ınsallah canım ıcımde heycan var sankı azda vıcdan azabı sureklı kızıma senı unutmadım kızım dıyorum cok karısıgımKorkma korkma ya neden korkuyorsun bu değer çok iyi bir değer 2 gün sonra artıcak hatta perşembe günü tekrsr yap 3 le ben öyle yapmıştım
Bende kürtaj olmuştum temmuz 25 ağustos 25 26 son adet tarihim düşün
amin canım su son adet tarıhımı bı hatırlasam rahatlıycamda bakalım rabbımden hayırlısı testı yapmaya gırerken bıle hayırlıysa nasıp et dıye dua ederek yaptım rabbım ıcımdekı acıyı hafıfletcek umudumu verır ıns sag saglımCanım ya allah isteyene nasip etsin sen 2 miniğin var ve istiyorsun mevlamsana hayırlısını içinde olanı nasip etsin hattaha ismini koyduğunu nasip etsin canım by bebekte tat inşallah o mutluluğu
Benm değer 200 ken dış gebelik olabilir demişti hemşire bende olamaz regl gecikmesi yaşamadım daha 4 gün var demiştim şok olmuştu
Çok kızıyorum umutları yokediyorlar
icimdeki his sanki var diyor hadi hayırlısıamin canım su son adet tarıhımı bı hatırlasam rahatlıycamda bakalım rabbımden hayırlısı testı yapmaya gırerken bıle hayırlıysa nasıp et dıye dua ederek yaptım rabbım ıcımdekı acıyı hafıfletcek umudumu verır ıns sag saglım
inşallah canım heycandan yerımde duramıyorum. gecen bayan arkAdas geldı oda ablamla bana ıkınızden bırı sankı hamıle ıcıme oyle doguyo demıstıicimdeki his sanki var diyor hadi hayırlısı
Ins hayilisiyla olur canim Allah gonlune gore versin insamin canım su son adet tarıhımı bı hatırlasam rahatlıycamda bakalım rabbımden hayırlısı testı yapmaya gırerken bıle hayırlıysa nasıp et dıye dua ederek yaptım rabbım ıcımdekı acıyı hafıfletcek umudumu verır ıns sag saglım
amin canım ınsKizlsr bebek hareket ettiginde bazen sol tarafimdan bir ses geliyor kabuk citirtisi gibi cekirdek citirtisi gibi enterasan geldi bana anlayamadim ayni durumu yasay
Ins hayilisiyla olur canim Allah gonlune gore versin ins
Canim,ınsallah canım aralıgın 25ınde gebelıgım sonlandırıldı o zamandan bu zamana kalırmı beta hcg hormonu bılmıyorum bende dunden bugune 4 test yaptım 2 sılık 2 negatıf cıktı acıle gıttım 34,1 cıktı hayırlısı Allahtan
Allah razı olsun canım ınsallah salı gunu daha hastanedeyken yazcam buraya sonucuCanim, arkadasin dedigi gibi ikinci testi de bir gor bakalim. Kimi insanda hemen dusmeyebilir hormon seviyesi. Insallah bebek vardir ama:)) dua ediyorum senin icin, guzel haberlerle gel buraya :)
Hadi hayırlısı bakalım canım.bu 3. Ayın sonuçta bence artık hormonların sıfırlanmıştır.dediğin gibi erken farkettiysen bebeği de daha çok küçüktür zaten.salı ola hayrola canım.Allah razı olsun canım ınsallah salı gunu daha hastanedeyken yazcam buraya sonucu
doktor arkadasımın dedıgıne gore 2 3 haftalık hamılesın dedı salıda deger ıkıye katlarsa kesınlescek ınsHadi hayırlısı bakalım canım.bu 3. Ayın sonuçta bence artık hormonların sıfırlanmıştır.dediğin gibi erken farkettiysen bebeği de daha çok küçüktür zaten.salı ola hayrola canım.
Hayırlı haberlerle gel canım inşallah bizimde ctesi 5 haftadır görmüyorum oğluşumu bakalım ne kadar büyümüşler özlüyor insanKizlar yarin saat 3 te kontrolumuz var simdiden heycanliyim hemen yarin olsada gorsem pasami
çok sevindim senin adına canım,hayırlısı olsun inşaallahdoktor arkadasımın dedıgıne gore 2 3 haftalık hamılesın dedı salıda deger ıkıye katlarsa kesınlescek ıns
Sizinde cok olmus ya nasil dayandin biz 3 haftadir gormuyoruz nasilda ozlemisim bi bilsen seninde az kalmis minnosunu gorecen sendeHayırlı haberlerle gel canım inşallah bizimde ctesi 5 haftadır görmüyorum oğluşumu bakalım ne kadar büyümüşler özlüyor insan
Ya sorma drmuz işte 5 hafta sonraya verdi kontrolümüzü o yüzden merak içerisindeyim sanırım artık daha kısa aralıklarla çağrırSizinde cok olmus ya nasil dayandin biz 3 haftadir gormuyorilda ozlemisim bi bilsen seninde az kalmis minnosunu gorecen sende
amin canım ınsallahçok sevindim senin adına canım,hayırlısı olsun inşaallah
kızlar napıonussss
kontrolden cıktım nstye gırdim. sıkıntı cıkmadı şukur . yarımsaat kalp atısını dınledım kuzumun. 2234 olmuskılosu taaaaa 20 gun sonrasına verdınapalım beklıcem ozamanda 36 haftalık olucam sanırımsonrada doguma çagırır :)
Merhabalar kızlar.bugün bizde oğluşumu gördük.1700 gr olmuş.tam 31 haftalık günüyle uyumlu.Herşeyi normal şükürler olsun.haftaya da 32 hafta raporunu almaya gidecez inşallah.doktor bu hafta vermedi malesef.Doğum sonrasına ekleniyor.kayıp olmaz falan dedi.ama tatile geliyor zaten Of çok da bişey demedim artık.yüzdük kuyruğuna geldik.haftaya da bir şekilde geçiririz biter gider.bebeğin kollar bacaklar aşağıdaymış.o nedenle kasıklarda hissetmen normal dedi.ay çok uzattım kusura bakmayın.bizim kontrol böyleydi.fotosunu da atarım müsait olunca.aynı babası oğluşum.
Maşallah yavrularınıza, sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah :)Kızlar bugün kontrolüm vardı, bebeğim 2550 gr 46cm olmuş :) İdrar yolları enfeksyonumda azalma yok ilaç verdi haftaya tekrar çağırdı. Doğumdan sonra gececek sanırım bir türlü kurtulamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?