Canııııım.inşallah sağlıkla gelmiştir bebeğin.Allahım gönlüne göre versin inşallah.çok çok sevinicem kesinleşsin inşallah da.kızlar slm ılk sıze soylıcemı demıstım kesın emın deılım ama test yaotım evde 2 tane sılık ıkıncı cızgı cıktı pazartesı dr gıtmeyı dusunuyorum ıns varsa bu sefer rabbım sag saglım kucagıma almayı nasıp eder
Canım zaten bebek kanala girdiyse beklemeyebilirde son haftaya kadar.Bence söylemene bile gerek kalmayabilir.suyunun fazla olması gerçekten çok yoruyormuş anneyi.Allah kolaylık versin canım ama bence suni sancıyla doğum yapmak da zor canım.dojtorunla ayrıntılı bir şekilde konuş bakalım ne diyecek?erken dogum rıskın var bebek kanala gırmıs artık donmez norml dogum olucgnı ve 23 mayısı verdı bı yndan brn önce dogsn ıstyrm ama bı yndanda 40 haftam dolsun Allah korusun kuveze konur bsy olur dıye cok korkuyorm ha 38 ha 40 2 hafta ıcın rısk almaya degmez dıyorm bırde vıcdan azabndan mafolurm
arkadaşlar çok gerginim aslında şeytanın vesvesesi diye düşünüyorum da içim rahatlamıyor bi türlü
ciğer geliştirici vurulduk yan etkilerinde bebek hareketlerinin azaldığı söylendi ama içim bi türlü rahat etmiyor
oğluşum hareketli ama az sanki uykusunda hareket ediyor gibi
ciğer geliştirici vurulup bunu yaşayan var mııı
benide rahatlatın noluuurr
Şu an tam kaç haftasındasın canımerken dogum rıskın var bebek kanala gırmıs artık donmez norml dogum olucgnı ve 23 mayısı verdı bı yndan brn önce dogsn ıstyrm ama bı yndanda 40 haftam dolsun Allah korusun kuveze konur bsy olur dıye cok korkuyorm ha 38 ha 40 2 hafta ıcın rısk almaya degmez dıyorm bırde vıcdan azabndan mafolurm
Gunaydin canimGünaydınnn :-*
Canım benm hadi hayırlısı olsun bakalım :) hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah...baktım onunkınde sadece test cızgısı var sılık mılık hıc bıse yok hadı hayırlısı ya kalbım durcak
İnşallah canım nasıl sevinkızlar slm ılk sıze soylıcemı demıstım kesın emın deılım ama test yaotım evde 2 tane sılık ıkıncı cızgı cıktı pazartesı dr gıtmeyı dusunuyorum ıns varsa bu sefer rabbım sag saglım kucagıma almayı nasıp eder
Çok sevindim canım,hadi inşallah güzel haberler olucak bu sefer yavruna sağlıkla kavusucan...kızlar slm ılk sıze soylıcemı demıstım kesın emın deılım ama test yaotım evde 2 tane sılık ıkıncı cızgı cıktı pazartesı dr gıtmeyı dusunuyorum ıns varsa bu sefer rabbım sag saglım kucagıma almayı nasıp eder
Hayirlisi olsn canim bnde iki ay sonra kalmistim folik asiti ihmal etme bn 5, aya kadar hic inanmamistim korkudanamin canım cumlemızın ıns vermek gerekıyoda ben doktoru dınlemedım doktor 4 ay korun dedı ben 2 ay korundum :S
erken dogum rıskın var bebek kanala gırmıs artık donmez norml dogum olucgnı ve 23 mayısı verdı bı yndan brn önce dogsn ıstyrm ama bı yndanda 40 haftam dolsun Allah korusun kuveze konur bsy olur dıye cok korkuyorm ha 38 ha 40 2 hafta ıcın rısk almaya degmez dıyorm bırde vıcdan azabndan mafolurm
cnm cok ıyı bı fıyat bnce bnm gıttıgım hastanede normalde sezaryende 2.000 tlEvet öyle fazla alıyolar ama inşan alısip güvendiği dr da doğum yapmak istiyo benim hastanemde normal doğum 350 tl sezeryan 850tl ama napalim dr um iyi o yüzdn vazgeçemem
Sabah yaptigim test negatif cikinca hastaneye geldim canim kan verdim bir saate cikcakmis onu bekliyorum hayirlisi allah tanHayirlisi olsn canim bnde iki ay sonra kalmistim folik asiti ihmal etme bn 5, aya kadar hic inanmamistim korkudan
Hayırlısı neyse o olsun inşallah canım.Allah sağlıklı hayırlı evlat versin de zamanı ne zaman olursa olsun.çok beklemeden tabi inşallah.Sabah yaptigim test negatif cikinca hastaneye geldim canim kan verdim bir saate cikcakmis onu bekliyorum hayirlisi allah tan
32+3 gunlk olduk canmŞu an tam kaç haftasındasın canım
evet ınanlmz karnım çok buyuk doktrm 9 aylık gbı duruyosn dedı enson gttgmde yuruyemıorm ewden dsarı cıkmak ölüm gelıo 5 dkk yuruyeyım sancılar gırıyor ve cok asagı bastırıyor artık afdrsn rahım sankı yerınden cıkcak gbı oluyorCanım zaten bebek kanala girdiyse beklemeyebilirde son haftaya kadar.Bence söylemene bile gerek kalmayabilir.suyunun fazla olması gerçekten çok yoruyormuş anneyi.Allah kolaylık versin canım ama bence suni sancıyla doğum yapmak da zor canım.dojtorunla ayrıntılı bir şekilde konuş bakalım ne diyecek?
34,1 cıktı beta hcg doktor cokdusuk bı rakkam salı gunu tekrar edelım dedı dusuk ıhtımalıne karsı progestan basladı ıns salı gunu ıkıye katlarHayırlısı neyse o olsun inşallah canım.Allah sağlıklı hayırlı evlat versin de zamanı ne zaman olursa olsun.çok beklemeden tabi inşallah.
Canim gecikme oldumu34,1 cıktı beta hcg doktor cokdusuk bı rakkam salı gunu tekrar edelım dedı dusuk ıhtımalıne karsı progestan basladı ıns salı gunu ıkıye katlar
bılmıyorumkı canım son adetımı hatırlamıyorum doktor arkadasıma sordum 2 3 haftalık hamılesın dedı ama kendı doktorum salı gunu gel tekrar test yapalım dedı progestan basladı dusuk ıhtımalıne karsı varda dıyemem yokta dedıCanim gecikme oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?