2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ınsallah canım ıcımde heycan var sankı azda vıcdan azabı sureklı kızıma senı unutmadım kızım dıyorum cok karısıgım

amin canım su son adet tarıhımı bı hatırlasam rahatlıycamda bakalım rabbımden hayırlısı testı yapmaya gırerken bıle hayırlıysa nasıp et dıye dua ederek yaptım rabbım ıcımdekı acıyı hafıfletcek umudumu verır ıns sag saglım

icimdeki his sanki var diyor hadi hayırlısı

Kizlsr bebek hareket ettiginde bazen sol tarafimdan bir ses geliyor kabuk citirtisi gibi cekirdek citirtisi gibi enterasan geldi bana anlayamadim ayni durumu yasayan varmi

Kizlsr bebek hareket ettiginde bazen sol tarafimdan bir ses geliyor kabuk citirtisi gibi cekirdek citirtisi gibi enterasan geldi bana anlayamadim ayni durumu yasay
Ins hayilisiyla olur canim Allah gonlune gore versin ins

Kizlsr bebek hareket ettiginde bazen sol tarafimdan bir ses geliyor kabuk citirtisi gibi cekirdek citirtisi gibi enterasan geldi bana anlayamadim ayni durumu yasay

Ins hayilisiyla olur canim Allah gonlune gore versin ins
amin canım ıns

Canim, hakus arkadasin dedigi gibi ikinci testi de bir gor bakalim. Kimi insanda hemen dusmeyebilir hormon seviyesi. Insallah bebek vardir ama:)) dua ediyorum senin icin, guzel haberlerle gel buraya :)

Canim, arkadasin dedigi gibi ikinci testi de bir gor bakalim. Kimi insanda hemen dusmeyebilir hormon seviyesi. Insallah bebek vardir ama:)) dua ediyorum senin icin, guzel haberlerle gel buraya :)
Allah razı olsun canım ınsallah salı gunu daha hastanedeyken yazcam buraya sonucu

Allah razı olsun canım ınsallah salı gunu daha hastanedeyken yazcam buraya sonucu
Hadi hayırlısı bakalım canım.bu 3. Ayın sonuçta bence artık hormonların sıfırlanmıştır.dediğin gibi erken farkettiysen bebeği de daha çok küçüktür zaten.salı ola hayrola canım.

Hadi hayırlısı bakalım canım.bu 3. Ayın sonuçta bence artık hormonların sıfırlanmıştır.dediğin gibi erken farkettiysen bebeği de daha çok küçüktür zaten.salı ola hayrola canım.
doktor arkadasımın dedıgıne gore 2 3 haftalık hamılesın dedı salıda deger ıkıye katlarsa kesınlescek ıns

Hayırlı haberlerle gel canım inşallah bizimde ctesi 5 haftadır görmüyorum oğluşumu bakalım ne kadar büyümüşler özlüyor insan
Sizinde cok olmus ya nasil dayandin biz 3 haftadir gormuyoruz nasilda ozlemisim bi bilsen seninde az kalmis minnosunu gorecen sende

Sizinde cok olmus ya nasil dayandin biz 3 haftadir gormuyorilda ozlemisim bi bilsen seninde az kalmis minnosunu gorecen sende
Ya sorma drmuz işte 5 hafta sonraya verdi kontrolümüzü o yüzden merak içerisindeyim sanırım artık daha kısa aralıklarla çağrır

Kızlar bugün kontrolüm vardı, bebeğim 2550 gr 46cm olmuş :) İdrar yolları enfeksyonumda azalma yok ilaç verdi haftaya tekrar çağırdı. Doğumdan sonra gececek sanırım bir türlü kurtulamadım.
Maşallah yavrularınıza, sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…