2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
39 gunluguz cnm.bizim kiz normalde uyarmadan kakasini yapiyor ,gazi oldugunda ve yapamadigi durumlarda uyariyorum.sadece o sekilde yapiyorsa bi doktoruna sor bence.ben ilaci saatlere bölerek veriyorum sikintisi basladiginda bir damla bi damla uyuyana kadar bes damla oluyo,bizim gaz sorunumuz baya uzun sürüyo cünkü

Biogaia mi kullanıyorsunuz ben de kullanıyorum 2 gündür kakasini yapmıyor ama ottosum 3 güne kadar da bisey olmaz bu ilaç sancisini azalttigi gibi kakasini da azaltır demişti
Canm oğlum kaka sını yapmadı die eşim masaj yaptı youtube de masaj videoları izledik faydasını d gördük

Doktora sormuştuk doktor doyduğuna eminmisin demişti yani bağırsak boşsa dıymadıysa yapmaz demişti

Kizlar günaydın bebisi kusan var mi bir kac gündür kusmaya basladi emdikten sonra hem kusuyor hem tekrar emmek istiyor. Ben doydugu için kusuyor diyordum ama ardindan emmek istemesi acaba hasta mi sorusunu dusunduruyor sizde durumlar nasil

Canm ara ara bizde de oluyor aynı dediğin gibi ben telaş etmedim bilemedim ki

Canm ara ara bizde de oluyor aynı dediğin gibi ben telaş etmedim bilemedim ki
Bugunlerde çocuğu biraz rahat giydirdim bizim burda disarda hava 30-35 ev ici 26-27 derece herkes sıcak erkek bebek sicagi sevmez dedigi icin battaniye falan ortmedim acaba usuttu mu diye kokrktum bende bilemedim vala 11 haziranda kontrol var bakalim sorarim

Peki nasıl kurtuldun canım ben şu an tuvalete cikmamaya direniyorum korkumdan. Yarın inşallah doktora gidecem,

Canim benim bebegim 1 aylik oldu ayni problem bizde de var. Ilk baslarda hem az emip hem 3-4vsaat uyuyodu simdi gunduzleri 2 saatte emiyo. Kilo alimi iyi. Ama ben arada süt sagip veriyorum geceleri. Onun kilo alimiyla etkisi varmi bilmiyorum.

Canim usuyunce de olur ama emzirdikten sonra mutlaka gazini cikar ve 10 dk kadar omzuna kafasini yaslatip dik durmasini sagla.sortina masaj yap. Emip hemen yatarsa da kusmaya neden olabiliyo.ben bu sekilde yapinca kusmuyo. Hemen yatirinca kusuyo

Sabah şeffaf akıntı geldi bitti diye sevindim şimdi tekrar kan geldi ndir bu çektiğim ya bir yandan hemeroıd bir yandan pisik ölsem daha iyi valla dayanamıyorum bu ağrıya

Bizde bugun 18 gunluk olduk. O seylerden bizdede cikti.anne sutu yapiyormys endise etme dedi doktor. Bende istanbuldayim ayni sennin gibi giydiriyorum

Kakasi yesilse usutmus demektir. Kontrol et istetsen xanim

Bizde bugun 18 gunluk olduk. O seylerden bizdede cikti.anne sutu yapiyormys endise etme dedi doktor. Bende istanbuldayim ayni sennin gibi giydiriyorum
Ben de böyle giydiroyrm ama bazen terliyo. Öğlen üstünü ya da emzirirken altını çıkarıyom yine battaniye içinde.

merhaba anneler.evde bebekli yaşam nasıl gidiyor? benim kızım 33 günlük ve artık evde oturmaktan hem hantallaştım hemde psikolojik olarak yıprandığımı hissediyorum. burda havalar sıcak biraz dışarda kızımla birlikte yürüyüş yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum. üşütürmü korkusundan ziyade yollar sokkaklar cok tehlikeli gibi geliyo.nasıl idare ederim korkusu var. yani aslında gezmeden kastım çarşı pazar gezmek değil evim cevresinden fazla uzaklaşmadan yarım saatlik falan yürüyüş ama buna bile cesaret edemiyorum. siz ne durumdasınız? dışarı çıkan arkadaşlar varsa bana biraz cesaret verin lütfen.

valla ilk haftadan beri çıkıyoruz oğlumla

mama verilmesini doktor mu söyledi bizimde kilo alımı azdı ilk hafta doktora sordum mamaya gerek yok dedi bende kendi kafama göre mama göre mama alıp vermedim
evet doktor söyledi önce emzir sonra 50 ml mama yap içtiğini içsin içmdeğini zorlama kalsın dedi. yani takviye yaptık mamayla .ama 1. ay kontrolünde kilo alımını iyi buldu sarılıkta geçmişti mamayı azalt dedi. benim sütümde arttı. şimdi çok husuzlanırsa yapıyorum mama bazı gün hiç mama vermiyorum bazı günde sadece 1 kere mama veriyorum.

Cikar canim niye korkuyorsun ki? Biz yari kirkindan sonra ciktik son bir haftadir da her gun disardayiz,bebege cok iyi geliyor acik hava.eve gelince saatlerce uyuyor.hem sende kotu olursan gunlerdir evde oturmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…