- 26 Ağustos 2014
- 1.487
- 1.237
- 178
- 38
masallah canım bebeğine :)Gunaydin tatli anneler ve kuzucuklar.dun yazamadim doktordan sonra 43 cm 2450 gr olmusuZnst ye girdim kasilma cikmadi. 35. Haftadan sonra her hafta gelsen iyi olur dedi doktorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
masallah canım bebeğine :)Gunaydin tatli anneler ve kuzucuklar.dun yazamadim doktordan sonra 43 cm 2450 gr olmusuZnst ye girdim kasilma cikmadi. 35. Haftadan sonra her hafta gelsen iyi olur dedi doktorum
canım ben 5.95 e aldım ebebekten...Eki Görüntüle 1470781 Mrblar bugün de kendime gezdim valla :) eminönüne gittik ama havuzlu han değil. Çok uygundu pijama.
Göğüs pedi-8 lira
Emzirme sütyeni -20
Emzirme atleti -24
Dagi pijama- 50 lira(40beden)
Artık hastane çantamıza başlayabiliriz.
Canım sen Nerede yaşıyorsun bu hastahane bilindik biRyer miCanım biliyorsun doktorumun ilk vukuati değil önceden de kirmisti beni. Doktor bulamadığım için onda devam etmiştim. Şimdi yine evime yakın yeni bir hastane açılacak sözde ocakta acilacakti açılamadı bir türlü. . Haftaya kesin açılacak diyorlar yeni bir doktor geliyor çok iyiymiş. Ama oturmamis yeni açılmış hastaneye de güven olur mu bilmiyorum işte. .
Inşallah canım teşekkür ederim
Çünkü onlar bize ticari olarak bakıyorlar canım bizi sadece para olarak görüyorlar. Umarim iyi bir doktor bulurum bulamazsam ona mecbur kalacam ve hiç istemiyorum. Eşim eşek gibi doğumunu kendi yapacak kaç aydır para döküyoruz ona ve hastanesine bu onun görevi inadına ona gidecez. Ama.bir doktor daha bulup kendimizi garantiye alacaz diyor.
Peki canım yeni başladığin doktor nasıl. Sana nasıl davrandı. Bizim burdaki doktorlar genelde son ay yanına gelen hastayı pek onemsemiyorlar. Doğum mesai saati dışında olduğunda gelmiyorlar bundan çok korkuyorum
Teşekkür ederim canım inşallah bulurum kendimi çok yalnız hissediyorum. Sanki tek başıma bir ormana düşmüş gibi çaresiz güvensiz. . Doktor idrar yollarında enfeksiyon olduğunu söyledi. Çok fazla hem de. O ağrı yapıyormuş. Olay verdi şimdi de boğazım ağrıyor sanırım iltihaplanmis. Ilac verdi bana kullanmak istiyorum ama veren doktor acil doktoru guvenebilirmiyim bilmiyorum. Ne yapacam ben ya![]()
Inşallah canım . Umarim hemen açılır hastanegeçmiş olsun canım, o dr yu dusunupte canını sıkma su acılan hastaneye gıder bı denersın olmadı belkı cok cok ıyı bır dr cıkar karsına ..
Hatay dayım ben canım. Yeni açılan hastaneyi.mi soruyorsunCanım sen Nerede yaşıyorsun bu hastahane bilindik biRyer mi
Oyle düşünme bitanem yanlız deilsin bizler burdayız herzaman birbiqhmize desteğiz eminim daha iyi bir dr. Bulucaksin ve acilin verdiği ilaca güvenemıyosan bi eczaneye danis ben öyle yaptim kullandgm mecburen iltihap daha kötü bebeı etkiler canım hem sonucta dr.da hamile olduğunu bilerek vermistir cok gecmis olsun canimCanım biliyorsun doktorumun ilk vukuati değil önceden de kirmisti beni. Doktor bulamadığım için onda devam etmiştim. Şimdi yine evime yakın yeni bir hastane açılacak sözde ocakta acilacakti açılamadı bir türlü. . Haftaya kesin açılacak diyorlar yeni bir doktor geliyor çok iyiymiş. Ama oturmamis yeni açılmış hastaneye de güven olur mu bilmiyorum işte. .
Inşallah canım teşekkür ederim
Çünkü onlar bize ticari olarak bakıyorlar canım bizi sadece para olarak görüyorlar. Umarim iyi bir doktor bulurum bulamazsam ona mecbur kalacam ve hiç istemiyorum. Eşim eşek gibi doğumunu kendi yapacak kaç aydır para döküyoruz ona ve hastanesine bu onun görevi inadına ona gidecez. Ama.bir doktor daha bulup kendimizi garantiye alacaz diyor.
Peki canım yeni başladığin doktor nasıl. Sana nasıl davrandı. Bizim burdaki doktorlar genelde son ay yanına gelen hastayı pek onemsemiyorlar. Doğum mesai saati dışında olduğunda gelmiyorlar bundan çok korkuyorum
Teşekkür ederim canım inşallah bulurum kendimi çok yalnız hissediyorum. Sanki tek başıma bir ormana düşmüş gibi çaresiz güvensiz. . Doktor idrar yollarında enfeksiyon olduğunu söyledi. Çok fazla hem de. O ağrı yapıyormuş. Olay verdi şimdi de boğazım ağrıyor sanırım iltihaplanmis. Ilac verdi bana kullanmak istiyorum ama veren doktor acil doktoru guvenebilirmiyim bilmiyorum. Ne yapacam ben ya![]()
Günaydın canım masaAllah bebisine kocaman olmuş :)Gunaydin tatli anneler ve kuzucuklar.dun yazamadim doktordan sonra 43 cm 2450 gr olmusuZnst ye girdim kasilma cikmadi. 35. Haftadan sonra her hafta gelsen iyi olur dedi doktorum
Teşekkür ederim canım iyi ki varsınız.Oyle düşünme bitanem yanlız deilsin bizler burdayız herzaman birbiqhmize desteğiz eminim daha iyi bir dr. Bulucaksin ve acilin verdiği ilaca güvenemıyosan bi eczaneye danis ben öyle yaptim kullandgm mecburen iltihap daha kötü bebeı etkiler canım hem sonucta dr.da hamile olduğunu bilerek vermistir cok gecmis olsun canim
Aynen öyle yap canim bende o ilactan kullandim hemde yanijnda antibiotikte kullandım 2 kere hamileliğimin başında ve ortasında canım sende ihmal etme.Teşekkür ederim canım iyi ki varsınız.
Ilac ı almadım daha birazdan gidip alacam. Tek kullanımlık bir ilaç verdiğini söyledi . Eczaneye sorarım artık ne yapalım
Canım geçmiş olsun, doktorun ayıp etmiş gerçekten ama arkadaşların dadediği gibi bunda da vardır bi hayır, o tek kullanimlik ilaçtan ben de iki defa kullandım, son iki kontrolde hep enfeksiyon çıkıyordu benim sürekli kasiklarim ağrıyordu kasılma hissediyodum rahimde, son kontrolümde temiz çıktı ve ınan çok rahatım artık, daha çok agirlasmama rağmen nerdeyse hiç kasik ağrısı falan hissetmiyorum meğer ondanmis sen de gönül rahatlığıyla kullan bence ilacı doktor gebeye uygun bi ilaç vermiştir zaten ama sen yine de eczaciya sor için rahat etsin, kendine de kızına da dikkat et eylülu uzme annesiTeşekkür ederim canım iyi ki varsınız.
Ilac ı almadım daha birazdan gidip alacam. Tek kullanımlık bir ilaç verdiğini söyledi . Eczaneye sorarım artık ne yapalım
Artık 8gun oldu bebegm dogalı.kuveste ama gun gectıkce buyuo daha cok dokunuyorum dun kucagma aldım oglum öle guzel kokuodukı doyamadm kokusuna <3
Az kaldı dedi doktorumuz braz daha sabredicez. dua edin ogluma teyzeleri
Gözün aydin canim Allah evladinı size bağislasin o miniğede güç kuvvet sağlık sıhhat versin inşaAllah bır an evvel kavuşursunuz kuzunaArtık 8gun oldu bebegm dogalı.kuveste ama gun gectıkce buyuo daha cok dokunuyorum dun kucagma aldım oglum öle guzel kokuodukı doyamadm kokusuna <3
Canım benim az kaldı inşallah eviniz o mis kokuyla dolacak sağlık ve sabır diliyorum sizeArtık 8gun oldu bebegm dogalı.kuveste ama gun gectıkce buyuo daha cok dokunuyorum dun kucagma aldım oglum öle guzel kokuodukı doyamadm kokusuna <3
Artık 8gun oldu bebegm dogalı.kuveste ama gun gectıkce buyuo daha cok dokunuyorum dun kucagma aldım oglum öle guzel kokuodukı doyamadm kokusuna <3
CANIM KAÇ GÜNDÜR NİCKİNİ HATIRLAMAYA ÇALIŞIYORUM, MERAK EDİYORDUM, ÇOK SEVİNDİM, RABBİM EN KISA ZAMANDA EVİNİZE GETİRMEYİ NASİP ETSİN EVLADINI...Artık 8gun oldu bebegm dogalı.kuveste ama gun gectıkce buyuo daha cok dokunuyorum dun kucagma aldım oglum öle guzel kokuodukı doyamadm kokusuna <3
Az kaldı kavusacaksiniz inşallah canım. Maşallah ona.Artık 8gun oldu bebegm dogalı.kuveste ama gun gectıkce buyuo daha cok dokunuyorum dun kucagma aldım oglum öle guzel kokuodukı doyamadm kokusuna <3