinı sık dedh sonra doğsada ónemli deil dedı bendn haberler böyle :KK43: he bu arada bebisim 2.500 gr olmuş :)
Yavrun kocaman olmuş :):) Ya benim arkadaşımın bebeği doğum günü döndü, umudunu kaybetme ve kendini boş yere endişelendirme :) Haa annem de kız kardeşimi ters doğurdu, ille de sezeryan diye bişi yok :)

Eki Görüntüle 1470781 Mrblar bugün de kendime gezdim valla :) eminönüne gittik ama havuzlu han değil. Çok uygundu pijama.
Göğüs pedi-8 lira
Emzirme sütyeni -20
Emzirme atleti -24
Dagi pijama- 50 lira(40beden)

Artık hastane çantamıza başlayabiliriz.
Çok cici pijaman bayıldım, kolay gelsin size hazırlıklarda :)

Nasıl iş anlamadım, manyak ya bunlar.. Napıyosun peki şimdi, ağlama bebeğine sağlığına odaklan, ordaki doktor ne dedi???

Back
X