2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canııııım.inşallah sağlıkla gelmiştir bebeğin.Allahım gönlüne göre versin inşallah.çok çok sevinicem kesinleşsin inşallah da.

Canım zaten bebek kanala girdiyse beklemeyebilirde son haftaya kadar.Bence söylemene bile gerek kalmayabilir.suyunun fazla olması gerçekten çok yoruyormuş anneyi.Allah kolaylık versin canım ama bence suni sancıyla doğum yapmak da zor canım.dojtorunla ayrıntılı bir şekilde konuş bakalım ne diyecek?

Canim belki eski mesajlarda gotmussundur„ bende ileri derecede basur var, ve agrim olunca istem dişi ikinma olduğu için suyumun erken gelme riskine karsi doktor ciğer geliştirici verdi, bizde yqptirdik ilkinde değil ama ikincisinde bizdede harekette azalma oldu ama sonrasındaduzekiyor, bbide artik yerleride daraliyor bunu da göz önündebbulundurmak lazim, internetten fazlaarastirma kafa karisiyor

Herkese günaydııın.bugün gene erkenden kalktık biz.sabah erkenciyiz hep.oğluşum da böyle olur mu ki acep?

Şu an tam kaç haftasındasın canım

İnşallah canım nasıl sevin
Çok sevindim canım,hadi inşallah güzel haberler olucak bu sefer yavruna sağlıkla kavusucan...

amin canım cumlemızın ıns vermek gerekıyoda ben doktoru dınlemedım doktor 4 ay korun dedı ben 2 ay korundum :S
Hayirlisi olsn canim bnde iki ay sonra kalmistim folik asiti ihmal etme bn 5, aya kadar hic inanmamistim korkudan

Bebek ne zaman istiyorsa o zaman gelsin çok kötü durumda degilseniz, hazır olunca gelecekler zaten...doktorumuz bize de 40 i beklemez erken gelir dedi, bakalım, ne zaman isterse...

gunaydın kızlar :) elifeva cok sevındım cnm hadı hayrlısı :)
Evet öyle fazla alıyolar ama inşan alısip güvendiği dr da doğum yapmak istiyo benim hastanemde normal doğum 350 tl sezeryan 850tl ama napalim dr um iyi o yüzdn vazgeçemem
cnm cok ıyı bı fıyat bnce bnm gıttıgım hastanede normalde sezaryende 2.000 tl

Hayirlisi olsn canim bnde iki ay sonra kalmistim folik asiti ihmal etme bn 5, aya kadar hic inanmamistim korkudan
Sabah yaptigim test negatif cikinca hastaneye geldim canim kan verdim bir saate cikcakmis onu bekliyorum hayirlisi allah tan

Sabah yaptigim test negatif cikinca hastaneye geldim canim kan verdim bir saate cikcakmis onu bekliyorum hayirlisi allah tan
Hayırlısı neyse o olsun inşallah canım.Allah sağlıklı hayırlı evlat versin de zamanı ne zaman olursa olsun.çok beklemeden tabi inşallah.

evet ınanlmz karnım çok buyuk doktrm 9 aylık gbı duruyosn dedı enson gttgmde yuruyemıorm ewden dsarı cıkmak ölüm gelıo 5 dkk yuruyeyım sancılar gırıyor ve cok asagı bastırıyor artık afdrsn rahım sankı yerınden cıkcak gbı oluyor

Hayırlısı neyse o olsun inşallah canım.Allah sağlıklı hayırlı evlat versin de zamanı ne zaman olursa olsun.çok beklemeden tabi inşallah.
34,1 cıktı beta hcg doktor cokdusuk bı rakkam salı gunu tekrar edelım dedı dusuk ıhtımalıne karsı progestan basladı ıns salı gunu ıkıye katlar

Canim gecikme oldumu
bılmıyorumkı canım son adetımı hatırlamıyorum doktor arkadasıma sordum 2 3 haftalık hamılesın dedı ama kendı doktorum salı gunu gel tekrar test yapalım dedı progestan basladı dusuk ıhtımalıne karsı varda dıyemem yokta dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…