Merhaba, benim akıntım da var. Hamile kaldığımdan beri hep enfeksyon çıkıyo idrarda. Enfexia diye bir antibiyotik vermişti kullandığım hafta tüm şikayetlerim geçti. İlaç bitince tekrar başladı. Tuvaletim geldiğinde ağrı zonklama falan oluyo. Sen de bu şikayetler var mıydı? Önerin için teşekkür ederim.Shine-15 Merhaba benimde 3. ayımdan itibaren sürekli idrar enfeksiyonu çıkıyordu idrar kültüründe ve her seferinde antibiyotik kullandım sonra enfeksiyon hastalıkları Dr. Una gittim evde temizleyerek yap getir dedi ve öle yaptım temiz çıktı.sonra tekrar hastanede verdim gene çıktı tekrar antibiyotik kullandım evde yaptım gene temizl çıkti eğer denemediysen sana tavsiyem evde duşun altında temizlenip 1 saat içinde hastaneye ulaştırman çünkü hamilelikte akıntı fazla olduğu için bakteri üretebiliyormuş. Ben boş yere antibiyotik kullandığımı düşünüyorum.
Merhaba geçen hafta doktora gittiğimizde bebek az kilo almış demişti bu hafta toparlamış biraz 1550 olmuş ama yine az değil mi31+2 yim bugün boyu 42 cm
MASALLAH YAVRUNA CANIM :)
Günaydın :) Maşallah yavruna kocaman olmuş oğlun :)
MasaAllahhh
Gunaydinn iyi haftalarr herkese
haklısın sağlıklı olsunda, varsın tombik olmasın:))canım doktorun bebeğin sağlıklı demişse hiç korkma benimde 33. haftamda 42 cm 1700 gr dı, minyon yapılı bebek doğmasının hiçbir sakıncası yok,ben forumda da çok yazdım çok üzülüyordum ancak sağlıklı olması daha önemli, sağlıklı doğarsa 2500-3000 arası gelicek kızım, büyük ihtimal seninde yakın gr larda olur.kimisi 4000 gr doğar kimisi 2500 herkesin 3500 doğması mümkün değil, Allah büyük daha vaktin var belki bebeğin toparlanır ve ortalama kiloda doğar inşallah, büyükler hep diyor ya tecrübeyle sabitmiş zayıf bebek daha çabuk toparlar kendisini diye, bizim için önemli olan doğum sonrası bebeğimizi iyi emzirebilmemiz işte o zaman arayı kapatabiliriz :)
günaydınn:) ya istanbul da doğum ücretleri neden bu kadar pahalı ya
bir de şunu öğrenmek istiyorum, bebek elbiseleri için hacı şakir granül matik aldım ama makine de kaç derecede nasıl yıkayacağımı bilmiyorum, sizler nasıl yıkadınız, bir de yumuşatıcı kullandınız mı?
Canim benim Allah yardimcin olsun ev tasimak ne demek biliorum 2 kere tasimak zorunda kaldim bende hamilelikte..ama sonrasi cok rahat olucak kendi evinde..bir el uzatmayanlarda utansin bugun sana yarin onlara dedigin gibi Allah yardimcin olsun...Günaydın kızlar. Nasılsıniz. Zaman öyle çabuk geçiyor ki anlamıyorum. Taşınmak ne zor ismis. Daha sadece eşyaları topluyorum. Çok yoruluyorum. Eski ev ile yeni ev arasında gidip geliyorum. Eşim her şeyi tek başına yapıyor çok yoruluyor kiyamiyorum ona da . O da bana kıyamıyor. Ama sanırım birbirimizden başka kimsemiz yok. Bir ara kaynanam ve eltimi soran olmuştu yardım etmezler mi diye. Teklif dahi etmediler. Eşim eşyaları topladigimi söyledi hiç yorulma yardıma gelelim demediler. Temizlikci aradigimi soyledim biz geliriz demediler hic.annem sağolsun biraz yardım ediyor. Eee ölümlü dünya bugün bana yarın sana. Allah büyük diyorum ve susuyorum
günaydınn:) ya istanbul da doğum ücretleri neden bu kadar pahalı ya
bir de şunu öğrenmek istiyorum, bebek elbiseleri için hacı şakir granül matik aldım ama makine de kaç derecede nasıl yıkayacağımı bilmiyorum, sizler nasıl yıkadınız, bir de yumuşatıcı kullandınız mı?
Ben elde yıkama programını kullandım. 20 ya da 30 derece olarak ayarlanıyo makinamda. Yumuşatıcı kullanmadım ne de olsa kimyasal maddegünaydınn:) ya istanbul da doğum ücretleri neden bu kadar pahalı ya
selam komşu topikk :))
kaçınız doğum yaptı merak ettim :))
anladım canım Allah analı babalı buyutsun yavrucağımızı anneyide tebrik ederim :))Selam canım,
Daha benim bildiği 1 kişi var.
Maşallah size :):) Döner daha merak etme çok zaman var :) Ben de son üç haftama kadar çalışma istiyorum yalnız değilsin :):) Ayrıca ben de çok şiştim 68.8 ile hamile kaldım 87 küsürüm :):)cumartesi günü randevuma gittim arkadaşlar.bir aydır görmüyordum bebeğimi özlemişim :) ağzı açık bi ulturason fotosu verdi 4 boyutlu :) ilk kez kilosunu söyledi 1809 gr haftasıyla uyumlu dedi.buralarda gördüğüm kilolara göre az ama doktor iyi dediği için önemsemiyorum.henüz dönmemiş yan pozisyondaymış başı hafif aşağı meyilliymiş.daha zaman var dönmesi için dedi.çalışabilir raporumu da aldım.umarım son 3 haftaya kadar dayanabilirim. şimdilik sıkıntım yok ama ağırlaşıyorum git gide.iki haftaya düştü muaynemiz.nstye girmedim.b12 ye baktı her ay olduğu gibi.onu cok önemsiyor b12 eksikliği ileriki hayatta dikkatsiz algılama güçlüğü çeken çocuklar olmasına neden olurmus ve hamilelikte anıden düşebilirmiş bu yuzden sürekli kontrol altında tutulmalıymıs.bi ara sınırda çıktı iğne vermişti.bu ay 289 çıktı çok şükür.bizden haberler böyle..
Kızçeni yesinler senin :):) Ayaklarından öperim kızçeni :):)zıp zıp kızçemlehepinizi selamlıyoruz, iyi haftalar herkese
Canım seninle doğum tarihlerimiz aynı görünüyo :)Sizinde cok olmus ya nasil dayandin biz 3 haftadir gormuyoruz nasilda ozlemisim bi bilsen seninde az kalmis minnosunu gorecen sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?