İnsaallah teyzesi oğlumda bende çok mutlu olduk bizi düşündüğün için sende minik kuzunla bi ömür sağlıkla mutlulukla yaşa insaallah :) :) öptük ikiniz i de
Biz de ikinizi öperiz takipteyim canım :):) İnşallah kolay ve sağlıklı bir doğum olur :)
Aynen dilekciğim yaaa çok kötü oldum ağlamamak için kendimi zorluyorum eski doktorum çok çok iyiydi o izne ayrılınca mecbur bu doktora gittim ısınamadım bi türlü offf çok doluyum yaa
Üzülme hiç yanlış ölçmüşlerdir, doğru olsa bile benim kızım son bi haftada 250 gr aldı, senin bebeğin de 3 kg üstünde olucak merak etme kendini boş yere strese sokma..
Bugün bizde doğduk teyzeleri minigim bekledigimden iyi masallah cok farkki özel bi duyguymus rabbim cok büyük herkese bu duyguyu tattirsin inş. 3400gr 51 cm boyumuz var doktor 3 kilo demisti utandirdi bizi. gelisimi küçük diyenler ins bana sürpriz olduğu gibi sizede olsun rabbim bekleyen tüm anneleri hayirla murdina edirsin. Spinal anestezi ile dogum yaptım ve merak edenler icin normlaralgumun yerini tutmasada konforlu bir dogum sekli
Maşallah sşze, çok sevindim, çok zorluklar çekmiştin, rabbim sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin, hayırlı olsun :)
günaydın arkadaşlar 15 dakika önce suyum geldi. çantalarımızı aldık.size yazıp çıkıyorum:)bana dua edin
Dualarımız seninle kolay ve sağlıklı bir doğum olur inşallah, tek avazda kurtul :)
kızlar günaydın bende hastahaneye 8.30 da gideceğim doktor yatış yapacakti en son bir bakacagiz duruma göre ne olur dualarınızı eksik etmeyin açılma olsun hemen Rabbim yardımcımiz olsun
Dualarımız seninle tek avazda kurtul inşallah bi an önce açılman olur da rahat bir doğum gerçekleşir..
Herkese günaydın.kızımın hastalandığını yazmıştım hatırlarsanız.cuma sabahı apandisit ameliyatı oldu güzel kızım.şimdi şükür ki çok iyi ve apandis patlamadan alındı. Bugün bizde doğum için kayınvalideme geçiyoruz.yarın anestezi doktoruyla görüşücez.sonra da doğum için günümüz belirlenicek ve oğlumuza kavuşucaz inşallah.herkese hayırlı doğumlar diliyorum.bu arada doğumu gerçekleşmiş olan arkadaşları tebrik ediyorum.sağlıkla büyütün yavrularınızı.bizlere de dua edin olur mu? Doğum yapmamış olanlara da hayırlı doğumlar dilerim.
Rabbim bi an önce eski sağlığına kavuştursun yavrunu, geçmiş olsun.. Sağlıklıca dünyaya getir diğer yavrunu da inşallahh..
Kizlar gunaydin
Gece 02 39 da bebegimi dunyaya getirdim cok sukur. Suni sanciyi aksam 6 da vermeye basladilar gece 11 de suyumu patlattilar. 3050 gr 50 cm dogduk. Cok sukur iyiyiz. sadece biraz emme sorunumuz var.
Rabbim herkesi bir avazda kurtarsinn cok dua ettim her sancimda. Dogum bekleyenler normalden korkmayin her sancida dua edin rabbim yardim ediyor. Opuyorum hepinizi
Allah hayırlı uğurlu etsin, ömrü bereketli olsun inşallah..
Kizlar dun kontrole gelmistim suyum gidiyordu nst de sancim cikmisti doktor eve yollamadi yatisim yapildi bugun sabah saat 5 te kizimi normal dogumla kucagima aldim.kizimin adi aymina dua edin bize ikimizde cok iyiyiz Allaha sukur.
Ohh maşallahh sağlıkla büyüt, ömrü bereketli olsun :)
Merhaba kizlar herkese. Ve sonunda dogdu kizimm. Acili ve Zor bir dogum hikayemiz var. dun 6 da suyum geldi hemen hastaneye geldik. 1 cm acilman var dediler. Sunni sanci bagladilar.8 de baslayan sancimi aksam 4 e kadar cektim. Ve zorla 3 cm acildi. Catilarim iyi diye o saate kadar beklettiler ama dayanacak gucum kalmadi.boyle bir aci yok gercekten dakikada 1 en agir sancilar girmeye basladi ama acilmam olmadi. En son doktorum artik acilmayacak sezeryana alicaz dedi. Sezeryana aldilar. Hem o kadar dogum sancisi cektim hemde sezeryana girdim onun acisini cekiyorum simdi. Ama iyiki sezeryana almis cunku kordon dolanmis 2 kere ve az daha kaybediyormusu

( meger kuzum ondan gelmiyormus. Simdi ikimizde iyiyiz. 11 mayis 16.43 te 3420 gr. 50 cm dogdu. Umarim benim gibi olmaZsiniz. Rabbim hepinize yardimci olsun
Aynı benim hikayem ya, çok zor ikisini birden çekmek, ama siz iyisiniz ya önemli olan o, rabiim ömrünü bereketli etsin yavrunun, sağlıkla mutlulukla büyüsün :)