39 gunluguz cnm.bizim kiz normalde uyarmadan kakasini yapiyor ,gazi oldugunda ve yapamadigi durumlarda uyariyorum.sadece o sekilde yapiyorsa bi doktoruna sor bence.ben ilaci saatlere bölerek veriyorum sikintisi basladiginda bir damla bi damla uyuyana kadar bes damla oluyo,bizim gaz sorunumuz baya uzun sürüyo cünküBenm de aglmalari azaldi sanki gercekten ama
Seninki kac gunluk benim 41. Gune girdi. Artik kendisi yaomasi gerekmez mi ? Alistirdim diye cok korkuyorum uyarmadan yapamiyor. Gunduzden beri hic kaka yapmamis bak az once poposhnu actm islak mendili degdirdigim anda patir patir yapmaya basladi anlayamiorum. Ilacida her aksam 23.30da veriyorum
Canm oğlum kaka sını yapmadı die eşim masaj yaptı youtube de masaj videoları izledik faydasını d gördükBiogaia mi kullanıyorsunuz ben de kullanıyorum 2 gündür kakasini yapmıyor ama ottosum 3 güne kadar da bisey olmaz bu ilaç sancisini azalttigi gibi kakasini da azaltır demişti
Canım panik olmanı istemem ama doktora git olurmu enfeksiyon olmasın bebişKixlar bebegimin gobegi dusmedi 11.gun bgun we kanamis biraz gobegin dibi kuru gbi degil sanki parcalanmis gbi civik off cok korkuyorum neden byle oldu
Canm ara ara bizde de oluyor aynı dediğin gibi ben telaş etmedim bilemedim kiKizlar günaydın bebisi kusan var mi bir kac gündür kusmaya basladi emdikten sonra hem kusuyor hem tekrar emmek istiyor. Ben doydugu için kusuyor diyordum ama ardindan emmek istemesi acaba hasta mi sorusunu dusunduruyor sizde durumlar nasil
Bugunlerde çocuğu biraz rahat giydirdim bizim burda disarda hava 30-35 ev ici 26-27 derece herkes sıcak erkek bebek sicagi sevmez dedigi icin battaniye falan ortmedim acaba usuttu mu diye kokrktum bende bilemedim vala 11 haziranda kontrol var bakalim sorarimCanm ara ara bizde de oluyor aynı dediğin gibi ben telaş etmedim bilemedim ki
Peki nasıl kurtuldun canım ben şu an tuvalete cikmamaya direniyorum korkumdan. Yarın inşallah doktora gidecem,Zaten dikislerim problemliydi ya sonradan 2 3 dikis acildi kendilignden iyileşti.. Hemeroid acini anliorum canm bicak kesigi gbi ayni banada oyle oldu uzun surmedi allahtan cok korktum sismisti oramm resmen kocaman afedersn. Ve kasinti yapiordu ilk bass kurt var sandm popomda resmen megerse hemeroidden mis
Canim benim bebegim 1 aylik oldu ayni problem bizde de var. Ilk baslarda hem az emip hem 3-4vsaat uyuyodu simdi gunduzleri 2 saatte emiyo. Kilo alimi iyi. Ama ben arada süt sagip veriyorum geceleri. Onun kilo alimiyla etkisi varmi bilmiyorum.Kizlar kizim on gunluk memede sadece bes dakika kaliyor en fazla on dakika emzirebiliyorum hemen uyuyor iki saatte bir uyandiriyorum ama uyandirmakta cok zor oluyor ne yaplsam acmiyor gozunu sarilik degeri dustu gerci ama icim hic rahat degil sizce de az emmiyomu
Canim usuyunce de olur ama emzirdikten sonra mutlaka gazini cikar ve 10 dk kadar omzuna kafasini yaslatip dik durmasini sagla.sortina masaj yap. Emip hemen yatarsa da kusmaya neden olabiliyo.ben bu sekilde yapinca kusmuyo. Hemen yatirinca kusuyoKizlar günaydın bebisi kusan var mi bir kac gündür kusmaya basladi emdikten sonra hem kusuyor hem tekrar emmek istiyor. Ben doydugu için kusuyor diyordum ama ardindan emmek istemesi acaba hasta mi sorusunu dusunduruyor sizde durumlar nasil
kızın nerde ki niye kirki bekliyorsunayy kırkımız çıksa da durum gelse. çok özledim kızımı
Bizde bugun 18 gunluk olduk. O seylerden bizdede cikti.anne sutu yapiyormys endise etme dedi doktor. Bende istanbuldayim ayni sennin gibi giydiriyorumKızlar 25 günlüğüz benim kızımında karnında ufak ufak sivilce gibi seyler çıkmış isilik mi acaba hastane çıkışı giydiriyorum bi cıtcıtlı bi üst bi alt bi de bi Çorap bi patikli alt gaz sorunumuz var diye Penye battaniyesi de üstünde oluo hep urfadayım baya sıcak ama evimiz serin sizce çok mu giydiriyorum
Bugunlerde çocuğu biraz rahat giydirdim bizim burda disarda hava 30-35 ev ici 26-27 derece herkes sıcak erkek bebek sicagi sevmez dedigi icin battaniye falan ortmedim acaba usuttu mu diye kokrktum bende bilemedim vala 11 haziranda kontrol var bakalim sorarim
Ben de böyle giydiroyrm ama bazen terliyo. Öğlen üstünü ya da emzirirken altını çıkarıyom yine battaniye içinde.Bizde bugun 18 gunluk olduk. O seylerden bizdede cikti.anne sutu yapiyormys endise etme dedi doktor. Bende istanbuldayim ayni sennin gibi giydiriyorum
teyzesinde. ikisiyle ayrı ayrı ilgilenmek çok zor olur diye ablam getir bende kalsın dedi. dün telefonla konuşuyoruz.kardeşim çok çirkin, diyor büyümüş de küçülmüş cadı.kızın nerde ki niye kirki bekliyorsun
valla ilk haftadan beri çıkıyoruz oğlumlamerhaba anneler.evde bebekli yaşam nasıl gidiyor? benim kızım 33 günlük ve artık evde oturmaktan hem hantallaştım hemde psikolojik olarak yıprandığımı hissediyorum. burda havalar sıcak biraz dışarda kızımla birlikte yürüyüş yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum. üşütürmü korkusundan ziyade yollar sokkaklar cok tehlikeli gibi geliyo.nasıl idare ederim korkusu var. yani aslında gezmeden kastım çarşı pazar gezmek değil evim cevresinden fazla uzaklaşmadan yarım saatlik falan yürüyüş ama buna bile cesaret edemiyorum. siz ne durumdasınız? dışarı çıkan arkadaşlar varsa bana biraz cesaret verin lütfen.
vallaha süper ya.tebrik ederim seni cesaretliymişsin. bebek arabasıylamı geziyosun? nekadar süre dışarda kalıyosun?valla ilk haftadan beri çıkıyoruz oğlumla
evet doktor söyledi önce emzir sonra 50 ml mama yap içtiğini içsin içmdeğini zorlama kalsın dedi. yani takviye yaptık mamayla .ama 1. ay kontrolünde kilo alımını iyi buldu sarılıkta geçmişti mamayı azalt dedi. benim sütümde arttı. şimdi çok husuzlanırsa yapıyorum mama bazı gün hiç mama vermiyorum bazı günde sadece 1 kere mama veriyorum.mama verilmesini doktor mu söyledi bizimde kilo alımı azdı ilk hafta doktora sordum mamaya gerek yok dedi bende kendi kafama göre mama göre mama alıp vermedim
Cikar canim niye korkuyorsun ki? Biz yari kirkindan sonra ciktik son bir haftadir da her gun disardayiz,bebege cok iyi geliyor acik hava.eve gelince saatlerce uyuyor.hem sende kotu olursan gunlerdir evde oturmaktanmerhaba anneler.evde bebekli yaşam nasıl gidiyor? benim kızım 33 günlük ve artık evde oturmaktan hem hantallaştım hemde psikolojik olarak yıprandığımı hissediyorum. burda havalar sıcak biraz dışarda kızımla birlikte yürüyüş yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum. üşütürmü korkusundan ziyade yollar sokkaklar cok tehlikeli gibi geliyo.nasıl idare ederim korkusu var. yani aslında gezmeden kastım çarşı pazar gezmek değil evim cevresinden fazla uzaklaşmadan yarım saatlik falan yürüyüş ama buna bile cesaret edemiyorum. siz ne durumdasınız? dışarı çıkan arkadaşlar varsa bana biraz cesaret verin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?