- 26 Eylül 2014
- 646
- 641
- 158
hayirli olsun canim, gunlerimiz ayni seninle biz beklemedeyiz, doktorum gununu beklemez gibi hazirlikli ol dedi gecen hafta ama ses yok bizde:) firsat buldugunda yaz lutfen merak ediyorum dogum hikayeni, yavrunun mis kokusunuda cek benim icin..saglicakla kalin bol bol sutunuz olsun ins..Birgun buraya bende dogurdum yazmak varmis nasipte cok sukur:>kizlar 12.05.2015 te 16.34 te normal dogumla aldim kizimi kucagima cok sukur....Darisi sizlerin basina dogum hikayemide yazicam bi ara![]()
Hayirli olsun yavtun canim, bol sutunuz olsun darisi biz bekleyenlere..Günaydııııın herkese,
dün 17:30 gibi uzanırken suyum geldi, anneme de uzanmadan önce bu oğlanın kendi geleceği yok demiştim, apar topar hastaneye geldik 20:30 gibi genel anastezi ile sezerysn oldum aslında ayın 15'inde epidural sezeryan diye anlaşmıştık fakat yemek yiyeli çok olmadığı için genel oldu. Oğlum çooook çok güzel bir bebek tüm bebekler gibi ben de çok iyiyim Allaha şükür darısı kalanların başına![]()
Canim bence senin bebis heran gelebilir yoklamis bak seni, bizimde 1 parmak acikligimiz var bekliyoruz, doktor takibindesindir diye tahmin ediyorum belki acilman falan artmistir o kasilmalarla, hayirlisi olsun ins..Ilk 1 ay, 2 saatte 1 emzirmek gerekiyor, uyandirmak lazim, kizim dogdugu gun 6 sat uyumustu, uyandiramadim,hemsireye soyledim,zor uyandirdilar, sarilikmis meger, ama tedavi gormedi, surekli emzirdim, gecti.
Kimse bana cevap vermemis ama yine de yazayim. Dun gece nişan, 3 dakikada bit gelen duzenli kasilmalar, ve siddetli bel agrim vardi, 3 cm de acikligim olunca dogurcam sandim, ama su an arada bir gelen kasilma ve hafif bir bel agrisindan baska bir sey kalmadi. Dogum yakin sanmistim, cok uzuldum, cok bunalmis durumdayim, kayinvalidem bizde ya, gerginim, dogsa da gunler gecse diye bakiyorum.
aglicakla gelsin yavrun ins, dualarimizdasiniz..Arkadaslar ben suan yatmaktayim gece boyunca bel ve vajina agrisi cektim hastahanye geldim kontrole dogum dedi nst sanci ve 2 cm acilma suan ara ara vuruyo ama ahim sahim degil dua edin hayirlisiyla bi avazda dogurmakkucagimiza almayi nasip etsi 37 haftalikerken geliyor