2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba, benim akıntım da var. Hamile kaldığımdan beri hep enfeksyon çıkıyo idrarda. Enfexia diye bir antibiyotik vermişti kullandığım hafta tüm şikayetlerim geçti. İlaç bitince tekrar başladı. Tuvaletim geldiğinde ağrı zonklama falan oluyo. Sen de bu şikayetler var mıydı? Önerin için teşekkür ederim.

kızlar hepinize günaydııııınnnnnnnnnnnn
hafta sonunuz umarım iyi geçmiştir artık 34.haftaya girdik biz kızlar zaman giderek azalıyor çok heyecanlanıyorum haftaya izine çıkıyorum artık hazırlık zamanı başlıyooorrrr
cumartesi beşiğimizi,banyo küvetimi falan aldık şükür bitti artık temizlikte herşey yerleşecek yerine o kadaarrrrr

cumartesi günü randevuma gittim arkadaşlar.bir aydır görmüyordum bebeğimi özlemişim :) ağzı açık bi ulturason fotosu verdi 4 boyutlu :) ilk kez kilosunu söyledi 1809 gr haftasıyla uyumlu dedi.buralarda gördüğüm kilolara göre az ama doktor iyi dediği için önemsemiyorum.henüz dönmemiş yan pozisyondaymış başı hafif aşağı meyilliymiş.daha zaman var dönmesi için dedi.çalışabilir raporumu da aldım.umarım son 3 haftaya kadar dayanabilirim. şimdilik sıkıntım yok ama ağırlaşıyorum git gide.iki haftaya düştü muaynemiz.nstye girmedim.b12 ye baktı her ay olduğu gibi.onu cok önemsiyor b12 eksikliği ileriki hayatta dikkatsiz algılama güçlüğü çeken çocuklar olmasına neden olurmus ve hamilelikte anıden düşebilirmiş bu yuzden sürekli kontrol altında tutulmalıymıs.bi ara sınırda çıktı iğne vermişti.bu ay 289 çıktı çok şükür.bizden haberler böyle..

Günaydın kızlar ve minikleri doktora gitcekler güzel haberlerle gelin inşallah @Ariver canım zor ama boşver kendin yap. Iki iş yapıp adı yaptı oluyo insanların .

Merhaba geçen hafta doktora gittiğimizde bebek az kilo almış demişti bu hafta toparlamış biraz 1550 olmuş ama yine az değil mi31+2 yim bugün boyu 42 cm

canım doktorun bebeğin sağlıklı demişse hiç korkma benimde 33. haftamda 42 cm 1700 gr dı, minyon yapılı bebek doğmasının hiçbir sakıncası yok,ben forumda da çok yazdım çok üzülüyordum ancak sağlıklı olması daha önemli, sağlıklı doğarsa 2500-3000 arası gelicek kızım, büyük ihtimal seninde yakın gr larda olur.kimisi 4000 gr doğar kimisi 2500 herkesin 3500 doğması mümkün değil, Allah büyük daha vaktin var belki bebeğin toparlanır ve ortalama kiloda doğar inşallah, büyükler hep diyor ya tecrübeyle sabitmiş zayıf bebek daha çabuk toparlar kendisini diye, bizim için önemli olan doğum sonrası bebeğimizi iyi emzirebilmemiz işte o zaman arayı kapatabiliriz :)

günaydınn:) ya istanbul da doğum ücretleri neden bu kadar pahalı ya
bir de şunu öğrenmek istiyorum, bebek elbiseleri için hacı şakir granül matik aldım ama makine de kaç derecede nasıl yıkayacağımı bilmiyorum, sizler nasıl yıkadınız, bir de yumuşatıcı kullandınız mı?

haklısın sağlıklı olsunda, varsın tombik olmasın:))

canım yumuşatıcı zararlı kullanma sakın.deterjanda o yüzden kullanmıyoruz ben çay bardağının en küçüğü ile hassas programda yıkadım 30 yada 40 derece sanırım...

Canim benim Allah yardimcin olsun ev tasimak ne demek biliorum 2 kere tasimak zorunda kaldim bende hamilelikte..ama sonrasi cok rahat olucak kendi evinde..bir el uzatmayanlarda utansin bugun sana yarin onlara dedigin gibi Allah yardimcin olsun...

Günaydın Canım,

Bende onunla yıkadım. Elde yıkama modunda - 30 derece de yani yıkadım. Birde ekstra durula yaptırdım. Ama dikkat et sakın fazla koyma erimiyor. Zaten bunlar temiz. Ama bebek doğunca sıvı detarjana geçerim.

Ben elde yıkama programını kullandım. 20 ya da 30 derece olarak ayarlanıyo makinamda. Yumuşatıcı kullanmadım ne de olsa kimyasal madde

Kızlar ben de bebeğimi en son 7 Martta görmüştüm. 4 Nisan Cumartesi 32+2 de göreceğim. Çok özledim. Çalışabilir raporunu da alacağım.

Bizde hazırlıklar,

Çamaşırlar tamamı yıkandı, ütülendi.
Biberonlar süt pompaları duruyor.
Uyku seti yıkanıp ütülendi.
Odanın kokusunun çıkması bekleniyor.

Bu hafta çantamı tamamen hazırlamış olurum. 20 Nisan gibi de halıları yıkamaya vericem. Perdeleri yıkarım. 10 Mayıs gibi de temizliği yaptırırım. 20 Mayısta doğum istiyorum. Bakalım doktor tarih olarak ne verecek :)

Maşallah size :):) Döner daha merak etme çok zaman var :) Ben de son üç haftama kadar çalışma istiyorum yalnız değilsin :):) Ayrıca ben de çok şiştim 68.8 ile hamile kaldım 87 küsürüm :):)

zıp zıp kızçemle hepinizi selamlıyoruz, iyi haftalar herkese
Kızçeni yesinler senin :):) Ayaklarından öperim kızçeni :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…