• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim ben suni ile dogum yaptim. Hic acilmam yoktu . dogum belirtim yoktu. Bebegim kucuk kaldi ve sata gore 41 ultrasona gore 40 oldugu icin almak istemisti doktor. Korkma hicbir sey icin herkesin aci esigi farkli inan. Bana gore biraz zordu ama dogunca her sey bitti. Ama baskasina gore cok kolaydir ya da cok daha zordur. Yinede normal dogum en guzeli. Bebegin kalo atislarinni takip ediyolar zaten strese girerse sezaryene alirlar
Selam cnm. Bnmde bebegim haftasina gore geride duruyor. Muhtemelen suni sanci ile dogurulmasini isticem doktorumdan bole giderse. Bebeginin kilosu kacti. Ben 37+3deyim 2500 kilo. Suni sanciyla cok kolay dogurabilecegimi dusunuyorum kucuk bebek oldugu icin. doktorum surekli sezeryana yonlendirmeye calisiyor normal dogum gelmezse suni sanciyla dogum isticem

Ilk 1 ay, 2 saatte 1 emzirmek gerekiyor, uyandirmak lazim, kizim dogdugu gun 6 sat uyumustu, uyandiramadim,hemsireye soyledim,zor uyandirdilar, sarilikmis meger, ama tedavi gormedi, surekli emzirdim, gecti.

Kimse bana cevap vermemis ama yine de yazayim. Dun gece nişan, 3 dakikada bit gelen duzenli kasilmalar, ve siddetli bel agrim vardi, 3 cm de acikligim olunca dogurcam sandim, ama su an arada bir gelen kasilma ve hafif bir bel agrisindan baska bir sey kalmadi. Dogum yakin sanmistim, cok uzuldum, cok bunalmis durumdayim, kayinvalidem bizde ya, gerginim, dogsa da gunler gecse diye bakiyorum.
Sende en azından açılma falan var bende tık yok sıfır sancı pazartesiye kadar gelmezse sezaryen galiba çok bunaldim ellerimde sinir sıkışmasi başladı hiç bişey Tutamıyorum bile neyse kaynananin olmasi bunaltiyor olabilir seni

Kizlar gunaydin berbat bi gece gecirdim kasibtilardan saat 1buvuk gbi uyudum saat 4te bi uyandim uyuz olmusum sanki kasindikca kasindi kollarim bacaklarim gogus kafesim korkunc korkunc ruyalar gordum birazfan dr gidicem insallah bi sorun yoktur sezeryan a falan alalim demez korkuyorum dualariniza ihtiyacim war kizlar :(:(:(

Kizlar gunaydin berbat bi gece gecirdim kasibtilardan saat 1buvuk gbi uyudum saat 4te bi uyandim uyuz olmusum sanki kasindikca kasindi kollarim bacaklarim gogus kafesim korkunc korkunc ruyalar gordum birazfan dr gidicem insallah bi sorun yoktur sezeryan a falan alalim demez korkuyorum dualariniza ihtiyacim war kizlar :KK43::KK43::KK43:
Bişey yoktur inşallah dua ederiz üzülme korkma canım

Kizlar gunaydin berbat bi gece gecirdim kasibtilardan saat 1buvuk gbi uyudum saat 4te bi uyandim uyuz olmusum sanki kasindikca kasindi kollarim bacaklarim gogus kafesim korkunc korkunc ruyalar gordum birazfan dr gidicem insallah bi sorun yoktur sezeryan a falan alalim demez korkuyorum dualariniza ihtiyacim war kizlar :KK43::KK43::KK43:
Canim benimde hamilelikte kasinti olmustu geceleri uyuyamiyordum karaciger testleri yapildi ama temiz cikti o da insaAllah seninde temiz cikar

Selam cnm. Bnmde bebegim haftasina gore geride duruyor. Muhtemelen suni sanci ile dogurulmasini isticem doktorumdan bole giderse. Bebeginin kilosu kacti. Ben 37+3deyim 2500 kilo. Suni sanciyla cok kolay dogurabilecegimi dusunuyorum kucuk bebek oldugu icin. doktorum surekli sezeryana yonlendirmeye calisiyor normal dogum gelmezse suni sanciyla dogum isticem

Canim bizimki 36. Haftasina bile giremedi. O gunden sonrada buyumedi. Doktorumuz 2700 ancal dogar dedi. Ama cok sukur 3050 gr 50 cm dogdu yavrum. InsaAllah sende saglikla bebegini kucagina alirsn annesi

Kızlar doğum yapan arkadaslara sormak istiyorum,veya benimle aynı haftalarda olanlara.bende çok yoğun akıntı geliyor.bu doğum başlamasıyla ilgili bişey olabilir mi.adet olmuşum gibi akıyor bir bakıyorum ki akıntı. cuma sezeryan olacam zaten ama önce gelmesinden korkuyorum.

Canim sikinti yapma cok. Guzel haberler bekliyoruz senden

Kızlar doğum yapan arkadaslara sormak istiyorum,veya benimle aynı haftalarda olanlara.bende çok yoğun akıntı geliyor.bu doğum başlamasıyla ilgili bişey olabilir mi.adet olmuşum gibi akıyor bir bakıyorum ki akıntı. cuma sezeryan olacam zaten ama önce gelmesinden korkuyorum.

Canim sumuksu mu kivami. Bende bu ara oyle akinti cok oluyor. Rahim tikacinin bebek baskisiyla gelmesi olabilir canim.

Kizlar hastabedeyim tahlil yapildi 1buvukta cikacak ve dr gostericem dr kaeacigerle ilgili ise suni sanci ile bebegi almaliyiz dedi ben normal dogum istedigim icin tenimde kabarma falanda yok alarji gbi degil bakalim kara ciger olabilir dedi hakkimizda hayirlisi ne ise o oksun insallahh dualarinizi bizden eksik etmeyin

cAnImVEcAnI cAnImVEcAnI sen tecrübeli annesin diye sormak istedim bi de ele gelen kitle ne olabilir sence?
çok korkutum bi an ele gelince:KK17:
süt bezesi olabilir canım,doğumdan sonra kontrol et yine kaybolucakmı.Endişe etme ama ihmalde etme tabi olmazsa doğumdan sonra mamografi çektirirsin için rahat eder

Son düzenleme:
Ilk 1 ay, 2 saatte 1 emzirmek gerekiyor, uyandirmak lazim, kizim dogdugu gun 6 sat uyumustu, uyandiramadim,hemsireye soyledim,zor uyandirdilar, sarilikmis meger, ama tedavi gormedi, surekli emzirdim, gecti.

Kimse bana cevap vermemis ama yine de yazayim. Dun gece nişan, 3 dakikada bit gelen duzenli kasilmalar, ve siddetli bel agrim vardi, 3 cm de acikligim olunca dogurcam sandim, ama su an arada bir gelen kasilma ve hafif bir bel agrisindan baska bir sey kalmadi. Dogum yakin sanmistim, cok uzuldum, cok bunalmis durumdayim, kayinvalidem bizde ya, gerginim, dogsa da gunler gecse diye bakiyorum.
hamileliğinin tadını çıkar bitanem

Back
X